På onsdag kväll arrangeras Playstation Meeting i New York. #Sony har inte släppt några detaljer om vad man kommer visa, men många gissningar faller på Playstation Neo (kodnamn för en prestandamässigt uppgraderad PS4) och den mindre men prestandamässigt likadana PS4 det ryktats friskt om på sistone.

Och rykten gör gällande att också #Rockstar Games tänker finnas på plats, vilket givetvis sätter en blåslampa i rumpan på spekulationsivern. #Grand Theft Auto VI? #Red Dead 3? #Agent? Eller åtminstone en #GTA V-expansion...?

Ryktet kommer från det stundtals svenskspråkiga Twitter-kontot Tidux, som gör Rockstar-antydningar som är svåra att misstolka.

Huruvida antydningarna stämmer är en annan fråga, och svaret har vi om drygt två dygn. Men kontot Tidux beskrivs ofta som en "industry insider" i medier och har gjort sig känd för att läcka information i stil med den här. Det som talar emot Tidux spådom om Rockstars närvoro är att kontot långtifrån alltid haft rätt. Ett exempel är påståendet för två år sedan att #Titanfall var på gång till PS4, vilket fortfarande inte hänt. Så ta med dig en nya salt när du sätter dig i ett hörn och börjar dregla efter besked om GTA VI, Red Dead 3 och/eller Agent.

Eller #Rockstar Table Tennis 2.