Inlägg av anon_78917

Inlägg som anon_78917 har skrivit i forumet

Svea rike

Skrivet av Kleptoman:

Förstår liksom inte varför ni inte kunde låta någon som gillar mobilspel att testa på spelet. Känns lite som att låta någon som avskyr sportspel att recensera FIFA?

Ett sketet p2w mobilspel är just ett sketet p2w mobilspel oavsett vem som än testar det.

Skrivet av lars_kongo:

Det enda han säger är att man skall respektera varandras åsikter i en komplex fråga (sekulära Sveriges åsikt är inte allsmäktig och automatiskt den enda rätta) och jag tycker att mailet som vanligt förstoras upp och vinklas till elaka Sonys nackdel.

Sveriges åsikt angående detta är allsmäktig och automatiskt den rätta. En av de saker vi genuint är bra på är just den rättigheten och hur den är utformad.

Skrivet av Kleptoman:

Fattar inte att de flesta här kan vara okej med abort upp till t.o.m. 9de månaden

Inte en jäkel har uttryckt det. Extremt få tycker det också. Om ens någon.

Skrivet av Fezk:

"“We owe it to each other and to PlayStation’s millions of users to respect differences of opinion among everyone in our internal and external communities,”

Ryan added in the email. “Respect does not equal agreement. But it is fundamental to who we are as a company and as a valued global brand.”"

Låter detta verkligen så hemskt?

Enligt mig, nej.

https://www.nme.com/en_au/news/gaming-news/playstation-boss-j...

Nej och ja. När det kommer till en sådan fundamental rättighet som abort så tycker jag inte man ska respektera de som kämpar mot det. Respekt till alla företag som tagit ställning för det t ex Microsoft. Sony borde också göra det.

För mig är det lika självklart att inte respektera det, som det är att inte respektera rasism eller homofobi på min arbetsplats. Vissa frågor kan man givetvis respektera olika åsikter i. Sen finns det vissa grundläggande rättigheter där man inte bör göra det.

Skrivet av har4d:

Bilddagboken var ändå en höjdare. Instagram 0.1
Någon som vet vart alla bilderna tagit vägen?

Skrivet av Johan Lorentzon:

Blev inte de uppköpta av någon? Har en kompis som hade flera år av dagbokande där och minns hon var redigt arg där för några år sen, om det var uppköp eller något? Jag minns inte exakt dock. Men instagram tog ju över sen....

http://dayviews.com/

Skrivet av kebbe:

Bensinpris och bensinskatt har inte varit huvudfokus i någon av mina kommentarer, testa att hänga med nästa gång.

Ändå var det, det enda du skrev till mig.

Alla vet att det är dyrt, och alla vet vad det beror på. Det måste inte tas upp överallt hela tiden. Det är allmän kunskap.

Skrivet av kebbe:

Drygt 50% av priset vid pump i Storbritannien utgörs av skatt, nästan identiskt med Sverige. Men visst, det är nog bara staten i Sverige som pekar på ryssen samtidigt som man har näven djupt nere i din plånbok.

Vad har bensinpriser med trådämnet att göra? Ja, det är en normal skatt i många länder. Dina personliga åsikter kring bensinpriser är fullkomligt irrelevanta, tråkiga, oorginella och OT. Testa bensinupproret istället på Biltemaparkeringen

Skrivet av kebbe:

Jo precis, det är kriget i Ukraina som orsakade dyra elpriser redan under hösten och vintern 2021. Inte hål-i-huvudet-politik där man stänger ned kärnkraft, hindrar utbyggnad av ny kärnkraft och sedan ber folk att dammsuga mindre för att det har "blåst för lite" och är kallt på vintern.

Samma logik som att kriget i Ukraina orsakar höga bränslepriset och inte att drygt halva priset är skatt+moms+momsskatt+skattmomsskattsmomsskatt+lite mer skatt.

Men det är lugnt, man kan ju spara pengar genom att cykla 120km till och från jobb, duscha i kallvatten och sitta hemma i totalmörker mellan arbetstimmarna. 👍

Ja stackars britter som blir så påverkade av svenska skatter

Skrivet av Fawk2020:

Om vi skippar dåliga direktöversättningar till svenska så kvarstår ju frågan. Tror ni att de engelskspråkiga upplever att speltitlar låter skumma?

Nej. Vanosak.

Lönnmördarens bekännelse

Mysigt, slöspelade det för länge sen. Questade och smålvla bara, aldrig något seriöst. Kommer ihåg när man tyckte det var skitsnyggt. Det har dock inte åldrats väl alls. F2P har det blivit också. Meh.

Skrivet av FuzioN:

Saken är den nailar dom ej denna expansionen så är wow rökt för league mmoet kommer.

Haha, mja. Vi har hört om årliga "WoW"-dödare ända sen 2006 och nya MMOs levererar tyvärr sällan och WoW lever fortfarande med många spelare. Det lär fortsätta leva även om ännu ett MMO kommer.

Hoppet lever.

Men jag brände mig rejält på Shadowlands, så en hälsosam skepsis finns tills man sett mer och/eller prövat på.

Skrivet av Razuco:

Jag personligen tycker att fly mounts förstörde wow.. och om man nu kan flyga från start.. betyder inte det då att man klara expansionen mycket snabbare?

Nää, större zoner.

Skrivet av greb1989:

Vad är ens WOW-känslan år 2022? Det har urvattnats under så många år att den tingest som finns idag inte är i närheten av det som gjorde spelet så magnifikt en gång i tiden. Det som byggde hela världen från början var de sociala banden som knöts mellan tusentals olika människor. det är sedan länge borta. LFR, Group Finder, Boosts, fördummande mekanik....Listan kan göras hur lång som helst med steg som där och då kanske gav spelet en liten boost men som sedan helt såg till att ta död på den magi som en gång fanns där. Fan, inte ens Horde och Alliance är heligt längre.

Loren är rik ja, det som är synd är dock att de som sitter med den inte kan förvalta arvet väl överhuvudtaget. Se hur man helt och fullkomligt slösat bort en sådan otrolig karaktär som Thrall genom åren....Tror du att de kommer göra ett bättre jobb med det här? Jag är tveksam, minst sagt. Hur att de tar tillbaka Tuskarr ska generera någon form av återgång till WOW-känslan förstår jag inte riktigt? En ras som spelade en ytterst liten roll i en expansion för 14 år sedan, är det de som ska få spelat att återigen resa sig till fornstora dagar?

Som de hämtade inspiration i Cataclysm menar du? Eller som i BFA? När zonerna skulle vara mer grundade i världen och fokus återigen skulle läggas på konflikten mellan fraktionerna?

Sa aldrig att det vi fick i Shadowlands är något att sträva efter, men att gå tillbaka till gammalt och tro att det på något sätt ska vara tillräckligt för att rädda det här? Jag tror helt ärligt talat inte på det. Hur och om man ens kan rädda det här som nu finns idag vet jag inte och helt ärligt tror jag inte Blizzard heller riktigt vet.

Jadu.

Du vill ha nytänk, men klagar likväl på allt som är nytt. Din lösning på den utvattnade WoW-känslan är att utvattna den ännu mer och inte ta vara på den rika lore som finns. Det är väl ungefär så man kan summera allt det här.

Cataclysm och BFA, där var ju knappast problemen zonerna om det är det du vill gnälla på. De var mer förankrade i Azeroth än Shadowlands någonsin var. Group finder är fantastiskt. Fyfan så det sög att sitta med LFG-chatt. LFR suger och är poänglöst.

Det finns mycket fel som har gjorts som tagit död på den magi som fanns. Men vad de gör nu är att ta små stapplande steg för att hitta tillbaka dit. De är lite grann på rätt väg i alla fall.

Du känns lite som en sån människa, som inte Blizzard hade kunnat nöjd vad de än gör.

Skrivet av greb1989:

Vad det gäller de nya zonerna så kan jag inte undgå att känna att man någonstans har kört fast? Allt ser mer eller mindre ut som sådant vi har sett tidigare och det lockar mig inte alls. Lågvattenmärke när någon sa att de tittat på Grizzly Hills för inspiration. Va fan? Kom igen nu, gör något nytt! Allt detta har vi sett tidigare, att ni sedan dammar av Tuskarr och tror på att det på något sätt skulle kunna rädda upp det blir bara pinsamt. Var finns nytänkandet? Hell, titta på Northrend, en expansion som var typ 75% snö och is, ändå så har zonerna sina distinkta skillnader och inget som vi tidigare sett.

Tycker du är ute och cyklar här, ett av kärnproblemen med WoW just nu är att de tappat greppet om WoW-känslan. Den gamla världen är rik av lore och raser som kan utforskas mer, det behöver inte nödvändigtvis komma ännu en ny ras med monster som bara glöms bort bland alla hundratals andra. Utveckla dem som redan finns. Som de gör med tuskar, sådant kommer få tillbaka WoW-känslan.

Att de hämtar inspiration från gamla zoner är också en bra sak, för att få tillbaka WoW-känslan.

Det du föreslår är exakt vad vi fick i Shadowlands och ett rungande nej tack på det.

Nu är jag kränkt och ska tända eld på en polisbil

Skrivet av Slashgibber:

Fråga, är det så att du generellt inte gillar tidshoppande i filmer och serier, eller var det något du tyckte var speciellt dåligt utfört i Witcher serien? Personligen hade jag inga större problem att följa med, men det kanske är en vanesak?

Jag har nog faktiskt aldrig reagerat på det tidigare, det var först i Witcherserien. Svårt att sätta fingret på exakt varför det blev som det blev. Såg nån intervju med Lauren Schmidt för ett tag sen där hon erkände att det kanske blev lite väl, så frågan verkar ha lyfts tidigare.

Med det sagt, jag tycker fortfarande säsong 1 var bra. Det var lite jobbigt att hänga med bara.

Skrivet av Phyrino:

Gillade verkligen första säsongen.
Men den andra vetefaan var de tog vägen med storyn.

Till skillnad från den 1:a så gick det i alla fall att hänga med i andra. Den första var så mycket hoppande att det var omöjligt för mig (och många andra) att hänga med alls

Skrivet av theBoosing:

är det ett kylskåp utan kylmedium som folk tror skall vara en kyl? wtf

Ja det ska ju ned i 4-6 grader annars är det ju ingen poäng