Inlägg av sereman

Inlägg som sereman har skrivit i forumet

e-sport är väl för f"¤"% inte likvärdigt med vanligt sport! Ska e-sportare va likvärdigt prisat på idrottsgalan ihop med Zlatan och Kalla för deras prestationer? Skärp er! Alla e-sportare ser inte ut som Heaton. Vem som helst kan träna på gymmet och även de som håller på med e-sport, bör göra det! Men det räcker väl med e-sports eget krets med MLG osv. det är ingen idrott direkt flytta mus och tangentbord flera timmar på bordet.

Och nu alla klädföretag i sverige, vem vill bli miljonär? Det här kommer va säkert fullpott till Valve, om någon börjar göra vantarna "på riktigt" till riktiga livet, tror jag kommer var lika uppskattat och fullpott. Jag skulle köpa det iaf...

Bara en tanke...

Tycker 30 spel är snålt. Du kan spela 1000 NES spel (ROMS) med zipppad Wii. Eller är det något skillnad? Och ja med wiimote, classic osv. trådlöst, slipper sitta 1m från tv:n. Tv var inte lika stora 90-talet än idag ^^

Nintendo Switch spel är som gjort till två spelare, då blir det skyrim co-op? Count me in!

Overwatch copycat, fast från 3rd person vinkel. Alla vill ha del av kakan

Är man gamer och har en bra presterande stationär datorn hemma, är det här säkert bra tillskott! Till alla som är e-sportare, LANar mycket, åker kollektivt, reser runt. Nvidia har inte haft riktigt bra grafikkort till tunga spel, nu kanske bli ändring på det.

hur skiljer det här så mycket från Quake Live egentligen? :/ Känner igen banorna från Quake 3 Arena dock, och bethesda har kanske lite mer "polerad" doom grafik. Men så mycket nytt är det inte....

Camilla Luddington hade vart nice

Det är väl annan sak om bilen heter Diablo än att det stå register nummer med "Diablo". Alla spansktalande här i sverige skulle nog ta illa upp. Alla är inte gamers. Tror inte "Djävulen" är heller godkänt som registernummer.

Det var bättre gjort än vad jag trodde. Sjukt bra optimerat! Spelet flyter bra med High details och hög upplösning, på tanken vilka stora miljöer man spelar i så är det bra jobbat! Men, det är storyn och uppgifterna som bestämmer om spelet håller intressen hela vägen. Potential finns! Jag tycker den här spelen borde bli en man samlar kompis gänget, kanske 5-10 pers och har flera "missions" att välja, tänk till ex. "hostage situation in white house" eller något liknande, det kan mat säkert uppdatera sen, fler uppgifter. Fint skulle va oxo om man lägger mer "bad guys" på tanken hur många som spelar i co-op läget.

Coop missions är definitivt vägen att gå, inte deathmatch som man hade lite i dark zone, fast det var okej, bra sätt att skaffa bra gear från andra Hoppas de kommer ha lika bra "missions" när spelet släpps ut, jag tycker de gör det här spelet. De på beta var helt klart intressanta, grafiken är väldigt vackert och detaljerad, vet ej varför de har sågat att det skulle bli som "watch dog", sämre grafik när den släppts ut. Grafiken håller samma mått som E3 demo visade några år sen!

Ser ut att Dice kommer få konkurens på svenska marknad. Bra jobbat Massive Entertainment!

Såg väl okej ut, men den här slår inte Lotr ändå. Men kanske slår den hobbit.

Är det nån som sitter med Windows 8.1 Pro och har uppdaterat till Windows 10 Pro? Är du nöjd? De säger att nya windows är mycket mer avskalad, man kan inte göra lika mycket inställningar som förr, stämmer det? Fast med Pro versionen kan du göra mer. Är det någon som har provat nya skrivbord läge, så att man göra flera virtuella skrivbord, tex, ett till jobb,ett till spel, det låter ju klockrent! Har ni provat? Väntar fortfarande mitt uppdatering...

Det kommer nog sen när Steam går i konkurs och pengarna ta slut, och om folk slutar köpa skins i cs:go (om det är ens möjligt?!) Om någon annan satsar på ett bättre spelsäljköp tjänst och Valve släpper HL3 bittert och får några miljoner som plåster på såret

HL1 och HL2 var en av de bästa FPS spel man har någonsin spelat! Bästa var just känslan de skapade med den tidens bästa ljudeffekter & atmosfär. Till ex. kommer fortfarande ihåg hur det kändes när en "Striker" jagade mig i HL2, var så sjukt rädd och roligt samtidigt Som sagt, HL3 har ganska stora förväntningar grafik och känslo mässigt, får se om Valve vågar ta fighten och släppa den. Har någon spelat HL2 med oculus förresten? Måste va en fin känsla isf

Jomen, har ni märkt något bättre prestanda när det gäller gaming?!

Jag sitter med Windows 8.1 Pro nu, kommer jag få Windows 10 Pro när jag upgraderar? Fick den billigt när de lanserade Windows 8. (249kr) o/ Förresten, det var länge sen man installerade om windows, var kunde jag se mitt "product key"?

Jag tror inte man behöver så kallad "clean installation" om Windows sitter i en SSD disk, den behövs knappast formatera. Om jag fattade rätt, så kommer Windows 10 uppdateringen automatiskt dyka upp till mitt skrivbord när det är min tur? (Har den där ikonen) Men som sagt, allt fungerar som det ska, spel rullar osv. så vette tusen om man ska uppdatera eller inte

Tror knappast att han använde mindre pengar själv till skins, innan han sålde de och köpte en bil. Så det var nog ingen "vinst"

Jag har GTX 970 och Batman rullar bra. Den var riktigt dåligt i början, men desto längre fram man spelar så blir den mycket bättre. Så jag tror de hade bara prestanda problem på de första 30min av spelet. Själva Batman spelet, den är bästa på hela serien utan tvekan. Riktigt bra story med bra karaktärer, fin slipade missions, plus riktigt kul med Batmobil.

(Spoileralert!) Körde ett mission med Riddler precis med underground race mot klockan för att vinna att inte Catwoman dör med lite filmen "Saw" vibbar, grymt bra gjort! Köp det här spelet! Det är den värd, även till PC!

Dice är ju duktig göra DLC, titta bara på Battlefield serie, så "Battle Of Deathstar" kommer förr eller senare. Folk kommer spela som aldrig förr SW när nya filmen släpps och sen spelet, mig included.

Ass Creed Unity, CS:GO och Hearthstone när får ledigt tid.

Det finns faktiskt anledningen varför sex och våld ska räknas som R-18. En tonåring ska inte behöva se varken våld eller sex scener som är för detaljerade. Vi kan fråga så här, kommer ni spela Witcher 3 på dagtid om ni har till ex. litet barn som är säg 10-13årig? Tycker ni att det innehållet passar till de? En 18årig då som vill spela och lillebrorn kommer till rummet? Måste dagens spel innehålla så mycket sex? Kommer ihåg när man var som ung, då var Al Bundy barnförbjudet, och började klo 23. Nu visas det på dagtid, vad blir näst, hårdporr på barnkanalen för att undervisa sex?

Det leder knappast bättre samhälle om man visar mer och mer detaljerad sex och våld på dagens spel. Kalla mig "moraltant" om ni vill, men ni vet jag har rätt.