I samband med EA:s personalneddragningar nyligen sa EA:s Laura Miele att understudion Respawn skrotat ett tänkt Star Wars-fps, vilket det spekulerats i skulle bygga på The Mandalorian. Istället ska studion satsa på ett nya spel byggda på befintliga varumärken.

Detta er mer resurser till andra spel, och enligt den alltid spekulationssugna speljournalisten Jeff Grubb har studion planer på ett nytt Titanfall-spel – som inte nödvändigtvis är Titanfall 3.

Förra året sa studion att man inte jobbar på en Titanfall-uppföljare, men att seriens regissör Steve Fukuda ledde en liten grupp medarbetare vars mål var att hitta något nytt och kul. Och enligt Grubb ska detta projekt ha växt till sig inom företaget. Att det inte är en rak uppföljare förklarar Grubb med att Apex Legend har ett liknande upplägg: det utspelas i samma universum.

Respawn har varumärkena Titanfall, Star Wars Jedi, Apex Legends och Medal of Honor på meritlistan. Ett tredje Jedi-spel är under utveckling, så nästa projekt torde handla om något av de tre andra namnen.