Inlägg av Volk

Inlägg som Volk har skrivit i forumet

Skrivet av knerk:

ni har ju lagt in fel svar på flertalet, dålig stil

Verkligen, dålig stil. Detta är helt fruktansvärt! Min fredagskväll är förstörd. Var är min högaffel?

Av någon anledning missade jag Fragzone när det begav sig. Troligtvis för att jag tänkte att jag ser det senare när jag verkligen kan sitta ner och ta in det men det blev väl aldrig av, som vanligt.

Hur som så har jag de senaste månaderna lyssnat på Victors pod Overkligt från första avsnittet och fått uppleva Christers... ska vi säga intressanta personlighet. Nu har jag bara sett någon minut av detta avsnitt ( ska ser resten när jag har tid att sitta ner och ta in det) men självklart vill jag har mer av Christer. Vem vill inte det?

Vadå, är det här man ska tigga en CD-skiva då eller ?

Fan vad gött att ha er tillbaka, ni har varit saknade.

Glöm inte att att på Day9s twitch-kanal hålls det ett "Launch event", en turnering med några spelare från förr (White-Ra!). Mycket underhållande.

https://day9.tv/d/Day9/starcraft-remastered-launch-event-day-...

https://www.twitch.tv/day9tv

@Frisell: Full respekt för det. Dock är det väl så det ser ut till stor del nu och knappast något som kommer ändras på länge. Men det betyder ju inte att man inte kan vara missnöjd.
Å ena sidan är det ju smidigt att allt med uppdateringar och chatt mellan kompisar sköts på ett smidigt sätt, å andra sidan så håller jag med att det känns som "onödiga" program. Märkligt, Steam och Battle.net känns ok. Origin är jag mer tveksam till. Uplay rör jag inte med tång...

Starttiden däremot, den bör du nog se över. Mitt drar igång på några sekunder.

@Frisell: Vad är det du inte gillar med Battle.net ?

Morgonens bästa nyhet! Att sitta här och skrika GOTY när allt man har är en trailer och inte ens släppdatum är trams men oavsett när detta spel släpps kommer det vara GOTY för mig. Så mycket fina minnen runt originalet, spelade det i en perfekt tid i mitt liv med nyfödd dotter sovandes i rummet intill. Oh the feelings...

Fruktansvärt taggad. Brothers var ett helt fantastiskt spel och Josef Fares glädje och engagemang för spel som kommer fram i P3 Spel gör att jag tror hur mycket som helst på detta. Fan vad roligt med lite nytänkande.

Rykte: Blizzard släpper Starcraft: Remastered innan sommaren

Vilket sammanträffande. Satt och kollade en SC2 stream där detta rykte kom på tal. Funderade på om jag skulle tipsa om det men du var snabbare Calle.
Hur som, skoj om det sker. Jag saknar SC2s glansdagar, RTS är för mig den bästa genren för esport och SC communityn talar ju sig varma om hur mycket bättre SCBW är (något jag själv inte förstår varför).

DICE-duo skapar VR-studio

Såg ju faktiskt riktigt mysigt ut. Kan det bli lika bra som Ski Or Die till Amiga?

Så fruktansvärt synd hur detta spel har försvunnit från E-Sportscenen. Jag fick möjlighet att se några matcher från helgens HomeStory Cup och påmindes direkt om hur otroligt kul och intensivt spelet kan vara att titta på. Vilka minnen man har från turneringarna och då främst finalerna på DreamHack...

Jag hoppas verkligen att spelet kan komma tillbaka till samma storhet det hade för några år sedan men realistiskt sett kommer det tyvärr aldrig hända.

Ingen aning hur relevant galan är men det är trevligt att se Firewatch vara nominerat i då många kategorier. Oerhört mysigt spel och trots att det är så linjärt och kort ligger det högt på min lista.

7 av 10 så det var ju lite kass. Men första frågan:

Hur ser man skillnad på Wolfenstein och Spear of Destiny? Så mycket man spelade dessa på 90-talet men jag har fortfarande ingen aning vilket som är vilket.

Äntligen bekräftat – Beyond Good & Evil 2 är på gång

Sådärja. Då vet man att man inte väntat i onödan i 8 år, samt att man vet vad man gör de närmsta 8 åren. Perfekt!

Äsch, klart man är laddad!

Skrivet av Fenrisulven:

PS, finns det något sätt att ställa in så artiklarna alltid enbart visas på en sida? Oerhört tröttsamt att behöva klicka på den och ladda om sidan varenda artikel man skall läsa. Är det bara för reklamen skall laddas in en gång till? Det slutar ju bara med att adblock åker på för man inte står ut?

Till höger om texten, röda rutor, övre röda rutan "En sida", klicka.

Skrivet av karbon:

Haha den jag skulle posta

Den bjuder jag på

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Volk:

Och glöm inte att kolla på RetroAhoys genomgång av historien kring Quake. Mycket sevärd!

https://www.youtube.com/embed/OipJYWhMi3k

Den som är länkad i artikeln

Haha. Ja va fan, jag börjar bli gammal och blind.

Nä, jag ändrar mig och skyller på någon annan istället. Ditt fel att du inte länkade den med inbäddad video. Just det.

Och glöm inte att kolla på RetroAhoys genomgång av historien kring Quake. Mycket sevärd!

Skrivet av =FFM=FH:

Men jag måste fråga, "hatar" du verkligen hennes krönikor? Kan förstå om dem inte faller i din smak men just hata?

Hatar är ett starkt ord men jag är inte långt ifrån att faktiskt göra det.. Jag är egentligen alldeles för gammal för att sitta på internet och hata något men just hennes krönikor har jag så enormt svårt för, speciellt om jag jämför med de andra krönikörerna i programmet.
Ofta tycker jag hennes krönikor är tråkiga, substanslösa och utan någon röd tråd, de faller ofta tillbaka på ett riktningslöst raljerande.

Lyssna t.ex. på denna krönika, börjar 37:47 in streamen utan musik. Personligen tycker jag den är otroligt tråkig och ointressant, tyvärr visar den inte riktigt på vad jag menar då den faktiskt har en röd tråd men är däremot raljerande.

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/691979?programid=4090

Nu känner jag att jag lagt alldeles för mycket energi på något jag egentligen inte tycker om, jag känner mig värre än hatarna på Flashback. Jag slutar nu.