Nyckelord: Eve-online

152 artiklar i arkivet.

Filtrera
23

CCP:s Dust 514 har stöd för mus och tangentbord

En Playstation 3-titel där du kan välja om du vill använda din handkontroll, Playstation Move eller mus och tangentbord. Mumma!

0

Star Wars: The Old Republic

Galaxen må ligga långt, långt borta, men vi har tagit oss dit, spelat oss fördärvade och är nu redo att låta domen falla. FZ betygsätter årets största MMO.

13

CCP satsar på Eve-universumet

20 procent av arbetsstyrkan sägs upp när CCP medger att de tagit på sig för mycket arbete. Fokus ligger på Eve Online och Dust 514, medan World of Darkness hamnar i skymundan.

27

Dö permanent i World of Darkness

Det massiva onlinerollspelet baserat på Vampire: The Masquerade-världen verkar inbegripa den sanna döden. Akta dig, odöde.

38

Massiv Eve Online-bluff – Phaser Inc.

Är du en av alla dem som blivit av med hutlösa mängder rymdpenningar? En maffig Ponzi-bluff ligger till grund.

35

Eve-spelare förbannade på virtuell försäljning

Sugen på en ny tröja för 120 spänn, eller en framtidsmonokel för 420? Eve Online-communityn rasar över CCP:s planer för virtuell försäljning.

27

Sega hackade

Ännu ett spelföretag har fått sin kunddatabas stulen.

71

LulzSec sänker League of Legends

DDOS-bombardemanget från Minecraft har bytt mål. Hackerbåten flyter vidare.

112

Minecraft och Eve Online utslagna

Båda titlarna är under DDOS-anfall av gruppen LulzSec. Eve Onlines hemsida är också nere. Samma grupp som tagit på sig en bunt tidigare attacker.

8

Nytt från Dust 514 under E3?

Ny nedräkning pekar åtminstone mot att EVE Online-skaparna visar upp sitt förstapersonsprojekt under årets E3-mässa.

12

Vad jobbar Eve Online-skaparna på?

Jobbannons nämner ett kommande massivt onlinespel - Dust 514 eller något annat?

34

Spana in EVE Onlines framtidsvision

CCP Games presenterar i filmformat hur de tänker sig att EVE Online ska fungera i framtiden när förstapersonspangare blandas in i smeten.

18

EVE Online blir mer än bara rymd

Isländska CCP meddelar att man inom kort kommer att introducera riktiga mänskliga avatarer i det annorlunda rymd-MMO:et.

36

EA siktar på tio år med The Old Republic

Att förväntningarna inför BioWares MMORPG är av bibliska proportioner står redan klart. Nu berättar utgivaren mer om sina högtflygande planer.

25

Star Trek Online

Det var bara en tidsfråga innan det skulle ske - att tidernas kanske mest populära sci-fi-serie skulle äntra det massiva onlinespelandets värld. Nu har det hänt och de senaste veckorna har jag spenderat med klingoner, borger och vulcans. Men eftersmaken är en smula bitter.


34

Star Trek Online

Tidernas mest älskade science-fiction-serie ska bli massivt onlinerollspel genom Cryptic Studios försorg. När de besökte Stockholm försökte vi få reda på om det blir ett Vulcan-nackgrepp eller en rymdpromenad i bara kalsongerna.

36

Aion - del 2

För ungefär två månader sedan lade vi upp del ett i vår recension av Aion. En hel del har hänt sedan dess och det är nu dags att knyta ihop säcken med ett slutligt omdöme.