Läsare som någon gång spelat #Games Workshops klassiska brädspel #Talisman torde sannolikt uteslutande ha gott att säga om spelet. Således finns anledning till viss besvikelse när #Capcoms talesman Christian Svensson förklarar varför spelet - som egentligen skulle ha släppts redan i höstas - är försenat:

Spelet är varken nedlagt eller lagt i malpåse. Vi eftersträvar den bästa möjliga handlingsplanen så det är antagligen rimligt att säga att vi inte kommer att kunna hålla den ursprungliga lanseringsplanen nu i vinter.

Enligt spelsajten XBLArcade.com skall Svensson därtill ha sagt att man är i färd med att frånta #Big Roosters utvecklingsansvaret. Orsaken till tilltaget förblir dock tills vidare en gissning - det enda som för närvarande är klart är att pc, [[Xbox 360]] och [[Playstation 3]]-ägare kommer att få vänta ytterligare ett tag på att få rulla virtuella tärningar i spelets fantasymiljöer.

Den som vill se det arbete Big Rooster hitills åstadkommit hittar en halvminut lång trailer i FZ:s filmarkiv som tydligt förklarar att det handlar om "work in progress" - uppenbarligen ett arbete som inte lyckats blidka Capcoms kvalitetskontroll.

[v=1706]