Inlägg av Naknut

Inlägg som Naknut har skrivit i forumet

Skrivet av Fredrik Eriksson:
Skrivet av mrpijey:

Varför kommer det bara en massa socialt dans-crap och småbarnsspel till Wii hela tiden? Har länge väntat på något riktigt bra spel till Wii men det är ju bara en massa Party/Sing/Dance/Horses/Pets-junk till Wii... usch. Verkar bara vara Nintendo som kan göra något spelvärt (Mario, Zelda osv) till konsollen... t.om 3DS får mer actionspel än Wii får.

Och nu när Wii:n sjunger på sista versen lär det inte bli ändring på den saken. Förhoppnings blir det mer sånt i och med Wii U.

Jo, så är det ju. Nintendo överger sina konsoller ganska tidigt. Var lika dant med N64 och GameCube. Sista året kom det inga bra spel över huvud taget.

Jag har problemet att Link inte gör som jag vill när jag svingar. Tycker ofta att han slår från vänster till höger när jag slår från höger till vänster och så vidare.

Kommer ihåg att FZ slog upp några QuakeWorld servrar i samband med 10 års jubileumet. Spelade en del på dem. Finns de kvar?

Skrivet av papaz1:

Hoppas Blizzard Dota också kommer att finnas där tillsammans med HoTS.

Möjligtvis HoTS då de hade de på Gamescom men antagligen inte Blizzard DOTA då de visade upp det förra veckan på Blizzcon.

Blir nog medium för mig... dags för ny burk tror jag.

Jag förstår inte att Alan Wake sålde så dåligt. Det är ett av de bästa spelen jag spelat. Om vi får se ett nytt spel i den serien samt att Rare får göra något bra för en gång skull så kan inte lanseringen bli något annat än magiskt!

Skrivet av Sergey:

Jag ska väl vara den första som kommer med en något negativ kommentar.

Det låter kul, i 5 minuter, sedan hade man aldrig någonsin byggt en snögubbe igen.
Hade snögubben däremot gjort någon nytta (åtminstone stoppat fienden i någon enstaka sekund) så hade man kunnat bygga upp dem som vakter (turrents). Känns halvt meningslöst att lägga in funktioner som man aldrig kommer använda mer än en gång.

Jätte bra skydd mot creapers. Sätt dessa runt ditt hus och du kan vara säker på att de inte sprängs i lyften.

Skrivet av Lolflakes:

De borde släppa block fast i 25% av den nuvarande storleken så man kan göra mer detaljer på sina hus

Tror inte det skulle fungera utan att göra en stor omdesign av spelmotorn.

Jag vet inte... jag har ägt Nintendo konsoller i hela mitt liv. Från Super Nintendo och frammåt men nu börjar jag bli trött på att köpa halva konsoller. Dessutom köppte jag 3DS till fullpris på releasen och visst är gratisspelen en bra grej men jag hade häldre sätt att jag fick ett "vanligt" spel istället. Och det där tillbehöret ser jätte stort och osmidigt ut. Konsollen kommer bli släpbar och inte bärbar. För att summera, i dont like!

Jag känner att ett kop via live är svårt att motivera när det är billigare att springa ner till butiken och köpa istället. Jag menar 12 månader via xbox.com 599, 12 månader via Webhallen 499. I dont see the point.

Avslutade spel:
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (Nintendo 3DS)

Påbörjade spel:
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (System: 3DS, release: 30 juni 2011)

Skrivet av Fr0gg0.:

Vilka bra val ni gjorde..

Och andra sidan så hade ingen spelat Brink tidigare. FZ kunde bara hålla fingrarna i kors och hoppas att de lyckats välja de med bäst meriter. Den intressanta var att England som kom tvåa valde sina spelare på mer måfå än vad FZ gjorde. Motiveringen på de som blev valda av England var typ "Jag vill åka".

Doom

Den här dosan som du pratar om finns att köpa lös så man slipper köpa paketet och slänga headsetet. Länk kommer här efter:

http://shop.steelseries.com/index.php/audio/steelseries-spect...

Skrivet av Annanaz:
Skrivet av Naknut:

Räknas konsollen med halo-chassi som en special utgåva?

eh ''Halo-boxen'' haru funnits sen strax efter elite kom ut, och har med halo3 releasen att göra men inget med reach, dessutom så fåru inte med reach ifal du köper halo-boxen, så ja antar jag kan säga nej här då dem inte har ngt med varandra att göra

Men det kommer ju en ny nu. En med halo reach skin. Den är dessutom bundlad med reach. Är det en specialutgåva?

Räknas konsollen med halo-chassi som en special utgåva?

I det stora hela tycker jag spelet är bra. Det finns en del irriterande buggar. Det tar lång tid att uppdatera statsen och det är inte alltid man kommer in på servrarna. Men det jag har fått spela tycker jag är asbra! Fast startbössan som assault suger.:P

Rottne utanför Växsjö? Alternativt växsjö i sig.

Varför ska jag få det här spelet? Fattig student som la sina sista pengar på att ringa Micke och fråga!

Detta visar ju bara samma sak som alla dumma kopieringsskydd och liknande har visat "ja, jag anser att inte ha dedikerade servrar är för att ha mer kontroll på vem som spelar". Det går bara ut över de snälla konsumenterna som köper spelen.