Inlägg av Droppz

Inlägg som Droppz har skrivit i forumet

Jag hoppas Epic vinner.

SH4 Är kanon och ett tillfälle att försöka bli bättre på 3D

Tidig render.
Jag började göra lägenheten i 3D som ett project att bli bättre på modellering och texturer.

Testar lite texturer som inte kommer användas.

Mer saker på plats:

Blev lite bättre på att göra texturer och ljussättning:
Gick från att bara vilja skapa en enkel bild på vardagsrummet/köket och början på restarande rum och en main menu och sedan en spelbar demo med ljudeffekter och samma gameplay man hade i Silent Hill 4 fast mycket funktionalitet saknas ännu.

Hoppas att jag kan avsluta det en dag. Silent Hill <3

"Detta stärks ytterligare av Twitter-användaren Metro, som för ett par dagar sedan hävdade att både Diablo 4 och en Diablo 2-remaster kommer utannonseras under mässan (tack @magma)." Felskrivning? Svårt att göra remaster/remake på ett spel som inte finns ännu "Diablo 4."

Diablo 4 är ju sjävlklart att det kommer efter fiaskot från 2018 och Diablo Immortal är ingen intresserad av såvida man inte är född i kina eller född 1990+ men det kommer nog också få ett release datum efter dem nämnt D4 precis som dem borde ha gjort i första början.

Skrivet av Jinxswe:

Så då ska vi sluta med Path of Exile, Pubg, League of Legends, alla UBI soft spel, alla Activision/Blizzard spel, Elite Dangerous, Warhammer: Vermintide 2, Alla Paradox spel... Och sluta använda Discord?

Precis många glömmer (eller vet inte) att dem har många fingrar i många syltburkar som man säger. För övrigt dåligt gjort av Blizzard imo, några gränser måste man nog sätta.

Winamp

När spel dör lägg till Battle Royale! det kommer fixa allt woohoo. Idea torka deluxe samt fortfarande EA. Nej Tack!

Kommer vara väldigt varsam med denna studio.

Har fan gått för långt då speltillverkare måste gå ut med kommentarer som dessa dvs majoriteten förväntar sig microtransactions och p2w samtidigt då det kommer med en prislapp på $60 det har blivit en en standard för dem större företagen även då vi sett exempel med spel som lyckas utan dessa giriga beteenden och är single player.

Age of Conana var riktigt nice I början innan man började komma till midgame ffanns knappt något content men dem kommer alltid ha en plats i mitt hjärta blir kul att se vad dem hittar på.

SonicFox hade hög karisma och vågade bjuda på sig själv vilket uppskattas synd bara att han var tvungen att göra en politisk grej av det hela, hatar sånt, desutom var han rätt svinig på Twitter därefter av vad jag sett.

Mortal Kombat 11 trailern var super grym men vad tänkte dem med musiken? trodde nån annons började spela på nån flik jag hade uppe.

Glad GoW vann GOTY dem satte verkligen en hög ribba I början av året vilket var nästan ofattbart, RDR2 förtjänar också det priset jag ser det som en coinflip och skulle inte vara besviken om dem vann heller. Jobbigt för EA då dem påstår att microtransactions and loot boxes är ett måste för att lyckas och gå plus.

PS1 var den sista konsolen jag hade det var en julklapp till mig & min bror, nötte så otroligt på den mestadels demos från Playstation tidningar, saknar den tiden!

Vet inte varför men jag antog TWD skulle bli ungefär som State of Decay fast first person och stöd för multiplayer, hade tyckt det skulle va riktigt intressant.

Istället gjorde dem ett Payday Zombie edition eller en sämre version av Left 4 Dead, så mycket potential bortkastat.

"free to play- och mobilspel" Han vill gå snäppet längre än EA?

Hade älskat detta om det kom för några år sedan då jag var en av dem som tjatade om detta. Lirat lite private servers när suget kommit men inte så seriöst, för övrigt så är Vanilla WoW ett av mina finaste minnen.

På Blizzcon var det en panel där dem prata om hur dem jobbar för att göra spelet så nära orginalet som möjligt och visade massa screenshot etc och dem gick verkligen in till minsta detalj med allting så det verkar ju positivt.

Skrivet av Jeehao:

Steam borde ha ett system där recensioner delas in efter hur länge spelare har spelat. Minst 10 timmar borde det vara för en trovärdig recension som man kan lita på. Väldigt många köper spel och ger det negativt omdöme som inte direkt har med spelet att göra. Under 10 timmar kommer fortfarande vara informella recensioner om ett spel är grymt dåligt, jag har köpt många ofärdiga spel som bara övergetts.

Att servrarna krånglar de första dagarna när servrarna översvämmas är inte värt en tatuering i pannan, om de inte gör något åt servrarna så kan jag förstå men nästan alla spel genomgår något problem när det är nytt. Gillar man inte att servrarna inte fungerar så kan man lämna tillbaka spelet istället för att böla med en dålig recension.

Att bara lämna en recension där det bara står en rad om att servrarna inte fungerar är inte konstruktivt, skriv det i forumet istället där det troligen redan finns tusen inlägg om att servrarna inte fungerar. Många som knappt spelat ett spel lämnar riktigt dåliga kommentarer, jag ser inte ens varför dessa ska finnas på en lista med seriösa recensioner med spelare som lagt ned lite tid i spelet.

Håller med, sett en recention på ett spel där en person skrev att han tyckte main menu UI var kasst och gav tummen ner enbart för detta och inte en enda kommentar om gameplay. Dock om man har det i tanke så är spel med bra reviews oftast bra spel.

Skrivet av massej:

Jag fuskade i CS Beta med wallhack för att jag var övertygad att en annan spelare körde wallhack. När han stod och följde en med blicken genom en vägg så fick jag det bekräftat och då använde jag det för att straffa honom. Dock fortfarande fusk och det är inte ok i multiplayer, men den tomten skulle bara ha det! Efter det har jag inte fuskat.

Detta är ett kasst beteende mötte flera som gjorde som du då jag spelade matcher i CS förr i tiden då dem plötsligt togglade på för att dem trodde vi fuskade.

Jag vill spela detta

Skrivet av Snabeltorsk:

Följer detta spelet för det verkar bli bra. Skiter fullständigt i om en vaktmästare på Avalanche sett en tavla med en robot. Sen tycker en massa Fz 14isar att Simon Stålenblabla ska bli president och Avalanche suger.
För ingen annan i hela världen gillar ju Robotar utom Simon.

Ett spel baserat på 80-tal Sverige med Sci-Fi robotor och du ser inte någon komppling 2iq.

Fick lite ångest att jag inte skickade in ett bidrad i tid men detta gör mig glad helt klart en värdig vinnare

Uppenbart att dem direkt tagit inspiration nästan kopierat Simon Stålenhag verk rakt av fjantigt av Avalance att inte medge detta.

Spelet ser roligt ut för övrigt, blir kul att följa vidare.