I går fick vi en teaser-bild och i dag är det dags för något mer rörligt. Den första trailern för säsong 3 av The Witcher är här, som alltså blir Henry Cavills sista som Geralt. I och med trailern har vi även ett släppdatum för säsongen – eller rättare sagt två stycken, eftersom Netflix valt att dela upp den i två "volymer" som drar igång 29 juni och 27 juli, med fem respektive tre avsnitt.

I trailern säger Geralt att han för första gången förstår sann rädsla, och med tanke vad som jagar gruppen är det nog på tiden. Netflix har även lagt upp en beskrivning av säsongen:

Monarker, magiker och odjur från kontinenten konkurrerar om att fånga henne, och Geralt gömmer undan Ciri, fast besluten att att skydda sin nyligen återförenade familj mot de som hotar att förgöra den.

Yennefer har anförtrotts med Ciris magiska utbildning och leder dem till den skyddade fästningen Aretuza, där de hoppas lära sig mer om flickans outnyttjade krafter. Istället upptäcker de att de hamnat på ett slagfält av politisk korruption, svart magi och förräderi.

De måste slå tillbaka och sätta allt på spel – annars riskerar de att förlora varandra för alltid.