Vad kan vara värre än nazister? Precis, zombienazister. Som bekant ska Call of Duty: Vanguard fortsätta traditionen med att invaderas av zombier, och det släpps faktiskt redan idag. Dagen till ära bjuds vi på introfilmen till spelläget, och handlingen verkar faktiskt riktigt intressant.

Oberführer Wolfram Von List är besatt av att komma över ockulta artefakter från världens alla hörn, i ett försök att vända kriget till nazisternas fördel. Efter ett genombrott i Polen får han till slut vad han letar i och med Projekt Endstation. Slutstationen ifråga är föga förvånande horder av zombier som Van List väcker med hjälp av en artefakt och en tillhörande... demon?

Utvecklingen av zombieläget står Treyarch för, medan huvudspelet utvecklas av Sledgehammer Games. Treyarch säger sig ha hämtat inspiration från roguelite-spel, vilket yttrar sig i slumpmässiga bonusar man kan hitta på kartorna och valuta man spenderar mellan rundorna för att uppgradera sin karaktär. Spelläget blir tillgängligt idag tillsammans med resten av spelet.