Inlägg av tirim4

Inlägg som tirim4 har skrivit i forumet

Geralt har i böckerna och spelen en väldigt akrobatisk fightingstil med hopp och piruetter. Det skulle nog fungera dåligt i 1:personsvy. Snurrigt och ofokuserat.

60 FPS? Var är the cinematic feeling?

Ser grymt ut, hoppas gammelbuken klarar av det.

Spelade 8 timmar i går. Äntligen ett spel som kan mäta sig med Sim City 4! Så klart är det inte perfekt men är i sitt grundutförande en fantastisk stadsbyggare. Lägg på vad moddare redan(!) har och kommer kunna göra så blir jag nästan lite tokig. Lägg därtill Paradox vana att stödja produkter med gratis uppdateringar och mer eller indre vettiga DLC:n i mängder och vi har många år av zonande framför oss.

Maxis Läggs ner!

Verkar som att EA lägger ner Maxis! (utvecklarna av Spore och Sim City men The SIms ligger under en annan studio nu för tiden) [http://kotaku.com/ea-shuts-down-simcity-developer-maxis-16894...]

Det har onekligen gått utför för Maxis men fy vad många timmar jag spenderat i Sim City 3000 och 4.

Skrivet av Ercarret:
Citat:

Själva Gamersgate öppnades våren 2006, men Paradox Interactive började experimentera med digital försäljning tidigare.

Vad har Paradox med Gamersgate att göra? Finns det någon koppling dem emellan, eller var det mer allmänt om svensk digital distribution?

Gamersgate var väl deras egna butik innan de knoppade av den till att bli fristående?

Skrivet av Hittebarn:

Blir det fritt fram att när som helst hoppa mellan Geralt och Iris eller spelar man med henne endast genom flashbacks/specifika uppdrag?

Kommer Geralt ha någon relation med Iris? Nu menar jag inte bara gifta/kära/sambos utan om de stöter och interagerar med varandra överhuvudtaget

Tjejen heter Ciri, du kommer inte kunna hoppa fritt mellan henne och Geralt och hon är något av hans adoptivdotter, även om det är lite mer komplicerat.

För intresserade; läs böckerna (de är skitbra) eller om ni är lata: http://witcher.wikia.com/wiki/Ciri

Skrivet av UnorthodoxXx:
Skrivet av tirim4:

Vågar man hoppas på att få se Scanias högborg Södertälje?

Då hoppas jag att dom har satsat på realism så att man får lasten stulen samt lastbilen uppeldad isf.

Okej. Skönt att du fick ventilera det.

Vågar man hoppas på att få se Scanias högborg Södertälje?

Skrivet av Dunder:

Synd att man inte kunde välja att spela hela storyn som henne... Kanske ett framtida DLC?
Ett DLC jag gärna hade betalat för iaf.

Skulle inte fungera i ett spel som The Witcher där narrativet är så viktigt. Stora delar av händelseförloppet och alla interaktioner och konversationer skulle behöva göras om från grunden.

Ny spelbar karaktär avslöjad i The Witcher 3

Ballt! Ciri är en häftig karaktär i böckerna, många fans lär vara glada nu.

Formulerade mig konstigt. Baldurs Gate och Pillars of eternety är turbaserade men under ytan. Man gör inte sina drag, klickar på en knapp och ser vad motståndaren gör som i Divinity.

Skrivet av Gen:

Det blir alltså ett Divinity:Original Sin liknande spel? Lika svårt eller lite mer casual?

Tänk mer Baldurs Gate. Inte turordningsbaserat som Divinity.

Oklart hur denna tråd kom att bli en almän recenssion av feminismen som ideologi men vad man än tycker om Sarkeesian så är väl hot fel? Ni som säger att hon får skylla sig själva är väl samma mäniskor som tycker att det är kvinnornas fel att de blir våldtagna? "De sätter sig kanske i den positionen".

För mig som tycker att atmosfär är bland det viktigaste i spel så är både Metro 2033 och Last Light två mästerverk. Det blir solklart ett köp av 2033 redux (även om det ser ut som att miljöerna ljusats upp en del) men jag har inte förstått om Last Light redux innebär någonting mer än 4k-upplösning och nya game modes för oss PC-spelare?

Älskar personligen många östeuropeiska spel. De är mästare på att skapa mörk atmosfär. Dock är östeuropa inget land och studiorna är färre och mer utspridda. Sen tycker jag metro-spelen är fantastiska men Ukraina verkar vara ett helvete att skapa spel i.

Utmärkelsen är för var det är bäst att göra spel, inter var man gör bäst spel.

Personligen tycker jag att det görs många kavlitetsspel i Sverige (year walk, paradoxsspelen, mirrors edge) samtidigt som det skapas väl uppmärksammade storsäljare här (Dice, Massive). Herre gud, hälften av EAs kommande titlar bygger på svensk teknik.

Älskar personligen många östeuropeiska spel. De är mästare på att skapa mörk atmosfär. Dock är östeuropa inget land och studiorna är färre och mer utspridda. Sen tycker jag metro-spelen är fantastiska men Ukraina verkar vara ett helvete att skapa spel i.

Utmärkelsen är för var det är bäst att göra spel, inter var man gör bäst spel.

Personligen tycker jag att det görs många kavlitetsspel i Sverige (year walk, paradoxsspelen, mirrors edge) samtidigt som det skapas väl uppmärksammade storsäljare här (Dice, Massive). Herre gud, hälften av EAs kommande titlar bygger på svensk teknik.

Åh nej! Är PK-feminist-kultur-vänster-miljöpartist-kommunist-svenskhatande-jazz-och blåa elefanter-maffian framme igen? Tackar vet jag förr i tiden när alla var män. Det var bättre förr.

Nä tack ubisoft! Till slut kommer kvinnor och andra vara så pass vanliga i spel att fz slipper skriva det som nyheter och alla internettroll kanndra sig tillbaks till flashback och hata kvinnor där de inte stör oss andra. Det kallas utveckling och människor har varit rädda för det sedan den första apan stälde sig på bakbenen.

GTA V för PC, TW3 gameplay och det faktum att Far Cry 4 ser grymt ut och släpps i höst!

Skrivet av Xepheros:
Skrivet av Sisyr:
Skrivet av Draug:
Skrivet av dTexN:

Detta är Game of Thrones i spelvärlden.

Nej, det är The Witcher i spelformat. Ärligt talat föredrar jag Witcher-böckerna framför A song of Ice and fire-böckerna (varav Game of thrones är den första boken).

Jaså? Jag kan tycka att världarna är ungefär lika intressanta, men i min bok (höhö) är Asoiaf mycket mer välskriven.

Jag tycker världen i ASOIF känns mycket mer levande. Jag är övertygad om att det beror på hur extremt många karaktärer från vida spektrum av härkomst, allians, och ambition, där är.

ASOIF utspelar sig i en helt annan skala än The Witcher. Båda har sin charm men jag gillar verkligen den personliga nivån The Witcher lägger sig på. Man får verkligen en mycket intressantare bild av Geralt om man läser böckerna.

Ciri?! Yennefer?! Dandelion och Triss?! Kaer FUC*ING morhen?! Kan ju ha varit den absolut bästa trailern jag någonsin sett, de har confirmat allt man hoppades skulle vara med storymässigt.