Inlägg av Moffabertel

Inlägg som Moffabertel har skrivit i forumet

Jag är inte ett fan av RPG-spel och jag har en PS3 men äger inte detta spel eftersom jag helt enkelt inte är intresserad av det, men skall det vara så svårt att göra en vettig PC-version av detta spel?, jag menar, 1024x720 är ju en helt skrattretande låg upplösning och med dagens datorer skulle man ju bra kunna göra en PC-version som lätt skulle klara av åtminstone 100 FPS på en hyfsad dator.

League of Legends är det bästa gratis spelet utan tvekan, hade aldrig spelat något Action-RTS tidigare men då jag testade LoL blev jag fast direkt.

Skrivet av Jozo:

Som inK skriver så ska du hålla in av/på-knappen tills du hör ett pip. Därefter får du vänta ett par sekunder för att sedan höra "pipipipip" och då stänger PS3:an av sig. Så går det iaf till när jag behöver starta om systemet pga frysning.

Skrivet av inK:

I annat fall är det väl både enklare och bättre att slå av strömbrytaren än att dra ur sladden?
BF3 fryser också PS3an till och från. Riktigt tråkigt!

Det finns ingen strömbrytare på Slimversionen, vilket är ett oerhört korkat drag från Sony.

Jag brukar hålla in knappen, och det brukar komma ett pip och därefter stängs ps3:an av. Men senast gjorde det inte det. Systemet hade fryst sig helt. Oftast då min PS3:a har frusit ihop har det gått att hålla in knappen och det har kommit ett pip och den har stängts av. Men 2 ggr har det inte funkat.

Tangentbord+mus har högre kapacitet då det gäller förflyttning och sikte om man jämför med konsol. PS3:an har stöd för tangentbord+mus och man kan använda dessa i Unreal Tournament 3 på PS3. Jag tror att Valve tog bort cross-plattform i CS:GO eftersom att de flesta konsol gamers spelar i soffan, och är inte villiga att koppla i tangentbord. Många konsol gamers är också mycket bättre på FPS med handkontroll än mus+tangentbord, även fast mus+tangentbord är kvickare då det gäller FPS. Konsolspelarna är ovana med mus och tangentbord.

PS3 problem

Då jag nyss spelade Fight Night Champion frös spelet ihop. Jag kunde inte stänga av mitt Playstation, då jag tryckte på on/off knappen (har slim-versionen) så hände inget. Systemet stängdes inte så jag var tvungen att dra ur sladden till PS3:an för att kunna starta om den. Detta gjorde jag och då jag startade systemet pånytt dök ett meddelande opp i rutan där det stod ungefär att mitt system har skadats och att de behöver återställas och att jag kan i värsta fall förlora data. det stod också att processen kan ta 2-3 timmar. Det gjorde det inte det tog ungefär 2-3 minuter. Detta har hänt mig än gång förr, har det hänt för er någon gång? Kan man undvika detta på något sätt? Förra gången detta hände spelade jag också Fight NIght Champion, så jag bör kanske undvika det spelet.

Skrivet av swordfish:

Luktar propaganda som visar kriget från usa sida.................Jag vill spela rebell/taliban som skyddar sitt land mot imperialisterna och giriga svin som förtjänar tortyr i helvetet om nu helvetet finns.

Skulle vara kul att spela som taliban, al-qaida elr någon rebellarmé för en gångs skull. Men jag förstår inte hur man kan påstå att taliban är bra, finns inget i den rörelsen som är bra. De enda de gör är att förtrycka kvinnor och döda i Allahs namn. Vissa rebellarméer har ju varit bra dock.

Death Match med ett lag som zombies och ett lag som människor? Vet inte hur balanserat detta skulle vara men man skulle säkert kunna fixa det.

Jag har fått en del felmeddelanden på sistone då jag har varit på PS Store, har dock inte kollat min nedladdningslista. Jag laddade dock ner flera teman igår på PS Store, för mig funkade det fin fint.

Är lite sugen på PS Vita, skulle gärna lira Uncharted: Golden Abyss

Eftersom jag är sport intresserad och en extrem NHL-nörd gillar jag NHL spel, finns inga bättre spel enligt mig. FIFA är också bra.

The Last of Us bara 1,39% ?? VCad är det med den här communityn? The Last of Us kmr bli en GOTY kandidat helt klart.

vrf zombies hela tiden? Kalla det åtminstone något annat än zombies i spelet börjar bli trött på ordet zombie nu.

njaa, tror nog att nästa cod kmr sälja bättre i slutändan. Den yngre publiken som är rätt så stor i COD-communtityn har inte spelet GTA-spelen.

På topp lär ju Uncharted 3, Batman Arkham City, BF3 och Skyrim vara

inget Uncharted 3?

Jag tänker köpa BF3 idag till PS3, kmr jag också få BF 1943?

Skrivet av T.Mani:

Är så glad att Skyrim spöar BF3

Samtidigt är det skönt att se att BF3 säljer bäst på PC än på konsol

Inte så konstigt då det bara gäller i Sverige. I Sverige är ju dator-gaming ovanligt stort om man jämför med andra länder. Tar man en global siffra på försäljning kan det nog se helt annorlunda ut.

Bästa TV-spelen/Datorspelen genom tiderna?

Hej! Jag tänkte göra en liten undersökning bland FZ's medlemmar. Den går ut på att ranka de spel NI TYCKER är de bästa TV-spelen/Datorspelen genom tiderna. Ni ska välja ut 10 spel i en lista och den ska se ut såhär:

1:a plats 12 poäng
2:a plats 10 poäng
3:e plats 8 poäng
4:e plats 7 poäng
5:e plats 6 poäng
6:e plats 5 poäng
7:e plats 4 poäng
8:e plats 3 poäng
9:e plats 2 poäng
10:e plats 1 poäng

kopiera listan och fyll i de 10 spel ni tycker är bäst och rangordna dem, det bästa spelet på 1:a plats osv. Skicka ert resultat i ett meddelande till mig, INTE i den här tråden. Är det många som röstar så gör jag eventuellt ett Youtube-klipp där jag visar resultatet. Det spel som har högst poäng vinner. Jag kommer presentera de top 30 bästa spelen då omröstningen är avslutad. Omröstningen pågår en månad, alltså till den 14:e december.

Skrivet av yol1982:

Cod är som ishockey VM
BF3 är som Fotbolls VM
Tycker dom kan behålla det på det viset.

Men ishockey är ju ändå otroligt mycket mer underhållande än fotboll att kolla på. Tycker jag iaf. Även fast Ishockey-VM är varje år varje år njuter iaf jag 100 ggr mer av hockey-vm även fast inte de bästa NHL-spelarna brukar vara med.

Hoppas det kommer ett Battlefield: Bad Company 3 före BF4, skulle vara härligt med en fortsättning på BC storyn. BF4 får dock gärna komma ut om typ 3 år för min del.