Inlägg av tekanna

Inlägg som tekanna har skrivit i forumet

1

Monstret påminner lite om Techno Viking: http://www.youtube.com/watch?v=VudJpH-ytH4

Och jag som hade tänkt att "vänta" med detta spel. Fan, nu ryker våren...

Är man inte lite störd innan, så lär man bli det lagom till att credits rullar på skärmen. Givet köp.

Lökigt försök att flytta fokus kring BF3-hypen. Fantasilös PR-avdelning?

Ojojoj, nu trillade jag dit, det blir köp enbart pga den trailern.

Undrar vad roligare spel innebär? Radiostyrda pruttkuddar, hemvispad grädde i handgranaterna, DiLevas camo-kjolar, Hulken-perks?

Givet pc-köp, hoppas de får ihop teamplay som i BF2 så är allt prima. Gillar även commander och SL som gav BF2 ett taktiskt djup. SP kan jag leva utan, men alltid kul att ha ändå. Mod bryr jag mig mindre om.

4 klasser tror jag de kan styra upp så att det blir bra ändå, precis som någon varit på så gör valbarheten av vapen i BFBC2 att man ändå får ihop sitt kit som man vill ha det.

Tror inte en sekund att DICE slarvar bort den här titeln, det är ju typ kronjuvelen i IP:t. Det är ju den här titeln man sett fram emot sedan BF2, alla cod och mw och bc har mest varit ett hyfsat tidsfördriv fram till BF3.

Vinn första DLC-paketet till CoD: Black Ops

Har ingen aning om banorna är värda att spela, någon som testat? Känns de 2010?

Sjukt impad av den här fanfilmen. I princip alla andra filmer på HL2-temat har ju inte ens nått halvvägs jämfört med denna.

Fatta hur mycket rigg och prepp som ligger bakom. Med tanke på att de inte har någon studio bakom sig som backar upp med pengar så lär det ligga grymt med jobb bakom.

Visst zombies, skådespelande och den där head up displayen kanske inte var helt 100 HL2, men kamera, ljud, ljus, klipp, musik och effekter tycker jag de har jobbat bra med.

Alla som inte gjort film ser nog inte hur otroligt mycket slit som ligger bakom. Har man gjort den här filmen som första film ska man vara riktigt nöjd.

Hatten av säger jag.

Det är bara att hålla tummarna. Känns bra so far.

Skrivet av zhrooms:

Half-Life 3
Battlefield 3
Diablo 3

Stånd bara jag tänker på det.

Amen!

Kul vad inläggen skenade iväg på hårdvara helt plötsligt. Jag tycker det är mer intressant att se varför PC-spelarna nådde målet snabbare än 360 och PS3. Samarbetar PC-spelare bättre? Är PS3-spelarna bara ensamvargar? Extra intressant eftersom det inte finns några lock ups i Vietnam som kan tänkas trigga narcissisterna som är codblops-dopade och bara vill ha mer prylar...och ja, jag kör både på pc och ps3

Risigare MP än blops på PS3 får man ju leta efter...längtar till BFBC2 Vietnam och lite hederligt lagspel.

Det här lär bli en julklapp till barnen (4år). Känns som ett klockrent spel för Kinect.

Rykte: 3DS i Japan i november

Give it to me!

1