Inlägg av Twibble

Inlägg som Twibble har skrivit i forumet

Jag har lagt 11 kr på spelet som jag hade tjänat in genom Google. Förutom det har jag inte lagt några pengar på spelet.
Tycker inte att spelet alls "spammar" om att köpa eller betala som i stort sett alla spel gör annars med pop-ups eller reklamavbrott osv.

Kul tidsfördriv, ett av de roligaste spel jag kört till mobil. Att man känner igen lore, en del karaktärer osv hjälper ju, tycker ändå att de fångat vad Diablo är och går ut på även om tex PVP är extremt svårt då det märks tydligt vem som betalat eller inte där. Men å andra sidan så är PVP i ett mobilspel av det här slaget inget jag är så intresserad av heller. Testade 1 gång pga en quest och mötte en oövervinnerlig DH som fick typ 20-0. Men thats life.. Är ju ofta likadant i andra spel med, någon är alltid bättre. Vissa är monster att möta även om de inte har betalat för att vinna ^^

Man kan betala i nästan alla mobilspel, i väldigt många fall så ger det fördelar utöver kosmetiska sådana. Spelet kan iaf i mitt tycke vara bra trots detta även om det kan förstöra helheten.

Att just Diablo Immortals ska vara det sämsta spelet någonsin eller bli sämst rankat baserat bara på mikrotransaktioner tycker iaf jag är helt fel. Som andra sagt så finns det så många andra spel som knappt ens gått att spela.
DI är ett komplett spel med story och möjlighet att spelas om både i högre svårighetsgrad och som en av de andra klasserna, och det är helt gratis att spela om man så vill. Att det tar tid att nå endgame eller att ta sig förbi vissa barriärer är ju inget konstigt med tanke på att det är ett Diablo spel... hela spelserien handlar ju om att grinda, grinda och grinda mer!

Så jäkla bra

Skrivet av lerb:

Ja jag är ett uppenbart troll såklart med guld-subscription på FZ patreon. Typiskt troll!

On topic så tror jag det är slumpen att "alla" Stadia-ägare råkade skriva några inlägg i rad.

Alla 3 som spelar på Stadia är här!

Blir Stadia här med, passade också på med deras förbokning då jag ändå behöver en CCU till och en kontroll då sonen spelar med.. Kunde ju inte bli bättre då att få med Cyberpunk på köpet tycker jag ^^

Skrivet av A1200G:

Spelutbudet är rena 70-talet. Har mer lust att spela Pong i nån webbläsare än att hålla på med Stadia.

Övergår mitt förstånd att folk dessutom måste KÖPA spel. För hutlösa priser. Bästa parallell jag kan dra med är att leasa en bil och samtidigt betala för servicen. Hela poängen går ju förlorad. Men som man säger: "There's a sucker born every minute."

Fast det är väl inte konstigt att man får köpa spel, utöver de man får gratis varje månad? Det är ju exakt det man får göra på PS och Xbox med deras live och plus? Betala för tjänsten, få lite gratisspel och en del extraerbjudanden på spel. Ibland är det väldigt fördelaktig rea och ibland inte alls.. Precis som hos alla andra ^^

Utbudet är tyvärr smalt och utgivarna har fortfarande rätt höga priser på sina spel. Hutlösa priser är väl att ta i dock.. det är ungefär i nivå med nysläpp vilket också många av spelet är på denna platform och jag antar att det är därför utgivarna väljer att ha så högt pris. Håller man koll på "Pro"-reorna så kan man få spel till bra pris.

Har man inte hårdvara för att spela lite mer krävande spel och inte känner att man måste maxa grafiken så är Stadia riktigt bra. Jag har en tillräckligt bra dator för att spela det mesta maxat men jag har gått över helt till att spela genom Stadia trots detta då det är sjukt smidigt och för att flera i familjen gått över till Stadia med så vi kan spela tillsammans. Men man måste såklart hitta spel man tycker om i det som sagt smala utbudet just nu, gör man inte det så kan jag förstå att man inte har intresse alls för det.

Tar man din parallell så går ju den på PS+ och xbox live med.. Folk köper ju gärna bilen, leasar och betalar i månaden där? ^^

Ang. att spelen bara finns att spela under tiden man betalar för Pro så kör ju iaf Sony med samma sak med PS+ spel, antar att det är samma för Xbox version vad den nu heter. Så det är väl en slags "standard" och inget konstigt..

Om det är ett spel man normalt sett ska betala pengar för men som man kan prenumerera på så är det ju självklart att jag inte har tillgång till det om jag slutar prenumerera..

Här är från en av deras community managers:

"Updated April 8 @ 12:54 PM PT

Hey everyone, we'd like to address some of the confusion that's going around. Take a look at the FAQs below:

What happened to Stadia Base?
Once your Stadia Pro trial subscription ends and you no longer wish to continue the subscription, you'll be on the free tier.

Why is the sign-up page still asking me for a code?
We're rolling out over the next 48 hours to all supported regions. Hang tight!

What happens after my 2-month trial subscription ends?
Once your subscription ends, you are on Stadia and can buy and play the games you want. The payment method associated with your account will be charged automatically during the next billing period, unless you cancel your subscription.

I have a Stadia account and am a paid Stadia Pro subscriber. Am I eligible for the 2-month trial?
If you're an an active paid Stadia Pro subscriber as of April 8, 2020, you will not be charged for your next two months. This means that the end of your current Pro billing period will be moved forward two months. For example:
- If you paid for a month of Pro on April 5th and your current Pro billing period ends on May 5th, then you will receive Stadia Pro at no charge during your May 5th and June 5th billing cycles. Your next payment will be on July 5th.
- If your current Pro billing period ends on April 10th, you will receive Stadia Pro at no charge during your April 10th and May 10th billing cycles. Your next payment will be on June 10th.

If you'd like to read the full list of FAQs about the Stadia Pro trial subscription, check out the updated Stadia FAQs in our help center."

Jag tycker det är väldigt bra att de tar tillvara på att folk ändå är hemma och kanske har större möjlighet att testa tjänsten nu. Självklart så fiskar de spelare och vill att man ska bli "hooked" men vilket företag vill inte det? Även om ett företag eller tjänst bjuder på något så är det ju som oftast bara "första är gratis" för att du sedan ska komma tillbaka efter mer. Man passar på att få spridning samtidigt som man är "snäll" och får bra marknadsföring på köpet.

Jag kan inte se att det floppat, jag är sjukt nöjd med min upplevelse. Väldigt få gånger det "strulat" och då bara med att ett spel behövt buffrat för att sedan gå smidigt som vanligt. Har nu spelat både på chromecasten och i webbläsare. Jag har fortfarande lite svårt för att spela Division 2 med kontroll men det är jag som är ovan och kass med det.

I Chrome på datorn märker jag ingen skillnad direkt i inputlag över att köra vanligt på datorn (inte heller med kontroll på TVn). Flyter på bra. Man märker såklart viss skillnad på grafik då jag ändå har en hyfsat bra dator med ett 1080ti som kan köra spelen till max i stort sett.

Det finns lite för lite spel än så länge och flera funktioner "kommer" men man vet ju inte när..
Crossplay är det bara Ubisoft som egentligen implementerat än så länge så det är väl Division 2 som gäller om man ska kunna spela med vänner och folk på andra plattformar (vilket för övrigt fungerar svinbra i det spelet). Det här gör ju att det ibland kan fattas folk att spela med online i tex Destiny 2 men inget jag upplevt själv, kanske för jag spelat det bara då andra också spelat.

I och med att jag tog modet till mig och köpte Stadia så fick jag även min bror att kunna/börja spela igen då han inte längre har någon speldator så har vi inte spelat ihop på något år. Nu kör vi The Division 2 med varandra och har haft jättekul. Jag köpte AC:O Ultimate Edition på förra rean för 300kr eller så och är sjukt nöjd med det köpet med. Division 2 kostade 92 kr. Jag vill ha RDR2 men tänkte vänta på en bättre rea, den var lägre satt i en tidigare rea innan jag skaffade Stadia. Har även äntligen börjat köra Metro som legat i backlogg ett bra tag som jag nu fick gratis i och med Pro, trevligt spel det med.

Nu när de släpper gratispaketet som hoppar igång efter de här fria månaderna så lär det väl förhoppningsvis strömma till lite nytt folk med för den delen

Overall så är jag iaf nöjd trots att allt inte är på plats, och jag hoppas att många vill och vågar testa nu när man får 2 gratis månader. Det bästa hade väl varit om de satt rea på några fler av de större och mer populära spelen så folk fastnar och vill fortsätta med tjänsten, om så bara på baspaketet som är gratis ^^

Har sjukt kul i spelet även om det är lite "tråkigt" stundvis när det är alldeles för svårt att ta sig vidare. Eller inte för svårt egentligen kanske, snarare att spelet har dummats ned och förenklats genom åren kanske är mer rätt. När jag som lvl 11-12 går från Elwyn till Westfall så har jag väldigt svårt att klara av en del uppdrag på min nya paladin. Flera av de första questarna är rek. på lvl 14 enligt mitt addon. Även lvl 15 på att döda Harvesters. Jag kan ju göra det, men det tar en evighet att ta ned dem.

Samtidigt så känner jag en större bedrift när jag väl klarat av dem. Och att gå upp en lvl gör det enklare. Jag fick tag på lite mer silver och kunde köpa lite grön gear på AH vilket gjorde livet lättare. Men det är surt förvärvade pengar.. Jag har blött och dött för dem då man råkat att ta på sig för mycket för man är van att det är så lätt i början. Men inte i vanilla.. Det var fan inte lätt för vissa klasser

Då jag har en grupp jag spelat med i flera år på en server, och en annan server med 2 av mina bröder så har jag även levlat upp en rogue, den har det lättare än min pala. Inte lika känslig med sin utrustning, utan kan klara det mesta som dyker upp nu.

Känner iaf hög nostalgi, och att spelet är mycket svårare än vad jag minns. Det är inte riktigt lika lätt att bara kötta när man är solo. Och det tycker jag är bra, trots att jag dör mycket mer än på flera år tillsammans typ medans man questar så har jag väldigt roligt.

Ang. gankning så minns man ju hur, i mitt fall som Ally, Horde stod utanför vissa ställen som Southshore tex. och campa, man blev dödad gång på gång, till slut så var det regelrätt krig fram och tillbaka. Jag tyckte det var kul, trots att man bara egentligen ville vidare och questa ^^
Kör man på en PVP-server så är det tyvärr vad man fåra leva med. Man tycker de är assholes men å andra sidan så står ett gäng från sin egen sida någonstans och gör samma sak mot någon annan.. Det är ju trots allt vi mot dem

Communityn, eller spelarna då, tycker jag är väldigt bra hittills med. Kanske är som en del säger att de flesta som spelar nu är äldre. Eller så är det bara mer städat, jag har råkat på en enda otrevlig person som tog en kista som jag rensat mobs runt. Annars så har alla hjälp till i knipor och velat kört tillsammans när man varit på samma quest för att inte ta varandras mobs.

Jag lät min son testa spelet igår kväll. Han är 7 år och har inte fått spelat mycket på dator innan så han är totalt ovan. Han såg dumma gubbar och hoppar in i en grupp Defias, trots att jag sa till honom att han är för "liten" för att ta sig an dem, speciellt när de är många..

-Vadå för liten? Jag är ju stor! tycker han och rusar rakt in. Han slår på en av typ 4 mobs. Men plötsligt så hoppar flera randoms in och hjälper till, de drar bort flera av tjuvarna och min son klarar sig utan problem. Han är jättelycklig, för det var ju inga problem alls, och jag är såklart kass på spelet som ger så dåliga tips..
Det var ändå väldigt roligt, och förgyllde tiden för min son att det fanns hjälp utan att fråga om det.

Blev ett något långt inlägg, skulle egentligen bara skriva att jag har kul.. trots att ena servern jag kör på (Gehennas) har kö på eftermiddagen när jag kommer hem från jobbet. Men jag ställer mig i kö, lagar mat, äter, lägger sonen och lite sånt sen kan jag köra tills jag lägger mig själv. Visst hade jag velat komma in direkt när jag vill spela. Men det funkar.

Trots kö så ger jag spelet en 5a. Spelet är typ 15 år men jag har lika roligt nu som då!
Sen hur länge det håller i sig är ju en annan sak..

@anon_326725: Har lagt till dig, vill gärna ha en nyckel då Uplay+ och beta tydligen var bluff

Startade Ubi+ idag, det stod att man skulle få tillgång till betan då.. Men jag får bara upp att jag ska aktivera betan efter jag lagt till den i mitt bibliotek.. störigt!

Tur att man hittade lite andra spel man missat

Skrivet av Tompa:

Vi har mött en del buggar här, både småglitchar och grövre problem. Bland annat stötte jag på ett uppdrag som inte gick att avsluta (döda första vakten, döda andra vakten, spring ikapp och döda bossen - men istället för att komma till bossen kom jag tillbaka till första vakten). Kollegan sköt några rogues i Dark Zone och blev då själv rogue. Osv.

Fler buggar?

Gjorde ett mission i grupp där man ska gå in i en hiss i slutet och åka upp till ytan igen. 1 gång blev vi teleporterade till början av "banan" när vi nästan var klara och fick då göra om allt. När vi sen klarat allt igen och går in i hissen så buggar den ur.. Dörrarna stängs men vi står kvar och kan inget göra..

Gav upp då och spelade om den dagen efter utan problem men störigt var det!

Tycker spelet är riktigt roligt, även att spela själv.. storyn är intressant med echo's och telefoner och rapporter.
Har inte kört någon pvp än dock, kan tänka mig att det är riktigt roligt i grupp.

Kanske inte full pott men jag tycker nog 4/5! Har inte märkt av många buggar i PC-versionen som jag spelar. Snyggt som bara den och kontrollerna är bra när man kommit in i det.

Ser fram emot många timmar i NY!

Skrivet av Joakim Bennet:
Skrivet av zliddret:

är johan olander lite väl full? visste inte att black ops 2 kom före black ops 3

Fixat. Var lite otydligt att det fanns en länk till en gif i nyheten.

Gifen är från 3an och videon är från 2an ^^

Ny Star Wars: Battlefront-trailer ger oss faktiskt gåshud

Haha..fick faktiskt gåshud ^^

Jaha, var det språklära man klickade in på, trodde det handlade om spel, får nog hitta en annan sida att läsa och diskutera spelnyheter på snart

Ibland vill jag hemskt gärna spela ett spel men inte har den tid det skulle ta att gå igenom spelet på normalt sätt. Då tycker jag det är skönt att kunna sätta på ett fusk och inte behöva oroa mig för att dö bakom varje hörn.. Det förstör säkerligen en del av spänningen osv men jag får iaf köra spelet och ha roligt en stund istället för inte alls annars ^^
Det gäller ju dock endast i SP.. fuskare i MP borde få ett HS!

Skrivet av PcKaffe:
Skrivet av Dax:

2 dagar? 16 till 20 e ju 4 dagar.

Mh, men jag är borta 2 av dem. Och även om jag inte var det så hade det inte varit värt det för 4 dagar heller.

Fast hur svårt eller jobbigt är det att tanka ner något även om det är stort? Bara ha igång på nätterna om det nu skulle störa, är ju en vecka kvar ^^
Men klart, kan man bara spela 2 dagar så kan det vara lite tråkigt om man inte tror att man kommer vilja fortsätta spela

Skrivet av Ziern:

Mediafunktioner som att t.ex. visa filmer via nätverk/USB och annat som kom till PS3... jag saknar det lite, men är sånt överkört av smarta TV-apparater och annat numer?

Finns ju Plex ifall man har det på datorn som jag
Jag kör dock endast med Chromecast här hemma på mina 2 datorer nu för tiden.. så smidigt och billigt och tar allt jag försökt med ^^

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Magadovski:

@Carl Johansson-Sundelius, hur är multiplayern? eller är det inget sådant?

alltså typ TDM o.s.v

Skrivet av Magadovski:

@Carl Johansson-Sundelius, hur är multiplayern? eller är det inget sådant?

alltså typ TDM o.s.v

Jorå, deathmatch (6 och 12) spelare, control points, tdm.

Nämner inte MP i recensionen alls dock? Borde ni inte skrivit något om det? Även om ni räknat med det i betyget så (antar jag) så vill säkert folk som inte köpt spelet än veta lite mer om det också ^^

Själv tycker jag spelet är riktigt roligt i pvp när man väl kommer in i det!

Tycker det är riktigt roligt, speciellt MP Inte kört så mycket coop än men hoppas göra det med snart!

Har inte spelat Halo så jag har inte det att jämföra ^^

Storymode är dock lite enformigt som en del säger, är ju mest att springa, ta fram sin ghost sen skjuta fiendewaves. Iaf har inget mer avancerat kommit än som jag spelat. Men storyn i sig tycker jag är intressant så jag vill veta mer.

Speciellt Garden är riktigt bra som support för att hjälpa till vid flaggorna, man når oftast två flaggor eller området nära dem på den banan

Sen är väl transportfordonet Amtrac ny? Jag har iaf aldrig sett den förut eller kört den!

Tycker spelet blir bättre och bättre faktiskt, sällan rubberbanding uppstår sen patchen för nån månad sen och andra större "buggar" har inte jag råkat ut för. Tänk om spelet var såhär när det släpptes