Inlägg av anon820

Inlägg som anon820 har skrivit i forumet

är det riktigt kinkigt kan man ju skaffa en riktad antenn.

finns ju inget att välja på för windows. man får helt enkelt stå ut med att aldrig kunna använda en ordentlig portion av det diskutrymme man betalt för.

Det händer mysko saker med ntfspartitioner när man fyller dem över 70%. om du råkat göra det (om så bara en enda gång) så kan du försöka dumpa datan till någon annan partition och sedan bara återställa den på ett fräscht filsystem.

att man öht behöver någon sorts program diskvalificerar ipod.

eh, grattis. eller något.
min erfarenhet är den rakt motsatta; en windowsinstallation är alltid minst en timme (eller ett par timmar, beroende på hur mycket man ränknar med) längre än en linuxinstallation, och bökandet är betydligt mer omfattande.

förresten, varför är möjligheterna begränsade med en livecd? du har ju precis samma möjligheter med en sådan som med en riktig installation.
enda problemet kan vara prestanda, men det är inte en nödvändighet - har man tillräckligt med minne och en tillräckligt liten dist ser man ju till att läsa in allt i minnet redan vid booten, och därefter är det verkligen supersnabbt.

linux är betydligt mindre puligt att få igång som supernoob än exempelvis windows xp. lfs är nog det mest puliga som finns på den här planeten däremot...

som octacore eller myriacore, fast sämre.

hexacore är betydligt bättre, för att inte tala om octacore. leta efter en sådan istället.

vill du ha riktiga thermalpads finns det säkert hos elfa.

det är en extremt tunn, genomskinlig tapebit som inte fyller upp det minsta. om du inte kan brygga med kylpasta kan du inte brygga med den där tapen heller.

men det där är inte en thermalpad...

nej, jag skulle tex aldrig kunna erkänna att jag har en liten crush på maxxan... err... hoppsan.

Skrivet av Karmalicious:

Svensk i så många led tillbaka att mitt smeknamn är Jante.

men det får det inte...

edit: DMB, det är just i de fallen man måste ges en sk ig-varning, innan problemet blir så allvarligt att man inte längre kan fixa till sina betyg.

om man får veta under utvecklingssamtal att man ligger på vg-nivå får man inte kunna rasa ner till underkänt utan många och tidiga varningar. bara där ser jag ett uppenbart fel...

69kr är mycket för ett par spel, när exempelvis dustin tar 95kr för en hel dator.

skaffa ntune.

daikatanasnubben har vissa likheter med travolta imo...

den funktionen är borttagen sedan länge ur nvidias kontrollpanel, eftersom den bara gäller pci-kort. agp- och pcie-kort hjälps inte av den inställningen.