Inlägg av Kidnose

Inlägg som Kidnose har skrivit i forumet

Ser riktigt bra ut, tack för en bra och genomgående recension. Jag blev förvånansvärt intresserad av spelet då det påminner väldigt om andra spel i samma genré och ser ju riktigt roligt ut. Riktigt snyggt också. Blir nog köp av detta förr eller senare, synd bara att PS tar njurar i betalning för sina spel.

Skrivet av Rhymst:

Det skulle jag behöva i Diablo IV.. typ hela spelet var ju 0 variation i gameplay. Skulle även uppskattas i Elden Ring istället för alla timmar jag grindat mig fram till level 300 😅

Ja, jag och min polare orkade då fan inte grinda upp till torment, det är ju så pissenkelt att man somnar.

Skrivet av markusas:

Jag hade sjukt kul med Valheim när det släpptes men det har tagit alldeles för lång tid mellan uppdateringarna så jag har inte ens orkat ta upp det igen efter första månaden i Early Access. Får se om man ska ge det en ny chans när 1.0 släpps.

Personligen så tycker jag att Enshrouded är ett roligare och bättre spel när det kommer till versionen jag spelade senast av Valheim.
Sen är Core Keeper riktigt roligt också.

Kan personligen inte hålla med om att Enshrouded är bättre. Vi var jäkligt taggade på det innan launch men det var alldeles för lätt i jämförelse och gav i alla fall mig och mina polare inga mästringskänslor. Det hela började bra, byggandet och det initiala stadiet med klassträd, fienderna kändes bra, craftingen var bra. Men efter ett tag kändes allt som en rinse och repeat - samma fiender om och om igen (dom slog bara hårdare), alla småbyar hade typ samma loot överallt, tråkiga vapen, crafting gear kunde inte uppgraderas, uppdragen var för enkla, bossar för enkla. När vi hade kommit till fjärde världen kändes det verkligen "mundane" till den graden att det var en av oss som frågade om vi hade kul fortfarande, och det konstaderades väl ganska fort att så inte var fallet. Så vi gjorde klart det första uppdraget där, stängde av och avinstallerade. Det blev 48h och på den tiden hade vi tagit oss igenom otroligt mycket content. Gick alldeles för fort och alldeles för enkelt.

Det har dock helt klart potential och kan bli ett riktigt bra spel, men är i våra ögon inte i närheten av vad Valheim erbjuder där samtliga ligger på över 250h speltid.

Väldigt körigt hos Fanatec.

Skrivet av Vileoxe:

Blizzard tar ca 700kr för en mount i D4, man blir inte förvånad längre.

Vad i hela friden...

Har kört igenom det här spelet 2 gånger på PS5 och drog till med Platinum på andra rundan. Kan inte kalla det här spelet för något annat än ett mästerverk, helt klart värt en redig PC-port så alla får prova.

(Men ser så klart hellre att dom lägger varenda ledig resurs på GoT 2 istället )

Skrivet av Kane:

Allt över 500 får de flesta att tycka att det är mycket pengar. Smärtgränsen verkar gå vid 699kr och därefter är det absurdt!

Att kvalitén gått ner och priserna upp på AAA-spel gör sitt till. Förr och långt in på 2000-talet (brytpunkten kom väl runt 2010) så var fokus på spelens spelvärde. Moddning och användarvänlighet. Sen kom storfinansens krav och kvantitet och storslagenhet fick övertrumfa allt! Så länge det såg bra ut kunde man paketera det.

15/1 postar ni nyheten att Battlefieldstudion ska göra "de mest realistiska förstörelseeffekterna i branschen". Inte det bästa spelet.

Mycket välartikulerat svar. Håller med till fullo! Kostar spel 700 spänn ska det bannemig ha full port på samtliga recensionssidor och vara hyllat av både såväl vänner som spelare.

Utan att ha läst något extra om detta, hur kommer det sig att dom inte bara använder samma folk som gör rollerna i spelen? Det är ju rent och skärt skådespeleri det också vid det här laget?

Men hur i helvete ska dom få tillbaka den summan på ett spel som redan släppts och floppat?

Let it be.

Fallout 3 och 4. Kan inte få mig själv att lyckas ta mig igenom skiten. Det ska ju vara såååå bra, men icke. Inte ens totalmoddat.

- Ett par smartpluggar till några lampor i huset
- Ett vattenblock till min GPU från ekwb, väntat länge som attan på att det skulle reas...

Skrivet av heady89:

Han har nog pengar så han klarar sig..

Absolut, men oftast vill mycket ha mer. Kan personligen inte annat än känna respekt för denna handling.

World of Warcraft utan tvekan. Går inte att räkna längre.

Det var då tamefan på tiden. Nu är det nästan garanterat köp.

Skrivet av Waliant:

CDPR får gärna pumpa ut spel av WItcher 3-kvalitet med jämna mellanrum löpande under resten av min livstid

Riktigt bra sagt, håller med till fullo

Skrivet av Ichinin:

Samma, och försöker sova just nu men går inte. Känner mig snurrig och näsan är täppt, hostar och allt smakar salt. Även lite muskelsvaghet och känner mig trött. 100% säker på att det inte är Covid för jag tog 3:e sprutan för nån vecka sedan.

Tips: Jag brukar käka chokladkakor för att lena halsen och få bort hostan, åtminstone temporärt. Och det är gott.

Vill bara påpeka att vaccinationssprutan ej förhindrar insjuknad av covid-19, utan reducerar dina symptom när det händer.

Själv sitter jag och dricker kaffe, ska snart ut på norska havet igen.

Inga problem att vänta för min del, så länge det blir bra!

En stark 1:a. Värdelöst skit från DICE.

Kan ju tipsa om att alla utgåvor är reducerade med 40% just nu