Inlägg av Zidious G

Inlägg som Zidious G har skrivit i forumet

Riddick utan tvekan.

Ingen dålig bump. Jobbar på Elmia.

Kommer det fler spel?? STAAHP! Måste tömma min backlog.

Skrivet av Rhymst:

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay 🔥

Sinnessjukt bra spel.

PC = båda.

Helylle-kille. Vad kan gå snett?

Går att lösa mycket med kameravinklar också, vilket kunde ha räddat Alec Baldwins incident.

Skrivet av Pjotor:

https://c.tenor.com/b8WAqSZ2k7AAAAAC/tenor.gif

Helvete vad åren går. Det var banbrytande att spela det på PS2 hemma hos en kompis, jag hade aldrig sett en så stor och detaljerad spelvärld förr. Jag fick dock vänta med att spela genom det tills sommaren 2005 då det släpptes till PC.

Fina minnen från den varma sommarn. Sista året innan man fick byta cykeln mot moped. Spelade genom Half-Life 2 på våren. Köpte San Andreas precis när det släpptes i juni. Killen i butiken vägrade sälja det till mig, så farsan köpte ut det medan jag väntade utanför. Hela sommaren spenderades framför GTA och Lego Star Wars medan Demon Days mullrade i högtalarna. Jag och en polare satt uppe dygnet runt flera dar i rad och kunde inte slita oss. Vi pausade bara för att cykla ner till stranden för att köpa hamburgare och bada.

Lagom till hösten, när skolan började och varenda vrå av San Andreas hade utforskats, tipsade polaren om ett nytt onlinespel som hette World of Warcraft...

Det där är underbara minnen. 😀

Underbara minnen. SA är det bästa GTA-spelet. Underbar setting och känsla, fantastisk musik, roliga karaktärer. Nu kan man ju säga det samma om andra spel i serien men SA hade något extra.

SHAMEFU DISPRAY!!!

Skrivet av Jappse:

Du menar en knapp som slår och en som parrerar allt?

Haha, that's it.

Arkham-spelen. Kanske inte bäst per se, men Batman var skön att styra och bra strider. Enkla att lära, svåra att bemästra.

Napoleon. 6/10.

Hahaha underbar premiss. Med en schysst AK47:a kan man slå hela medeltidsvärlden med häpnad.

Unikt spel men alldeles för konstig och invecklad story. Tappade intresset halvvägs in storymässigt. Och ja, för långa mellansekvenser. Och BT momenten och smygandet och de striderna är dåligt utförda, mest frustrerande.

Skrivet av Arzei:

Jag är sjukt sugen men tror jag ger det nån vecka till att stabilisera sig.

Det kan vara nästa Palworld. 🤣

Var liiiite besviken på Exodus ändå. Men bra spel oavsett.

Dessa rekord slås dagligen nuförtiden känns det som.😀 Kul!

Är verkligen CRT bättre än en riktigt bra modern skärm? I början, när plattskärmar var nya var de bättre i många år på ett antal punkter, men fortfarande? I så fall har det inte hänt någonting på LED/OLED-fronten.