#Obsidian Entertainment utvecklade som bekant den lovande men smått rumphuggna uppföljaren till Biowares #Star Wars: Knights of the Old Republic, #The Sith Lords, och enligt frontmannen Feargus Urquhart är de sugna på att göra mer Star Wars. I en intervju med Rock Paper Shotgun säger han till och med att deras idé är en av de bästa de någonsin tagit fram. Nu gäller det bara att få Disney att nappa.

– Vi pitchade en idé till Lucasarts som utspelade sig mellan del tre och fyra, säger Urquhart till RPS. Vi tycker att den tidsramen är superintressant. Det är republikens undergång, utrotningen av Jedi-orden, Obi-Wan försöker ta reda på om Luke är okej. Du har Sith, men du har också utrotningen av alla kraftanvändare förutom väldigt, väldigt få. Så det är en intressant tid för ett spel, och du vet, Chris Avellone kom på en riktigt cool story.

Tydligen svarade också Lucasarts väldigt gillande till idén men i och med att George Lucas sålde företaget till Disney har inte det första spadtaget tagits än.