Inlägg av Rakbladsvalsen

Inlägg som Rakbladsvalsen har skrivit i forumet

10/10. Måste sluta genast.

Skrivet av SogeUnleashed:

Började kolla, insåg att det va 110% konsoll footage. Stängde av efter 1 min.
Seeegt som sirap och såg inte alls kul ut imo. Som ett segt UT 2015 elr RA3.

Nej fps lir ska spelas på PC med mus o kb. No discussion.

Smaken är som baken.

Min sambo kommer att nypa Just Cause 3 innan mig. Så när jag får spela det är ett stort frågetecken. Annars så spelade jag ut SOMA igår, grymt.
Ska införskaffa mig Mad Max också, samt Transformers: Devastation.

Nej. För min egen skull.

Jag blir både arg och ledsen.

Jag brukar inte tycka att sånt här är kul egentligen, men just sättet ni har formulerat det på är oslagbart. "Eftermys:
En av fiskmännen avlider omgående. (0/5)"
Jag tror nästan att jag dog.

Outlast. Om det kan räknas till detta året.

Det är ju såå individuellt. För min del hänger mycket med från barndomen och tidiga tonåren. Ett exempel var när jag skulle spela om de 3 första Resident Evil och Code Veronica tillsammans med min sambo då han inte hade spelat dessa tidigare (iaf inte helhjärtat). Då jag tyckte att det var så fruktansvärt obehagligt när jag var yngre så tycker jag fortfarande att det är lika obehagligt idag. Min sambo däremot tycker inte alls att det är läskigt mer än att han kanske hoppar till en gång eller två. "Det är ju bara en stor pixelklump, den där zombies." Bah! Säger jag.

Kunde inte ha fått några godare nyheter idag på morgonen (då jag läste det.) Jag blev så utmattad av glädje att jag somnade om och kom försent till jobbet.

Äh, alla tycker vi ju olika. Det märks ju både i recensioner och kommentarer här ovan.
Jag är på kapitel 15 just nu och jag tycker spelet är jävligt bra. Jag tycker också att det för omväxlingskull är skönt när spelet inte "håller en i handen" hela vägen, man får klura på det själv. Även jag känner av survival känslan när jag sitter här och inväntar "det bittra slutet" med bara 2 handgun ammo kvar. Visst kan kameravinklarna vara knasiga ibland, men det för mig tillbaka till de gamla klassiska RE spelen när Chris vred och vände på sig i ett hörn så fort det blev panikartat.
Sen älskar jag Shinji Mikami för den klassiska "zombie vänder sig kusligt om" klassiska scenen som han även smugit in i The Evil Within. *hurr*

Kul det här föresten, fortsätt med det! Åh sätt Calle på alla skräckspel.

Jag gillar verkligen spelet, tycker att det är väldigt underhållande och visst håller man andan av spänning ibland. Men, ändå var det inte riktigt så läskigt som jag hade trott att det skulle vara.

Hah. Det gick helt förbi mig. Undrar vad jag höll på med.

Haha, Nightswipe.. Kan vara dialekten, men jag förstår vad du menar!

Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Har flera olika konsoler med spel till dessa hemma. Tycker att det är roligt att samla på det mesta, om det så är spel och konsoler, samlarfigurer eller spelrelaterade t-shirts. Men som flera andra nämner här, så är lägenheten dessvärre för liten..

Gav mig epilepsi.

Fruktansvärt mästerligt spel!

Tycker detta kändes sjukt lovande! Julafton kan fara, den 15:e januari är det som gäller!

At laaast! *kastar mobilen och trycker igång PS3an... Och läser Xbox...* Nåja... Har jag ändå väntat i.. Få se nu, två månader? Så kan jag väl vänta tills på fredag.