eRepublik - Hjälp Sverige bli en stormakt!

Inaktiv

Vill påminna folk om att eRepublik fins och medela att vi snart än en gång kommer gå in i eTyskland på plundringståg. Gå med nu så du är redo att vara med då de eSvenska vikingarna marscherar in i det område vi sedan förra Tyskland Kriget kallar South Sweden. Så gå in och registrera dig på erep.com och sedan så prenumererar du på försvarets tidning så du får veta vart slagfältet ligger.

Om någon vilja använda min invite länk så skulle det vara snällt då jag får 5 guld då någon jag bjudit in når level 6, här är den: [http://www.erepublik.com/en/referrer/Nornin]

Medlem

eSverige i eRepublic behöver som vanligt mer folk och nu när vi återigen har expanderat ner i Tyskland så har vårt behov av folk ökat ännu mer så jag bumbar upp den här gamla tråden.

Är du sugen på att testa så använd gärna min referal länk:
http://www.erepublik.com/en/referrer/ProPain666

eller gå in på
http://www.erepublik.com
och registrera dig den vägen om du inte tycker om referal länkar. Det viktiga här är att du väljer eSverige som hemland.

Oavsett vilken väg du väljer för att registrera dig så får du gärna kontakta mig här eller ingame (username: ProPain666) med frågor, om du behöver ett jobb eller bara allmänt har nåt du vill ha hjälp med.

12
Skriv svar