Inlägg av Maxiz!

Inlägg som Maxiz! har skrivit i forumet

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Till mina saliga föräldrars stora fasa har jag aldrig druckit kaffe. Synd och skam, är det tydligen!

Då är vi två!

#CoverQuest #430

🟩⬛⬛⬛⬛ 🎉 1/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Unreal Tournament för mig.

Backpacker skulle vara kul att se nomineras

Spelar alltid kvinnliga karaktärer av någon anledning. Började säkert mindre bra genomtänkt till en början i mina unga pojkår men sen har det bara fortsatt och idag är det svårt att bryta vanor. Går till och med så långt att jag i spel som t.ex. Heroes III endast väljer kvinnliga hjältar eller i Xcom endast försöker få till en squad på kvinnliga soldater elllllller som i Pokémon att jag bara väljer tjej-pokémons

Svarade. Känns som ett relevant och väl valt ämne att skriva om. Behövs mer kunskap här så bara att köra på!

Stort lycka till

Någon här ovan nämnde wc3 frozen throne, men jag skulle också vilja slå ett slag för bg2: throne of baal och hordes of the underdark till nwn - två fantastiska expansioner enligt mitt tycke. Shadows of Undrentide till nwn var inte dåligt det heller!

Med tanke på att jag aldrig ens sett en VR-setup är jag väldigt nöjd med 6/10

Mästerlig tv-serie. Kan nog redan nu utropa serien som årets starkaste och bästa. Men herregud vad bra den är. Jag har lyckats undvika spoilers från spelen i alla år så visste inte riktigt vad jag gav mig in på men serien har ju överträffat precis allting än så länge.

För mig är det egenligen 3 omslag som sticker ut och som jag inte särskilja utöver att de är topp3 för mig!

Unreal Tournament:
Min ingång i multiplayervärlden. Fantastiska minnen.

Neverwinter Nights:
Hade alltid gillat drakar, magi, svärd etc. men aldrig satt mig in i rollspel öht, det ändrades med detta släpp. I dag är rollspel min favoritgenre alla kategorier. Plus, ser ni hur stilrent läcker den är?

Det sista omslaget jag har valt gick framför Heroes 3 och Aoe2 (som båda för mig är ikoniska) av den enkla anledningen att även detta spel var ingången i genren för mig. Så jäkla sorgsen att jag inte har kvar tröjan dock, eller lådan, eller någonting egentligen..

Nostalgin är stark.

Skrivet av totalwarplayer:

Vad spelar det för roll egentligen? Spelet är ju helt spelbart och inget saknas för att spela det.

Njae, stämmer inte helt. Ingen tid läggs på optimering vilket gör att spelet är bedrövligt tung-drivet än i dag samtidigt som att grundläggande spelmekanik ändras ofta och regelbundet. Sistnämnda är mer någonting jag känner är störande så det är en personlig referens men det förstnämnda är ett problem. Då all tid läggs på att lägga till och/eller ändra redan implementerat finns det aldrig tid för optimering liksom.

Låt mig presentera https://store.steampowered.com/app/251570/7_Days_to_Die/

Släpptes i december 2013 och är fortfarande i EA. Ett spel som troligtvis aldrig kommer att släppas skarpt. Sjukt segt.

edit: Just ja. Spelet är alltså fortfarande, snart på dagen 9 år senare, i ALPHA. Alltså, va?

Skrivet av Gungnir:

Någon som kan hjälpa med vilket märke det är på laddaren? Jag tappade bort min laddare, hittade en på barnens rum idag som jag tror är till Steam deck. Den är av märket Chicony, är ut som laddaren till Steam deck men det står inte någonstans varken Valve eller Steam.

Japp, stämmer bra att det är en laddare med märket Chicony. Lite lagom stor svart kvadrat sådär

Vi körde massor av liero och elastomania i mellan- och högstadie. På gymnasiet när vi hade ett datarum lanade vi aoe2 vid varje tillfälle som gavs, alltid huge map, alltid 8 pers och alltid black forest. Fantastiska minnen!

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Ett par sekunders glimt av Frodo eller Gandalf och man känner ångesten och den svåra uppgiften de har framför sig. I Amazons version får jag känslan att vi tittar på Julkalendern. Det känns plastigt, fejkat. Är det fel på mig, har jag blivit en grinig gammal gubbe, eller är det helt enkelt bäddat för kaos.

Just det här sticker ut i det du säger Walter. Jag sökte visserligen bara lite snabbt i tråden men ingen har nämnt Amazons andra stora projekt från tidigare i år, Wheel of Time som trots mina farhågor var ÄNNU sämre och mer förbannat dåligt skräp än vad jag kunde tänka mig. Utöver allt annat skit de förstörde med berättelsen i Wheel of time så var det också så som du beskriver det, plastigt och fejkat. Kläder, rustning, dekaler - ja allting ser nytvätt ut, som om allt kom direkt från en Grumme tvättmedel reklamsinspelning.

Efter kaoset som var WoT har jag 0 förtroende för amazon, trots att de slänger ner hundratals miljoner dollar på serierna tyvärr
SÅ sjukt besviken.

Jäkligt tråkigt Jocke. Har hängt med på ett eller annat sett sedan Superplay och pcgamer. Har alltid sett fram emot fz fredag med dig och Calle vid rodret. Jobbig känsla att ni båda försvinner nu men livet är för evigt föränderligt och det går vidare.

Lycka till med utbildningen, lycka till med familjelivet, lycka till med din framtida karriär och jag hoppas att vi ändå får ta del av din expertis på fz även framöver. Simma lugnt

Skrivet av keffkebab:

Jag har använt en Markus från Ikea i snart 20år. Funkar utmärkt för mig iaf.

https://www.ikea.com/se/sv/p/markus-kontorsstol-vissle-moerkg...

Edit:
Ser att min Markus inte är direkt samma som den som säljs nu. Den ser likadan ut formmässigt, men min är i något slags konstläder och inte tyg.

Jag har samma Markus som du har Keff och den har jag haft i 19 år. Ett av de bästa köpen jag någonsin gjort tror jag. Otroligt tålig, extremt skön att sitta i. 10/10!

Jag tycker att kläderna verkar helt ok och har signat upp mig för att få reda på mer när kollektionen släpps på hemsidan. Kanske blir ett köp till mig å sambon framöver

Ingenting emot namnet heller faktiskt, förstår inte varför så många går upp i taket över val av ord. Är ju bara ett annat namn för girls, alltså Gamergirls och på detta sätt utmärker det sig lite mer än genom att heta just gamergirl. Kul!

Efter att ha läst lite om vad folk tycker och sen sett klart serien i går så är jag av den åsikten att det är bland de sämre skräpen jag sett, där nere med vissa Uwe Boll adaptioner. Det handlar inte ens om att det är en dålig RE-serie (för det är det) men skräpet, för mig, ligger i valet av dialog, monster, handling osv. Det var SÅ uppenbart upplagt för en vanlig "missförstånd och vägran att lyssna till den andre likt gossip girl och liknande serier" uppbyggt i manus att det gick att förutse att serien skulle handla om, ja, precis det den handlade om. Tråkiga karaktärer utan djup, ingen insikt i varför karaktärerna gör som de gör, två berättelser som är allt annat än djupa och så mycket mycket annat, t.ex. fighter där utbildad väpnad styrka springer in en och en i en lugn samsad rad mot någon som strider utan vapen, "zombies" som inte följer tv-seriens inskrivna och ändrade lagar osv.

Jag var så besviken. De hade kunnat göra SÅ mycket med detta, men valde denna väg..

Köpte en vattenflaska och en musmatta tack fz!