Inlägg av Käbbel

Inlägg som Käbbel har skrivit i forumet

Jag gillar spelet. Tycket det är riktigt snyggt, skön atmosfär, roliga vapen. Är däremot besviken på att det inte är ett dugg läskigt, speciellt när dom hypade spelet som en återgång till klassisk survival horror, kasst optimerat och aspect ration fattar jag inte riktigt hur dom tänkte med. Känns väl som ett Resident Evil 4 fast lite mer creepy och mörkare.

Kommer dom nånsin bli klara med det här spelet?

Skrivet av KatOne:
Skrivet av Stubben:

4GB? Vad i helvete?

Ut med det gamla, in med det nya. Börjar bli dags nu grabbar.

Inte sagt att TEW inte ser rätt dåligt ut och verkar vara dåligt optimerat. Men seriöst. Redan gamla BF3 på ynka 1440p på högsta drog nära 3GB VRAM, och det var utan märkbar kantutjämning.

I alla fall, det kan ju omöjligt kräva 4GB för 1080p. Då är det nåt som är fel. Så vansinnigt högupplöst/snyggt är det inte. Dom måste ju ha failat nåt enormt med optimeringen eller nåt. BF3 drog för mig runt 1-2GB på 1080p.

4GB? Vad i helvete?

Köper alltid från G2A eller liknande. Nya spel för 200 - 300kr är alltid trevligt.

Det ironiska är bara att många av "konsolspelen" visas på en PC förklätt till en konsol. Absolut inget ovanligt.

Skrivet av Draug:

Är pvp och ladder inne än? Inte?

Så jag ska alltså punga ut en massa pengar för att Blizzard ska få en andra chans?

... tror snarare jag låter det här tåget åka utan mig.

http://global3.memecdn.com/train-wreck-in-3-2-1_o_2370507.jpg

Var PVP verkligen så otroligt imponerande i D2? Av det lilla jag kommer ihåg var det mest en oneshot fest. Och ladder är på gång.

Skrivet av blohm:

Klart Valve loggar allt, kanske dags att folk tittar i User Agreement? Att folk köper spel via Steam är ju helt sjukt.

Helt sjukt!

Skrivet av darkthunder:
Skrivet av Stubben:

Att släppa SA fritt skulle bara pissa på alla som betalat för premium.

Aldrig hört talas om en "refund" ? Men visst, det vore väl att hoppas på för mycket från EA

Så man ska hoppas på en refund 3 månader efter release när man spelat över 200h som i mitt fall och många andras? Kommer inte hända. Det vore bättre om dom i så fall gjorde en helt ny DLC som man gav ut gratis.

Skrivet av darkthunder:
Skrivet av totte1015:

Kan alla hålla käften om att spelet inte är färdigt än?

Alla jävla spel har ju minst några buggar under dess livstid ju.
BF4 är inte annorlunda.

Jag är pissigt less på China Rising, spelat dom kassa skräpbanorna en timme ungefär, och spyr på skiten.

VILL HA SECOND ASSAULT NU.

Kan folk ha en annan åsikt än din, utan att bli utskällda? (håll käft nu för fan, skriver du)

Om EA/DICE vill återfå någon "good will" hos spelarna, så borde Second Assault släppas FRITT. Likaså alla andra DLCs som inkluderar nya banor.

Vapen/Skins kan jag förstå att man kan betala för (man betalar för kosmetiska ting), men kartor borde aldrig varit tillåtet att säljas. Det splittrar spelarkcommunityn, och gör bara så folk blir förbannade när dom inte kan komma in på X server pga att dom saknar Y karta.

Att släppa SA fritt skulle bara pissa på alla som betalat för premium.

Skrivet av conthox:

Redan iår? Efter Arnys krönika där han fullkomligt hyllade DICE för deras vågade nytänk trodde man att det skulle ges lite tid att smälta in. Att dom skulle få tid att reparera och fixa iordning BF4 och sedan dra lärdom av allt. Men om det stämmer har dom alltså inte lärt sig något utan fortsätter med full fart framåt?

I och för sig för tidigt att dra några bra slutsatser, speciellt med tanke på att det är ett rykte, men ändå...

Dice kommer inte att göra det så dom behöver nog inte bry sig så mycket.

Skrivet av Kleptoman:

4/5 - FZ

Skrivet av eagiz:

"Säkert köp" - FZ

Ja, recensioner på spelsiter/tidningar ska man ta med en väldigt stor nypa salt idag. Kom ihåg Gamereactors recension av Diablo 3 där man kallade storyn "mäktig" och tyckte AH var något bra.

När EA står som utgivare kan man nog räkna med att moddar inte kommer komma. Aldrig förstått utgivares rädsla för moddar. Tror inte det påverkar DLC försäljningen nämnvärt. Skyrim tex har moddsupport och folk köper fortfarande deras DLC.

Skrivet av dTexN:

Kommer vara kul när spelskapare vågar måla USA som det onda.

Dom målar ju inte upp Kina som något ont i kampanjen. Snarare tvärtom. Kina är offer för en korrupt general och man samarbetar ju tom med militären för att störta honom.

Bra att du förklarar hur det ligger till. Jag har haft tur och inte haft så mycket problem, men det är inte så konstigt att det har blivit problem då ni ska anpassa motorn och spelet för 5 olika format plus att ni måste släppa spelet före COD. Ni behövde mer tid helt enkelt. En mycket längre beta när ni testar den senaste builden vore behövligt. Fantastiskt roligt spel dock!

Jag fattar inte logiken. Dessa kanaler skapar ju enorm exponering för spelen och musiken. Då vill spelbolagen stoppa detta och gå miste om gratis reklam som ses av miljoner? Om spelen är skit får dom väl skylla sig själva.

Kan bara tänka mig moralpaniken en uppföljare kommer skapa.

Skrivet av Uttern_:
Skrivet av Stubben:
Skrivet av Lolflakes:

"Second Assault innehåller fyra kartor från Battlefield 3 – Caspian Border, Operation Metro, Gulf of Oman och Operation Firestor"

Mycket nyskapande där! Borde vara gratis...

Det var ingen som klagade när B2K kom...

Hmm, skön jämförelse. Det var 6 år skillnad mellan 2 och 3. Det inkluderar en annan motor och en rad nya funktioner och känsla. 3 och 4, det är väl snarast samma spel?

Nej mig lurar ni inte två gånger EA. Tråkigt att se en serie sikta åt fel håll. Kul för er som diggar't! Bitter och glad för er skull

Tja, som sagt, så länge banorna är bra så bryr jag mig inte. B2K banorna var helt fantastiska, men dom i Second Assault duger fint också. Förutom Metro då. Men det är ju bara min åsikt.

Skrivet av Lolflakes:
Skrivet av Stubben:
Skrivet av Lolflakes:

"Second Assault innehåller fyra kartor från Battlefield 3 – Caspian Border, Operation Metro, Gulf of Oman och Operation Firestor"

Mycket nyskapande där! Borde vara gratis...

Det var ingen som klagade när B2K kom...

Hur vet du om jag klagade? DICE saknar fantasi och går alltid tillbaka till gamla kartor. Slår vad om att Wake Island kommer att komma förr eller senare...

Jag har inte sagt att du klagade då, men jag har märkt av att folk kritiserar Second Assault medan ingen kritiserade B2K när det var exakt samma tillvägagångssätt. Så länge banorna är bra så ser jag inga problem med att dom återanvänder dom med någon ny twist. Gillar dock inte Metro, men de andra duger fint. Wake Island hoppas jag också kommer tillbaka då det är en favorit.

Skrivet av Lolflakes:

"Second Assault innehåller fyra kartor från Battlefield 3 – Caspian Border, Operation Metro, Gulf of Oman och Operation Firestor"

Mycket nyskapande där! Borde vara gratis...

Det var ingen som klagade när B2K kom...