Fyra år efter Final Fantasy VII Remake är andra delen (av tre) i Square Enix remaketrilogi äntligen här. En högtidsstund för många och det lär bli många som återvänder till "nya" Final Fantasy VII den här helgen – och många framöver. Det är som bekant inte ett litet spel det handlar om.

Helldivers 2 och Palworld fortsätter vara spelårets stora överraskningar. Det finns alltid demokrati att försvara och Pokémon pals att, eh, förslava. Med vilket spel kommer du förgylla din spelhelg?

Fredrik Eriksson
Jag kände ett liknande pirr för Zelda i fjol. Nu pirrar det igen. Final Fantasy VII Rebirth är här!

Johan Olander
Det blir Palworld och Helldivers 2 igen. Perfekt avbrott i flyttstöket. Nån som vill köpa en säng?

Daniel Sjöholm
Back on that Palworld shit... Enda sättet att bygga en bas som är fin nog åt Tomas var att börja om. So here we go again!

Johan Lorentzon
Räddar mänskligheten i Helldivers 2 och Terminator Dark Fate Defiance.

Mike Stranéus
Efter Batman: Arkham Asylum måste jag spela Batman: Arkham City. Tror det är lag på det.

Joel Olsson-Svanfeldt
Det är sportlov, så jag är lite esportig och dyker in i Overwatch 2. Trots alla justeringar till det sämre är gameplay i grunden fortfarande väldigt bra, och jag har upptäckt en ny favorit i Ramattra. Dessutom har jag vunnit spanska fjärdedivisionen med Gernika, så den resan fortsätter också.

Jonny Myrén
Kofångare ska sättas på plats och fel växel läggas i när det är som minst lämpligast – det blir mer Pacific Drive.

Joakim Kilman
Det blir nog lite gammel-Star Wars med Dark Forces, skulle jag tro. Annars är jag nyfiken på helvetesstrategin Solium Infernum och hade även gärna spelat lite mer Last Epoch.

Tomas Helenius
Flipper, shuffleboard och hardcore-punk på vinyl – det är grabbhelg gubbhelg i Oslo på gång. Det lär även bli både Wreckfest och Automobilista 2, för kompisen släpar med sin nyss inköpta direct drive-ratt. Kan bli en bra spelhelg!

Jonas Vågström
Jag fortsätter att botanisera i allt som som fungerar på Steam Deck. The Messenger och Dredge finns på menyn, men till och med Red Dead Redemption 2 rullar bra med rätt inställningar!