Inlägg av lillbrorsan

Inlägg som lillbrorsan har skrivit i forumet

Någon som fått sin nyckel eller har missat något?

Jag hade chansen att komma in i första betan (pga jag känner en av level designers) och spelade i över 700 timmar men sedan tog det stopp, var kul i början men sedan var det inte längre intressant, kan vara pga att man nött alla hjältar och banor samt att det inte fanns något system för progression, blir en till koll men tveksamt om jag kommer spela så mycket.

Backade på Kickstarter, ska bli roligt att spela!

Skrivet av walter_iego:

De måste fixa FOV:en och vapenmodellerna.

Inte ofta jag håller med men i detta fall så måste jag, något måste ändras då man knappt ser vad som händer på halva skärmen.

En intressant post på Reddit angående detta: http://www.reddit.com/r/Games/comments/2yi4yx/blizzards_stanc...

Började lira det som satan i slutet av förra året men har redan tröttnat =/

Jag har lagt upp en del fina items men de har ännu inte kommit in i TF2 så det gick ju bra

Och där var dom slut, hoppsa att ni verkligen använder dom >_>

Kan med glädje meddela att jag faktiskt köpte ett Dreamcast paket för ett halvår sedan, rätt modell, två dosor, vmu, flera spel som bland annat code veronica i original för bara 1200!
Allting i nyskick, bland det bästa köp jag någonsin har gjort

Skrivet av Hecce:

Idén är klockren men blev tyvärr som jag va rädd för. Fruktansvärt enformigt. Andra spel i genren t.ex l4d går att spela en längre stund för att matcherna inte är spelade likadant gång efter gång.

Det här är exakt samma sak varje match. Försöka levla fort till level 3 som monster, 99% av gångerna blir man fast nångång vid 2 och måste slå lite. Men som lag går det inte ha ihjäl han på den korta tiden.
Så man springer vidare o levla till 3 och vinner sen matchen.

Om det inte är ett monster som är allmänt förvirrat så blir det alltid så här.
Sen har de slängt in lite levelsystem för att försöka få till nån morot, vilket i princip alla gör idag iofs:)

Kan tänka mig att det blir ett spel som är roligt om man är 5 o lirar en kväll, men annars så nää blir inget köp om de inte ändrar nått drastiskt:)

Exakt såhär upplevde jag det, när man såg video eller liknande innan alphan så verkade spelet grymt nice, ta FPS genren och göra någonting nytt av det!
Tyvärr så spelade jag max 2-3 timmar som mest, det nådde inte fram till det mål som jag förväntat mig.

Jag spelar mina spel på PC över allt annat på marknaden och håller med om att spel bör kunna köras på hög upplösning såsom 1080p i 60 fps, däremot är detta spelet är undantag och jag tycker att diskussion om hur "illa" det kör på PC är överdrivet.
Jag har kört upp till kapitel 4 utan att låsa upp min FPS eller ta bort letterboxing, tycker det funkar riktigt bra, inget jag stör mig på och spelet är roligt.
Håller inte alls med denna recension.

Blir spännande att se om man vinner och vågar spela det

Bra, trött på att behöva lägga ut extra pengar för frakt

Någon som har en PS3 nyckel?

Så otroligt mycket nerdgasm.

Spelat som fasiken sen det kom ut, hade tillgång till alpha och beta men slutade lira mitt i beta versionen, roligt att det är så polerat sedan jag spelade sist, helt klart värt pengarna!

Antar att det är upp till varje person men jag föredrar Marines, tycker det är helt klart roligare att knäppa Aliens med olika vapen, bästa måste vara Grenade Launcher eller Dual Minigun Exosuit <3

MoP är precis vad WoW behövde, har alltid varit mörkt och sådant i tidigare expansioner, att kunna besöka en ny värld där allt är färgglatt och en trevlig ny ras är riktigt nice.

"JUST GIVE ME THE GODDAMN GAME!!!" precis så

Längtar!

Världen går under.

Ser riktigt häftigt ut, blir nog ett köp!