Inlägg av Lolflakes

Inlägg som Lolflakes har skrivit i forumet

Kul!

Har dock svårt för BF 2042. Banorna, särskilt de som kom vid releasen är genomusla och tråkiga.

Tycker spelet är spelbart just nu. Nu har jag inte nått en gigantisk stad så jag vet inte hur det flyter då men ligger på 50-70 fps

Skrivet av gundemannen:

Det är lite spännande hur många tex var emot Microsoft uppköp av Acti-Blizz för att dom anser att det är dåligt med få stora aktörer och risk för monopol. Men när det kommer till Pc så är det tydligt något bra med ett företag som styr upp ch har exklusiviteter och dåligt med flera aktörer…

Sedan undrar jag hur många som tex har fler än en streamingtjänst till film/tv och tycker det är helt okej men inte kan tänka sig att ha två tjänster med spel (som dessutom är gratis och knappt tar någon plats).

Samma anledning som att folk köper iPhones hela tiden men vägrar se sig omkring efter andra billigare och ibland bättre alternativ?

Skrivet av Gaara:

Därför man kanske får bättre pris och att vissa spel kanske inte finns någon annanstans?

Ibland kan det vara värt att betala lite extra för service och funktioner

Skrivet av k4rst3n:

Två till fyra timmar lång kampanj, vilket skämt.

Sjukt. Hur kan kampanjen vara på över 100 gb då`?

Spelet har inte släppts ännu. Tydligen är det klockan 18 som gäller

Skrivet av norrby89:

Samtidigt kan det vara som så att utan att folk får testa så kan dom inte optimera det mer, eller rent av att det inte ligger hos dom utan hos Nvidia/AMD att fixa något i drivrutinerna.

Drivrutiner för sällan större skillnad.

Kommer bli en shitstorm på tisdag.

Skrivet av Jönsen:

Nu är jag inte kodare/programmerare så min kunskap är minst sagt ringa. Men det känns som att spelet borde vara CPU-tungt, kanske till och med väldigt tungt men vad är det som gör att det är så pass tungrott avseende GPU? Är det att alla hjul på bilarna ska snurra även om man är helt utzoomad eller? Alla fiskarna i sjön ska vifta på sina fenor oavsett vart man tittar?

Tillägg: Bra recension! Blir ett köp nu!

Förmodligen en kombination av rörande bilar, träd, vattenvågor och detaljer på husen som måste röra sig. Hade gärna sett att man kunde ställa in sådant.

Hur är tempot i lägsta tempo ? Kör alla bilar fort ändå ?

Med tanke på prestandakraven får man nog sikta på det.

Dom borde ändra i nställningar på hur mycket som ska röra sig på skärmen. Ofta är det onödigt att ventilationsfläktar på taken snurrar, vilket de gjorde i ettan. Sånt drar ner prestandan rejält.

Sänk tempot i lägsta hastigheten på hur snabbt bilar och människor rörde sig. Vet inte hur det är nu i tvåan men i ettan förstörde det känslan, att allt spolades fram i hög hastighet trots att man spelade i långsammaste tempot.

Kommer detta till pc i framtiden?

Finns inget för field of view? Spelet är anpassat för konsoler

3080 som rekommendation låter ganska extremt.

Väldigt bra men saknar fortfarande grundläggande inställningar tex. Field of view, UI storlek etc.

Maj 2004. Gillade Steam redan från dag ett. Det fanns dock inte så stort utbud där då utöver valves egna spel.

Man verkar inte kunna ändra field of view !? Ett stort minus

Finns det några rapporter på om detta fungerar bra på Steam deck ? Att streama till

Skrivet av anon_79617:

Tackar gud för Steams refund policy att man kan lämna tillbaka efter 10h. Kämpade hårt för att tycka om det, men blev bara mer och mer frustrerad. Känns riktigt gammalt.
Vill inte betala 1200 spänn för detta.

Måste ju säga att de lyckats hypa upp spelet ordentligt.
Upplever spelet som den största vattendelaren på väldigt länge. Känns som majoriteten av recensenter är köpta i jämförelse med vad jag upplevde. 😁

Är det inte två timmar som gäller?

Hade helt missat att man kunde hovra med musen på alternativen i konversationerna och se ens förutsättningar på tärningen. Det tackar vi för