Nytt innehåll är på gång till Dave the Diver, det genomcharmiga äventyret som kombinerar dykning, fiske, skattjakt och att driva sushirestaurang. I videon ovan berättar Jaeho Whang (game director) och Nolan King (game designer) att man hittills gjort kvalitetsförbättringar, men att nästa patch kommer lägga till nya uppdrag, djurarter, med mera.

Krabbor och humrar blir nya tillskott, och för att fånga humrarna kommer krabburar finnas att tillgå. Ett område (glacier area) kommer få fler uppdrag eftersom man upptäckt att det saknas en del där. Under nattdykning kommer det framöver vara större skillnad mellan arterna du möter då jämfört med på dagen. Det kommer erbjudas automatisering med vissa bondgårdsrelaterade sysslor, och en ny, väldigt kraftfull boss är på gång. Den sista låter det dock som att vi kan få vänta ett tag till på.

Patchen ska komma "real soon" säger utvecklarna och antyder mitten av oktober.

Dave the Diver släpptes skarpt i somras efter ett knappt års early access. FZ slog till med betyget 4 av 5. I nuläget finns det bara till pc, men det släpps till Switch den 26 oktober. Känns som en lämplig plattform för denna sorts spel. Men det funkar även utmärkt på Steam Deck.