Inlägg av putteman

Inlägg som putteman har skrivit i forumet

1

Bumpade eftersom jag spelar spelet själv just nu! Fortfarande på 1-1 dock, haha. Men nära bossen tror jag. Öppnade precis grinden där han är iaf.

Skrivet av Ladestam:
Skrivet av Spectral:

Ladestam, du skrev ju tidigare att du hade klarat spelet?

Ja men endast med en karaktär, men de var lite fusk med alla magier. Man förlorade ju den hardcore taktiska rpg kännslan med svärd.

Så nu försöker jag klara det med svärd och sköld/spjut och sköld/bara svärd, men detta är inte enkelt då de flesta bossarna besegras lättast med magi/ranged vapen.

Därför behöver jag lite tips... annat än att maxa mana och magic damage.

Försöker hitta nån balans för att klara mig som melle men tillslut blir det alltid att man slår för löst eller dör för lätt.

Massiv bump, men du skrev i tidigare inlägg att du inte använda några magier alls. Bestämma sig?

Nej alltså, jag får ju skicka tillbaka spelet (men de säger att jag fortfarande ska betala frakt) om jag vill, men jag får inte PS3-versionen av spelet för det priset som det skulle vara. Och ja, är helt säker på att jag inte gjort fel.

Det är oöppnat. Plast på. Dock var platsen i fruktanssvärt dåligt skick när spelet kom

Bytes: Fight Night Champion

Hej! Beställde ett exemplar av spelet till PS3 från hemmakväll och fick hem det till 360. De vägrar göra om affären så jag får försöka byta bort det här istället. Helst vill jag ha samma spel fast till PS3 men är även öppen för andra förslag!

Mvh, Oskar

Köpes Kompletta Nintendo 64-spel

Ja, som rubriken säger så söker jag kompletta 64-spel. Box, manual och kassett. Skriv gärna vad ni har här och vad ni vill ha för dom!

Mvh, Arneankann

Har en n64 som du kan få köpa billigt. Sladden som ska vara mellan strömadaptern och konsolen är dock spårlöst försvunnen. Säljer den väldigt billigt. Intresserad?

Jag är intresserad. Jag har Uncharted, Uncharted 2, GTA IV, Prince of Persia, Prince of PErsia Forgotten Sands, Mirror's Edge, Motorstorm att erbjuda. Något som intresserar?

1