Akira Toriyama har inte bara skapat Dragon Ball, utan är även skaparen bakom bland annat Sand Land, som vi sedan förra året vet ska bli spel. Precis som namnet antyder utspelar det sig i en karg värld av sand som Beelzebub, Thief och Rao härjar runt i för att finna en dyrbar resurs: vatten.

De slipper dock göra det till fots, för mangan och spelet inkluderar en rad mer eller mindre knasiga fordon, som vi får en titt på i ett inlägg på Playstation-bloggen. Vi kan till exempel ratta en hovercar, som är ett fordon av medelstorlek som med enkelhet kan färdas över bland annat våtmarker och kvicksand tack vare att den svävar.

Vill man strida kan en hovertank vara ett bättre alternativ, som är utrustad med kraftfulla distansvapen. Man är dock inte bunden till fordonens originalutförande, eftersom det finns hundratals delar att skräddarsy dem med, inklusive vapen, motorer och fjädring.

Detta är bara ett par exempel på fordon och spelet kommer även att inkludera mer traditionella stridsvagnar, hjulförsedda fordon och mech-liknande skapelser.

Den nya trailern avslöjar dessutom att Sand Land släpps den 26 april på pc, Xbox Series X/S och Playstation 4/5.