Inlägg av Kvasibarn

Inlägg som Kvasibarn har skrivit i forumet

1
Skrivet av pippen1001:

https://images.nintendolife.com/f1dd6016ec7ca/eu.900x.jpg

den här godbiten hade man hemma liggande under tvn.

Megaman (1) omslaget är ändå ännu mer legendariskt

Skrivet av Kris:

d3 är en uppsminkad diablo med inflation av siffror och föremål. d2 minimalistiskt och mindre förlåtande. Båda otroligt repetitiva men erbjuder olika spelkänslor. Jag uppskattar båda spelen men hade gärna sett något nytt inslag i remastern som skapar en överraskning men samtidigt hyllar den gamla diablotraditionen.

Håller med till 100%.

Om de bara tillåter modden Project D2 nu så kommer allt negativt som togs upp i recensionen samt nya inslag vara fixade också.
Spelet skulle öppnas upp till dess fulla potential.
5/5

Är det ett anti virus program?

Detta är inte någon direkt nyhet. ND har haft detta välförtjänt dåliga rykte i snart ett decennium nu. De betar av folk på löpande band som bara jobbar ett projekt för att ha det på sitt CV. Det har nu nått en kritisk punkt där de har svårt att hitta erfaret folk som vill jobba där.

Skrivet av adde111:

@Kago1316: Detta var mina svar iaf, ganska säker på att det stämmer.
https://i.gyazo.com/e3386553e4959948e68966ada013c90c.png

11. Spotlighten i taket på vänster sida är släckt i första videon och tänd i andra.

Skrivet av sarlucic:

Först och främst, inte mer än det redan gör, Quixel har funnits länge nu ändå ser tex Battlefront, Battlefield och Djungelboken olika ut.

Battlefront och Battlefield använder inte Megascans i nån större utsträckning så det är inte så konstigt att det är så. (Battlefront släpptes året innan Megascans)

Större studios scannar sina egna assets för att ha full kontroll över sina alster samtidigt som man unviker att spelen blir alltför lika andra spel.

1