Inlägg av BeW

Inlägg som BeW har skrivit i forumet

Även om det kanske inte är det viktigtaste i ett bilspel, så måste jag ju ändå säga att ett 100-tal designer på motiv att välja på bilen. Samt nummer, dekaler för upplåsningar och olika färgsättnigar av tidigare nämda motiv, kan i mina ögon inte ses som en "primitiv billackering".

Tycker spelet är underhållande och framförallt utmanande i sina högre klasser. Nu har det minst sagt haft en taskig release med sina serverproblem, så har inte blivit mycket mp vilket är synd. Så det är under all kritik.
Sen är frågan hur länge spelet håller, men det återstår att se!

Känns som det inte är första gången man läser om det men får verkligen hoppas att det rör sig frammåt nu. Som man längtat efter detta!

Skrivet av anon_276063:
Skrivet av DeathRow:

Grafikbugg på 0:13 till 0:16

Som vart då?

Högra delen av balken (eller vad man ska kalla det). Reptexturen där flimrar.

Dock så är jag inte så oroad, för de buggar jag lagt märke till ibland känns som saker man inte kommer lägga märke till under spelets gång. Men visst de finns där och det är speciellt tråkigt att se att de är med i trailers.

Längtar för övrigt sjukt mycket!

What? De sa ju att det var 49,99 dollar om året, inte i månaden?

Skrivet av WarpGuN:

hehe, PC kids ni e roliga, varför lira pc seriöst när bara 1 spel kommer per år?
när alla nya spel optimeras och släpps till konsol först, och sen portas över till pc 6månader senare?

ni kan väl lira cs1.6 på era monster maskiner med dx44 tills ni blir pensionärer. men fan så många bra spel ni missar.

Ja du... intressant genre du spelar där det bara släpps 1 spel till pc varje år. För övrigt tycker jag ju strategigenren blomstrar något väldigt hos konsoler, för några strategi spel släpps ju tydligen inte till pc... och de som gör det är ju halvt bra portningar så det är inte mycket att hurra för.

Skämt åsido så är det ju klart att pc plattformen missar många bra spel men så är det även för konsolerna, så det är ju bäst ifall man har båda. Jag tycker det är tråkigt att utvecklingen till viss del står still med konsolerna men samtidigt är det ju poängen och det hindrar inte utvecklarna från att göra bra spel.

Jag tror PS3an har mycket kvar att ge, tycker dock de borde ge den mer stöd för olika saker så som filmformat osv. Mjukvarumässigt finns det mycket man kan göra. Sen ifall det de säger stämmer eller ifall det dyker upp en PS4a tidigare än det återstår ju att se.

Förstår mig inte på hur detta spelet kan få så bra recensioner... Jag testade att köra det några dagar och jag klarar verkligen inte av att köra det. Tycker det är så fruktansvärt dåligt! Jag installerade ettan igen för att jämföra, för vad jag mindes så var inte ettan så dålig. Och det stämde också, ettan är betydligt bättre på alla sätt. Visst vägarna kan vara bättre i det nya men med den fysiken kan ju vägarna va upp och ner och gå hur de vill, man lär ju inte märka någon skillnad. Självklart överdrift men det är den känslan jag får när jag spelar det.

Det har slutat med att jag började köra om ettan istället för att köra tvåan för att jag verkligen inte klarar av att köra det och jag har försökt men det är så fruktansvärt tråkigt. Sen är det självklart min åsikt, men jag hade en kompis som frågade mig ifall han kunde låna ettan för att han inte heller stod ut med tvåan. Han sa samma sak när han började köra ettan, att ettan var betydligt roligare.

Men det är väl bra att det passar vissa och att de tycker det är kul, tycker bara att det är så tråkigt att det blev en sådan här uppföljare då jag som sagt gillade ettan ganska mycket.

Saknar ju helt klart commander Shepard där. Sam Fisher, Max Payne och Solid Snake är de karaktärer som jag kommer att tänka på först och där skulle det nog bli Max Payne, iaf så som han va. Tveksam till han i 3an, men det återstår att se.

Sen är det väl lite fel att skriva Rockstar på Max Payne från 2001?

Fy fan va nice!

Fan va gytt! Ska bli kul att återvända till ME världen igen

Skrivet av Nemo:

Intergalaktisk diplomati? Kvinnlig Shepard i högform...

http://www.gametrailers.com/video/secret-romance-mass-effect/...

Hahaha fy fan vad bra! Den skrattade man bra åt

Riktigt tråkigt... En riktigt bra röstskådis! Hoppas för övrigt att detta inte påverkar Half-Life i sin fortsatta historia.

R.I.P.

Awesome! Ser riktigt nice ut! Den nya Sandboxen ser inte helt fel ut heller...

Nice.... blir ett köp direkt!

Låter ju trevligt Hoppas bara de gör ett bra jobb, är lite tveksam men men....

Skrivet av WaltX:

Finns fortfarande ingenting som slår World in Conflict.

Nä det håller jag med om, WiC är svårt att slå. Det spelet är otroligt bra gjort.

Men Ruse verkar väldigt intressant, ser lite annorlunda ut och zoomingen var ju väldigt trevlig. Får se vad det blir av det, men det kan nog bli riktigt bra.

Operation Flashpoint 2 filmat och fotat

Det ser riktigt trevligt ut... Man får bara hoppas att de får till allt så att det lever upp till de förväntningar man har
Sen får man se hur det står sig mot ArmA2 som också verkar riktigt lovande.

Vi får se i sommar...

Hmm... Det blir nog riktigt bra. Första spelet var riktigt grymt, så ja tror på detta.

Gött

Hmm, det ser väldigt bra ut och så men man funderar ju över hur det bli gameplay mässigt. Hoppas verkligen de får till det. Lyckas de med gameplay delen kommer detta spelet vara underbart.

Damn! Deras trailers är fantastiska. Längtar verkligen till det, älskar WiC.