Inlägg av molg

Inlägg som molg har skrivit i forumet

Vill gärna lira ett nytt Dragon age. Återstår att se om de kan leverera. Det blir ett styrkeprov för Bioware.

Gött! Gillade serien (samt spelet och böckerna för den delen också) så detta är trevliga nyheter!

Lirat några matcher idag. Blir ett nej. För lång TTK samtidigt som det är fast paced i övrigt. Gillade inte den kombinationen.

Najs! Tack för tipset.

Done! Börjar smått kanske utökar sen.

Team fight tactics, vilket är League of legends egen variant av autochess. Skoj, speciellt med polare, men mycket rng (vilket har sin charm och frustration).

Ser intressant ut. Värt att plocka upp det igen.

Hade inte ens koll på att duo fanns. Inför det direkt istället när ni ändå försenat det hela ett halvår. En anledning till att jag och en polare snabbt tappade intresse var att vi inte kunde spela utan randoms. Och nu ta bort det...

Skrivet av SkogsTrollet:

Som om "staten" är någon sorts främmande makt, staten är vi. Att vi vill ha tillbaka en del av pengarna som läggs på varor och tjänster i vårt land i form av skatt och moms är, iallafall för mig, inte direkt en radikal tanke.
Att vi även vill skydda våra minderåriga medborgare för skadlig påverkan från alkohol, tobak och spel gör oss inte heller unika.

"Staten" bestämmer inte heller vad vi ska göra, men vi har en möjlighet att bestämma "om ni vill sälja spel till minderåriga så får dom inte innehålla dobbel, och vill ni ha dobbel så får ni marknadsföra spelet till myndiga personer". Om nu rapporten kommer fram till det .
Myndiga personer får nämligen, till skillnad från omyndiga personer, ta ansvar för sina handlingar

Word.

Skrivet av Harmond:

"Saker Socialdemokraterna röstar JA till:
- Internetcensur

Saker Socialdemokraterna röstar NEJ till:
- Strängare terrorlagar
- Hårdare straff för våldtäktsmän
- Totalförbud för barnäktenskap
- Särskild lagstiftning mot hedersbrott
- Erkännande av IS folkmord på yazidier"

Ofta innebär att de röstat "nej" till något att de hade ett alternativt förslag som de föredrog, som kanske inte var lika stängt eller att det var en del av ett annat större förslag. Så din lista är bara bullshit och hårt vinklad. Orka med den här typen av politiska inlägg där man lyfter ut en liten del ur sitt sammanhang.

Risk vs reward. Du straffas mer för dina misstag vilket innebär mer fokus, puls och intensitet. Och glädjen blir högre när du faktiskt lyckas.

Kanske drar igång försäljningen om Firestorm (battle royale för BF5) levererar. Det jag väntar på i alla fall.

Hade jag fått önska så skulle det vara Obsidian Entertainment som utvecklar. Men har svårt att tro det. Pillars of eternity <3

Nintendo Switch Pro här. Älskar den kontrollen som fan. Jävla gött att kunna använda den framför datorn.

Skrivet av lt_jansson:

Ytterligare ett lågvattenmärke...som många andra sidor har även ni blivit allt mer bleka, detta inlägg får mig nu att sluta läsa er och lyssna på er, synd!
Tips för framtiden, sluta blanda in politik och håll er till spelvärlden!

Alla politiker får tåla satir. Speciellt om man ligger med porrstjärnor och tar kvinnor på fittan utan förvarning, som gift man dessutom.

Kanske jag kan övertala min fru att lira det med mig.

Yes! Spelade klart spelet rätt nyligen och gillade det skarpt. Trevligt att ha något nytt att sätta tänderna i.

Skrivet av Mirage:

@Shinsen: Vaddå, utvecklare har alltid blåjeans eller? Den var ny.

Tror han menar jänkare, även om det är kanadensare.

Skrivet av ForrestFox:

Av allt jag läst om spelet så verkar det vara ett Black Desert Online Lite. Samma typ av spel som BDO, men att det saknar relevanta saker så som spelarhus etc.
Inte sett ett enda skäl att hoppa på detta tåg istället för att hålla sig till BDO.

"Revelanta" saker. BDO har så mycket trams och krusiduller. Bara att starta det spelet och kolla på UI kan ge dig en hjärtinfarkt. Att alla står afk i städerna och fiskar eller tränar är också något av det mest idiotiska. Så alla ska slösa el/datorkraft för att vara på samma nivå. Sen behöver du köpa grejer i cashshop för att kunna avancera på ett smärtfritt sätt med all den rng som finns på högre nivåer. Nej tack. Men ska definitivt prova Bless, som verkar ha skippat allt sånt trams (förhoppningsvis).

Skrivet av Ravenknight:

Helt sant. Narkotikaförbud har ju visat sig vara effektivt. Ingen knarkar ju nu för tiden.

Så du menar att spelföretagen ska börja sälja lootlådor på svarta marknaden?