Februari är igång, och årets andra månad kommer så klart med en ny vända spel till Playstation Plus samtliga nivåer. Mest efterlängtat på månadsmenyn är tveklöst Foamstars, som närmast kan beskrivas som Playstations svar på Splatoon.

I spelet ställs två lag med fyra spelare vardera mot varandra och använder skum för att bygga upp hinder, skydd eller ramper att hoppa från, alternativt bara göra marken hal nog att surfa fram på. Det finns olika spellägen och givetvis skins, säsonger, ranker och annat som hör till. Foamstars släpps den 6 februari och blir tillgängligt direkt för alla Playstation Plus-prenumeranter, oavsett nivå.

Det andra spelet är Rollerdome, som är en blodig framtidssport som blandar rullskridskor med skjutvapen. Beskrivningen till trots är det inget multiplayer-spel, utan man lirar ensam för att kämpa sig genom turneringen.

Det sista spelet är Steelrising, som är ett soulslike som utspelar sig under en alternativ version av franska revolutionen, där Paris gatar är fulla av robotar. Ja, det påminner en del om Lies of P, men Steelrising kom först. Man spelar själv som en robot, eller automata, och kan själv välja i vilken riktning man vill utveckla den.

Avslutningsvis får prenumeranter ett gäng kostymer till Fall Guys, och prenumererar man på Premium- eller Deluxe-nivån får man även tillgång till ett två timmar långt speltest av Marvel's Spider-Man 2.

Spelen är tillgängliga från 6 februari till 4 mars.