Inlägg av WolfGrin

Inlägg som WolfGrin har skrivit i forumet

Redan givit upp detta spel pga av alla köer.

Är glad jag övergav Nintendo, värsta spel företag jag haft att göra med.

Skrivet av totte1015:

Ja jag fattar inte hur det ens kan få 3/5. Dom har ju till och med skrivit ner att det finns en massa buggar, ja då ska det vägas in också, att få 3/5 för det så borde själva gameplay och grafik varit extraordinärt bra, men det är det ju inte heller.

Tittar man på dom flesta recensioner så är det väldigt ofta 3/5, känns som att FZ behöver expandera sin skala till 10 för att kunna få välja lite mer detaljerat betyg.

Börjar bli tråkigt att nästan aldrig är ett spel 1/5 eller 5/5.

FZ är allt för snälla med sina betyg, svårt att ta dom seriöst. Verkar mest fega med att ge riktiga betyg och skydda konsumenter,

Har fantiserat om att dom skulle göra nåt sånt här men inte fan trodde jag det skulle hända, är fan imponerad MS för första gången på länge.

Löjligt, slår vad att dom fortfarande gör affärer i diktaturer utan problem, gäng jävla hycklare dessa företagen.

Haha EA är fan mer korkade än jag trodde, snacka om maximal nivå av inkompetens och noll förståelse för marknaden.

Han kan dra åt helvete denna jävla scammer. Samt en otrevlig jävel att jobba med, narcissist svin.

Skulle vara skönt om dom för en gångs skull fixar buggarna först så det slutar kännas som en beta hela jävla tiden, värsta Battlefield spel jag haft att göra med när det kommer till buggar.

Låter som en liten råtta som överger skeppet han kört på grund.

Sämsta Battlefield jag spelat hittills vilket är en bedrift i sig, kändes som en tidig beta och alla dessa uppdateringar bevisar det bara gång på gång hur ofärdigt detta spel är. Tvivlar starkt DICE har någon riktig kompetens kvar hos sig för inte fan känns det så de senaste åren.

Switch är nog den sämsta konsolen jag använt de senaste 20 åren, fattar inte hur folk kan köpa denna dåligt designade plastbiten.

Börjar bli mer och mer övertygad deras Witcher spel måste gjorts av någon annan då dom verkar ju inte klara av något alls.

Kanske dom får kompetens igen att utveckla spel men tvivlar det starkt med dessa hycklande lögnare.

Ironiskt att detta spel var det som fick mig att köpa min första Playstation(PS4 Pro) just för jag inte trodde spelet skulle komma till PC. Tror dom skjuter sig själva i foten genom detta beslut.

Tack! Exakt nåt sånt jag varit ute efter men inte hittat där jag kollat konstigt nog.

Köpte precis Philips Fidelio X2HR och hade dom haft mic så hade dom varit de bästa hörlurar jag ägt, kan inte klaga på något annat så har man ett bra ljudkort så rekommendera jag dom starkt. Ska nu bara hitta en lösning på mic problemet men det kan jag leva med för det är dom värda men fan svårt att hitta hörlurar som är 100% perfekta.

Köpte och testa innan dessa Corsair Gaming Virtuoso RGB Wireless XT. Kan inte rekommendera dom alls, obekväma, blir varmt fort och ljudet var patetiskt. Ibland undrar jag om dom som bygger sånt här har ens använt hörlurar en enda gång i hela sitt liv för man skulle kunna tro dom tävlar i inkompetenta designval.

Köpte en Switch förra året för att ge den en chans har ju ändå ägt en N64 en gång i tiden, lämna tillbaka den efter 6 dagar. Aldrig mer Nintendo produkt igen, sämsta kvalitet jag varit med om och priserna på spelen var ju helt galna.

Intressant hur varken PS5 eller Xboxen har något spel som gör det värt att köpa konsolen än så länge, inga stora spel och ser ut att fortsätta långt in i nästa år.

Låter som ett rätt värdelöst patetiskt DLC, vem fan vill ha en ny bil när det suger att köra runt med dessa NPC förare. Har noll förtroende för denna ljugande utvecklare.

Inte vågar heller dom fega ljugande utvecklarna ha igång kommentarerna till sitt alpha demo spel, fuck off CDPR.