I förrgår kunde vi röja att #Blizzard släpper fyra gratismodifikationer till #StarCraft II: Wings of Liberty. Aiur Chef, StarJeweled och Left 2 Die är att vänta inom de närmsta månaderna, medan Blizzards egna DOTA kommer dröja lite längre. Spana in bilder och en kort förklaring av varje modifikation nedan.

Aiur Chef:

I Aiur Chef (homage till Iron Chef) ska du och andra zealots kämpa om att bli den bästa kocken med hjälp av psi-stekpannor och andra läckra "vapen". Du går omkring, dödar och samlar ingredienser.

Blizzard DOTA

Bygger på precis samma grundidé som Dota till #Warcraft 3. Två lag styr över hjältar som ska få en kamp mellan två datorstyrda sidor att vända till den egna sidans favör. Charmerande nog verkar det som om många karaktärer från deras tidigare spel tar plats i hjältekåren. Exempelvis kan du på en av bilderna se Sylvanas och Muradin springa omkring.

Left 2 Die

Homage till #Left 4 Dead-spelen. Kooperativt ska du och din vän skydda er mot virusinfekterade och det kommer även dyka upp specialfiender som säkerligen kan göra det lite svårare för er.

Starjeweled

En mix mellan Bejeweled och en regelrätt kamp. Du får energi av att sätta kristaller i rad som du sedan använder för att skicka enheter mot fienden. Just det, detta är en 2v2-upplevelse.