Medlem
game stick lite

tjena. hittade på en sak som hette game stick lite på instagram reklamen.. det är en stick som man kopplar in i tvn så får man över 1000 spel att spela det ingår också 2st kontroller.. någon som vet något om detta. eller har provat?? är det en bluff??

https://fyndladan.se/products/new-game-stick-lite?variant=43621325799665

Backloggens befriare
Backloggens befriare

På ett ställe står det över 3500 spel, på videon över 10000 spel.
Det är möjligt att det är en riktig produkt, men för det priset och vad som utlovas är det antagligen bara skräp.


signatur

Ad hoc addendum

Medlem

Är rätt säker på att det man får här är en riktigt plastig produkt (kontrollerna ser ut som Playstation-kontroller vid en första anblick men är ju såklart bara billiga kopior). Minneskortet det kommer på ser i en bild ut som ett Sandisk-kort men på ett annat väldigt anonymt ut. I grunden så är det nog typ en raspberry pi (fast billigare och säkert mindre hållbar) och sen får man ett SD-kort förladdat med operativsystem och en emulator med en bunt spel.

Citat:

Det finns tusentals olika spel i Game Stick Lite, och flera utav dem är gamla klassiker.

Har stött på detta tidigare på 90-talet när min bror kom hem med en Gameboy-kassett med flera hundra spel. Det var ett fåtal bra spel och en drös riktigt dåliga men när man började jobba sig igenom det hela så insåg man att väldigt många av "spelen" i listorna egentligen var samma spel om och om igen men dom hade bara bytt namn i listan.

Man kan se lite samma här om man tittar på skärmdumparna deras "kunder" har skickat in. Flera av namnen är olika versioner av samma spel, en av skärmdumparna har bara rader som börjar med "KOF" (ingen aning vad det är för spel).

Men den största anledningen att jag inte skulle köpa den där är att det inte finns någon som helst information om bolaget. Inga namn, inget organisationsnummer, adressen de anger verkar inte finnas. Det finns ett telefonnummer (två om man kollar den engelska versionen av sidan) men man får inte upp något om man söker på något av dom.

/ LordDaimos

Medlem

Givetvis är det skräp. Hade inte handlat från den där återförsäljaren heller. Känns som en generisk scam-site.

KoP
Medlem

Innehåller antagligen en massa spel som dom inte ens har tillstånd att sälja, dvs en plastmanick med en massa piratkopior inuti sig.

1
Skriv svar