Det är årets fattigaste fredag, och såvida du äger något att spela på är en titt i backloggen en klok idé. Men vissa i redaktionen låter inte det hindra dem från att testa nytt. En del sträcker sig så långt att de ger sig på spel där man INTE vaknar naken på en strand!

Och du? Vad spelar du i helgen? Berätta i kommentarerna!

Daniel Sjöholm
Survival/crafting möter... Pokèmon? Vad är nu detta? Måste testa Palworld som släpps i early access idag.

Valentin Lundin
Palworld såklart! För vem vill inte flyga runt på en inte-Charizard med en inte-Pikachu på axeln och en pistol i handen?

Robin Andersson
Jag ska fånga "pals" (och människor går tydligen också?!) och göra dem till mina slavar i det nya överlevnadsspelet Palworld.

Mike Stranéus
Börjar sakta men säkert tagga inför FFVII: Rebirth genom att spela igenom FFVI: Intergrade.

Jonny Myrén
Känner för något nostalgiskt, så ska nog dra igenom Super Mario Bros. 3 och eventuellt köra några matcher i Blades of Steel.

Mikael Berg
Ingenting! Jobba, jobba, jobba! Nej, men lite nattspelande av nysläppta Dominions 6 ska jag hinna med.

Fredrik Eriksson
Efter att tidigare bara ha doppat tårna har jag helt och fullt uppslukats av Sea of Stars.

Joakim Kilman
Jag tänkte ge Sovereign Syndicate en chans. Kanske även spana in Turnip Boys andra spel, där han tydligen rånar en bank (i första spelet skattefifflade han).

Tomas Helenius
Någon nämnde Door Kickers, och då kom jag ihåg att jag inte kommit ihåg uppföljaren. Så… SWAT från fågelperspektiv i Door Kickers 2.

Jonas Vågström
Jag har lyckats lägga vantarna på Robocop Rouge City så jag kommer göra allt i min makt för att städa upp på Detroits gator!