I samband med att FZ i slutet av förra månaden [n=22758 kunde berätta] om #Touchstones långtgångna planer på att uppmana till så kallade teamkills i [[Xbox 360]]-utgåvan av djungelskjutaren #Turok höjdes flertalet kritiska röster på en rad olika diskussionsforum (därbland FZ:s eget). Uppenbarligen har förläggaren fått kalla fötter då utvecklaren #Propaganda Games nu medger att handlingen "Grag Bag" - ursprungligen var tänkt att ge 10 Gamer Score-poäng till alla som i [[multiplayer]] bland annat oskadliggjorde en lagkamrat - kan föranleda åtgärder efter lanseringen [[2008 | nästa år]].

I en kommentar till spelsajten ComputerAndVideoGames.com säger Propagandas VD Josh Holmes att handligen ursprungligen var tänkt som ett skämt för alla spelare som oavsiktligt råkat slå ut sig själv, en fiende och en medspelare i en explosion. Holmes tillägger att man i efterhand dock insett att man underskattat det negativa genomslag den kontroversiella handlingen skulle kunna få och att man som bäst "överväger att färdigställa en [[patch]] eller en lösning om det uppstår problem när spelet släpps".

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiODNlNDY3ZjA5MzJjNTJkNDExYTUwOTMyOWY4ZWYyYjA5OTA0YTU5NiI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6ODA7aToxO2k6MTUwO2k6MjtpOjI5MTk7fX0="></input>

<input type="radio" name="q150" value="972" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Ja, man måste ju kunna ha humor!

<input type="radio" name="q150" value="973" class="form_input_radio"></input>

Nej, sådant skämtar man inte om alls!

<input type="radio" name="q150" value="974" class="form_input_radio"></input>

Svårt att säga, det beror helt på situationen

</form>