I samband med Hogwarts Legacy-nyheten om att Playstation-exklusivt dlc släpps till alla format fick vi nys om "ytterligare uppdateringar och features till spelet" i sommar. Då Warners jättesuccé inte fått något nytt innehåll sedan släppet i fjol är det klart förväntningar höjs – men du gör kanske rätt hålla huvudet kallt. Utvecklaren Avalanche Software tycker hur som helst att det är dags att "sätta förväntningarna". Chandler Wood, community manager för studion, skriver på X:

Även om vi inte är redo att tala om uppdateringen, vill jag sätta förväntningarna. Sätter vi uttryckte oss på, "ytterligare uppdateringar och features till spelet", var högst medvetet. Uppdateringen är ett litet sätt för att oss att visa vår uppskattning till våra spelare för deras otroliga gensvar.

Vad som menas med att "sätta förväntningarna" kan diskuteras, men mellan raderna låter det som om vi nog inte ska hoppas på alltför mycket. Exakt vad vi ska hoppas på återstår att se.

Vi vet inte heller vad, eller ens om, Hogwarts Legacy 2 kommer – men stora drömmar har vi. Warner å sin sida har live service-drömmar...