När #Polyphony-chefen Kazunori Yamauchi tillfrågas om nästa Gran Turismo-titel planeras för Playstation 3 eller en framtida konsolgeneration så var svaret ett kortfattat "jag vet inte".

- För 10 år sedan var det enklare att förutspå vad som kommer hända tre år in i framtiden. Nuförtiden är det ingen som vet vad som händer i framtiden. På tre år vet vi inte vad som kommer hända, hävdar han.

Hett efterlängtade #Gran Turismo 5 släpptes lös i butikerna idag, till alla bilälskares stora förtjusning. Om du inte kan få nog kan vi också meddela att spelets soundtrack dyker upp för digitalsläpp den sjätte december, och den 13 december i butik.

Soundtrack-skivan är fullproppad med klassisk musik spelad av berömde pianisten Lang Lang. Lang Lang är, för er som lyckats missa honom, en helt fantastisk kinesherre som onekligen vet hur man tar det piano, så att säga. Han anser att Gran Turismo är "det mest spännande racingspelet i världen", men att döma av nedanstående video är han också ett stort Street Fighter-fan.

På bild: Kazunori Yamauchi, tidernas mest ökände perfektionist.