Inlägg av Baines

Inlägg som Baines har skrivit i forumet

Skrivet av cbird:

@Baines: Ja exakt, samma för mig. Kan inte göra pre-load heller, men antar att spelet inte är så stort så man bör få ner det snabbt nog ikväll.

Vi får se, men det ska vara 18:00 som gäller.
CKIII Releases Sep 1, 6:00PM CEST Globally / No Preloads / Upcoming Content

Twitter inlägg

Deras discord räknar ner till 18 med.

Skrivet av cbird:

Mitt Steam säger att spelet låses upp kl20 ikväll. Har jag missat något eller ser fler detta?

Mitt Steam säger "This game will unlock in approximately 6 hours", nu är klockan 14:04.

Tiden när jag tankade i WoW och hade stenkoll på vad jag höll på med.
Man kunde le lite för sig själv när man körde random 5-manna och någon annan i gruppen blev lite orolig för att det gick lite väl fort fram och det var ingen "lätt" dungeon.

Nakamura Ikusa GT

Subnautica, hade tröttnat på No Mans Sky och kollade på reddit om tips på något liknande som det. "Men det där fick jag ju gratis på Epic store för ett tag sen".

Flighpath-fåglarna i WoW var det första jag tänkte på (som horde).

Kul! Nu väntar jag bara på att mainstream sportnyheter börjar rapportera om e-sport.

Skrivet av pippen1001:

ett tips om ni tänkt köra fixa roundabout builder modden, annars att skapa rondeller kan vara ett helvete

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=162570...

Tack för tipset, måste testa nästa gång det är dags för lite Cities igen, det är svårt att hålla sig borta från det spelet.

Skrivet av Komured:

Hade gärna fortsatt handla fysiska spel i butik (föredrar fortfarande fysiskt men köper det isf på nätet) men bytikerna är så stela och opersonliga nu mera, minns softwareexpress och tradition!

Minns också Tradition, det var roligt/mysigt att gå in där. Den enda fysiska butiken som jag kan relatera till på det sättet idag är nog Sci-Fi Bokhandeln.

Ska man driva spelbutik idag så är nog mervärde man borde tänka på. Köper jag fysiska titlar idag så blir det på nåt varuhus.

Förutom trafiken så minns jag att jag hade problem med produktionskedjor, som jag tyckte "borde funka". Nåt år sen jag körde Cities nu, hade vart kul med en 2a.

@eld: Yeah, SPM om jag minns rätt, ett tag sen jag spelade nu, blev väldigt sugen på att köra igen.

Ett av de bästa spel jag spelat. Jag började med Satisfactory, väldigt roligt det med, men Factorio är outstanding.

Det enda som är "dåligt" med spelet är när man klarat av att launcha sin första rocket i vanilla och man känner.. "Jaha.. är det över nu".
Men som tur är så finns det så många bra mods som gör att man kan hålla på att spela det här hur länge som helst.

The Factory Must Grow!

Har också en kod över om någon vill ha.

Jag hade blivit väldigt glad och full av tacksamhet.

Max 5 min snack, och kanske bara någon enstaka procent nytt material.

Skrivet av totte1015:

Vad är det här för jävla skit? :S

Orkade inte titta klart

Ja det var riktigt crap, förstår inte hur det hamnade på FZ.

Skrivet av Höglund:
Skrivet av rewoX:

som sagt, RUSH har inget med Battlefield att göra, det är ett Bad Company påhitt.
Önska att dom stresstestade servrarna med Conquest 64 spelare Caspian Border
Andra sidan så älskar jag allt i BF3 som hittils ha testats.

Skitsnack, Rush är framtiden.

Är ju alltid roligt med variation.. Men för mig är Battlefield stora kartor med många olika sätt att ha ihjäl varandra i Conquest mode. Hade vart kul om de släppte ut Caspian Border, spelar ingen roll för mig vilket skick den är i..

Känns som de mest velat testat servrarna, battlelog och hur allt funkar bakom kulisserna. Men det känns också som de måste fått tillräckligt mycket data på hur mycket skada handeldvapen gör för att vi ska kunna ha sandlådekrig i Caspian några dagar innan de stänger ner betan.

Det finns mycket att klaga på i den är builden, men jag ser fram emot släppet om nästan en månad.

Va?

Är väldigt förvånad att Sony låter honom uttala sig på detta sätt. Kanske var kul för honom, lär väl blivit en hel del övertid för att rätta till sina misstag.

Men att säga att det är bättre att rätta till sina misstag i efterhand låter ju helt efterblivet, folk som honom ska vara glada varje dag som deras nätverk är säkrat och fungerar optimalt. Men istället så uppskattar han jobbet under 1 - 2 månader som det tog för Sony att återuppliva sitt nätverk.

EPIC FAIL!

Att Karkand och de andra kartorna blir DLC och (antagligen) inte kommer vara tillgängligt vid launch är väl en sak, det får man väl köpa. Förbokar du spelet så får du kartpaketet "gratis", det är väl lugnt, är man tidigt ute med att köpa sitt BF3 så lär du ju få de kartorna på köpet.
Köper du senare så kan du köpa samma paket och ha samma upplevelse som de andra spelarna.

Men det här med att ha vissa grejer som är låsta till en förbokning hos en specifik affärskedja känns inte kul. Det känns lite som om att jag öppnade min julklapp med en radiostyrd bil i, men jag vet att hade mamma köpt den på BR istället för Stor och Liten så hade den sett _liiite_ fräckare ut. ;D

Att spelet redan från launch innehåller de här andra vapnena gör ju inte saken bättre. Det är ju inte är något DLC som DICE måste jobba på för att få klart utan en feature som är strippad från min riktiga kopia..
Hade det enbart vart ett skin med en ful Gamestop logo på din stridsvagn eller nåt så skitsamma, men jag vill ha samma vapen och leka med som alla andra, utan att behöva tänka på vart jag förbokar någonstans.

Så de så..!