Inlägg av Noltron

Inlägg som Noltron har skrivit i forumet

Man tackar!

Naaj, Missade precis. Om någon har en över hade jag blivit väldigt tacksam om jag fick den. Men men, Håller tummarna på att få ett mail från bliz snart.

Verkar trevligt. Dock är det synd att det verkar så lätt. I barfighten i början står ju gubbar bakom honom utan att puckla på. Störde mig på det i tidigare spel med.När man var omringad av fem gubbar och de inte attackerar när man vänder ryggen eller flanken till..

Hur kan jag ha missat detta spel? Jag är frälst! Införskaffat CK2 + dlcs med och kan inte slita mig. Tummen upp för Paradox!

Skrivet av Sviskon:

det här är som taget ur Berserk...

Hade det vart ur Berserk hade de våldtagit kvinnan ett tag innan de beslutade sig för att hänga henne. Sedan fått ett svärd i munnen eller ögat (Med närbilder på detta) och huggits till bitar. Men nästan likt..

Och ingen futtig magi heller

(Lägger till en liten Gore varning för folk som inte känner till Berserk, så, klippet innehåller mängder med uber grafiskt våld. Nu vet ni) -Traveller

Längtar dock som fan. Witcher 2 är helt underbart. Lagom rått

Kavinsky – DJ:ar i GTA V och är nu aktuell med eget spel

Helt sjukt... Lyssnade på Kavinsky i bilen igår och tänkte att det hade vart nice med ett spel i stil med testarossa autodrive

Oculus Rift säkrar 16 miljoner dollar i investeringar

Längtar! Var längesedan som något ändrade spelupplevelsen om man bortser från de små grafiska framsteg som sker kontinuerligt. Någon som har provat på den?

Skrivet av dotque:

Vad trött jag blir på alla där ute som bara accepterar allt, när säger ni ifrån egentligen? Säger ni någonsin ifrån?
Finns det ord för såna här jävla individer?

Boskap

Film och bild från Torment: Tides of Numenera

Får mycket HR Giger känsla av den grafiska stilen

Skrivet av GeeZ:

Mario Princess:It doesn't work. Mario:No, sorry. Princess:Try with this. Mario:Are you sure? I'm gonna destroy your pussy...Okay... Tomb Raider Man in bed:Try to jump into the bed. Yeah, that's lame. Sims Man:We are going to have some awesome intercourse Woman:Yes I am so horny right now. Man:I am going to stick this in your ass. Grand Theft Auto Man:You like that? Woman:Yep. Man:Cool. Cool, cool, cool... Street Fighter Ryu:No one should know about this. Ken:Sure, babe. Legend of Zeld Some chick:Oh yes ! Give it to me, Zelda ! Zelda:No! Come on! I'm Link! Zelda is a chick's name, and it's YOUR name. Stop doing that... That random chick:From now on, your name is Zelda, understood bitch? Zelda:Okay...I'm a princess. I'm your princess. Rescue me! Tetris They said: Yes! Yes! Yes! Stop. I feel like there's something missing... You can fit the rest of the pieces to the puzzle together.

Översättning-ish för den nyfikne.

Eller så slår man på undertexter

Oj, Vann ju. Dags att byta min trofaste 1030 då

Skrivet av Sheep:
Skrivet av Cnopt:
Skrivet av shaitan:
Skrivet av Cnopt:
Skrivet av Remus:

Man är lite nyfiken på detta spelet. Men rädd det skall kännas mer som ett singleplayer spel än ett MMORPG. Som Guild Wars 1 var. Där träffa man andra bara i städerna.

Känns väldigt icke-belönande på max nivån då saker och ting man farmar bara tycks vara kosmetiska uppgraderingar.

På plus sidan betyder väll det mer jämna pvp matcher och så vidare där spelarens skill spelar roll och funkar ju givetvis ett tag. Tröttnade dock personligen då det saknade helt och hållet känslan av "character progression" när man väl nått 80 och kört ett tag där till skillnad mot spel som Rift, Swtor och WoW där det finns föremål för att göra karaktären starkare också istället för att bygga ut en H&M garderob.

precis det är skillnaden mellan ett skillbaserat spel och ett eq baserat... folk stressade som idioter till maxlevel och förväntade sig att spelet skulle börja där..

en bra spelare märks och så gör även en dålig.. så koncentrera dig på att utveckla din spelstil istället för din gear så fattar du nog snart vad det går ut på.. när du sen klarar Arah utan att dö så kommer du förstå vad det går ut på.

Först och främst så var det min personliga åsikt, inget jag försökte trycka i andra.

Sedan är det ju inte så att bara för att du har bästa möjliga gear i t.ex WoW så sitter du och farmar den senaste heroic raiden utan problem utan du måste fortfarande veta vad du håller på med. Detsamma med arenas och rated BGs.Efter ett månader så har alla fått ihop till conquest gear på varje item slot men klarar fortfarande inte att klättra högre än 1700 i arena rating t.ex. Själva poängen är att det ger en känsla av fortsatt progression när du nått max nivån där din karaktär blir märkbart starkare. Den känslan finns med under hela tiden jag lvlade i Guild Wars 2 men försvann väldigt snabbt när jag nått 80. Om din känsla av fortsatt progression är att byta utsendet på din hatt så är det ju väldigt trevligt, låter som om det är spelet för dig då.

Återigen, min personliga åsikt. Inget du behöver hålla med om.

Hans känsla av fortsatt progression var personlig utvecling av "skill" och spelstil. Vilket jag nog skulle jämföra med andra eSporter, som Starcraft 2, där det inte är mer "progression" än din egna förmåga.

Fan, Jag vill verkligen gilla GW2 men känner att jag lika väl kan spela SC2, LoL eller liknande. GW2 kändes bara så innehållsfattigt och jag fick ingen känsla av förändring eller att min karaktär utvecklades. Är det väldigt mycket nytt innehåll som har tillkommit eller borde jag vänta något år innan jag hoppar in igen?

Nu ska ni inte vara så negativa. Han har skrivit en kort serietidning som en del av Pilot Season 2011. Här är en recension. Någon som har läst den?

Tror att det kommer att bli såhär i framtiden. Vi kommer nog inte ens ha datorer längre utan något liknande till tunna klienter där vi tecknar ett abonnemang för hur mycket processorkraft vi vill ha. Kanske inte om 5 år men om 25

The Hip Hop Dance Experience!!! Som jag har väntat!

Skrivet av Pierre Bergendahl:
Skrivet av showerguy:

Achievements och Troféer bevisar inte ett dugg och borde försvinna från spelen.

Oj vad jag inte håller med dig. Just Trophys/Achievements gör ju att man kanske tar och spelar om gamla titlar man har för att få ju 100% avklarat istället för att dom spelas igenom en gång och sen bara samlar damm i hyllan.

MGS4 spelade jag igenom några gånger när jag köpte det och spelade även sjukt mycket multiplayer i det. Tyvärr så kommer jag inte längre förbi startmenyn pga en liten repa på skivan. Så blir nog ingen trophy-hunt för min del.

Jag är av blandade åsikter när det kommer till detta. Avskyr när det poppar upp achievements när man tex hoppar första gången. Det borde vara bedrifter och svåra saker så att det känns mer belönande

Hjälp till att färdigställa "nya" Giana Sisters

Älskar nästan allt Chris Hülsbeck har komponerat. Njutbar musik

Skrivet av Darkseed:
Skrivet av Falckiee:

Om det är nåt som är PK så är det att använda uttrycket PK. Finns inget mer pinsamt än att gnälla på "jävla PK-Sverige." Finns trots allt en anledning till att en jävla massa människor som tänker på samhällets alla nivåer kommer fram till vissa ganska bra slutsatser om hur saker och ting är och ska vara för att så många som möjligt ska ha det bra. Oftast används ju PK-böleriet i frågor om invandring och feminism. Ganska lätt att förstå varför. Att folk reagerar på spel som dessa är inte så konstigt med tanke på hur vi överlag ser på objektifiering av kvinnor. Så.

Ska väl säga nåt om spelet också.
Vettefan alltså. Tycker det ser sjukt dassigt ut på typ alla plan. Fast fina färger..

Vad som är "bra" eller inte är en ren definitionsfråga och ingen objektiv sanning. Bara för att många tycker en och samma sak så behöver det inte vara positivt i stort. I Nazityskland var det PK att följa Hitler, och det vet vi ju hur det gick. I ett sunt samhälle så bör ingenting vara immunt mot kritik.

Men ja, nu blev det lite väl off-topic här.

OT: Hehe, Tänkte precis skriva liknande svar

OnT: Får se hur striderna "känns" alltid det viktigate i denna typ av spel

Skrivet av Propy:
Skrivet av Spiff:

Presentationen är ju en frisk fläkt i vårat absurda PK samhälle...
Huvudet skulle explodera på medelsvensson om de fick uppleva 5 minuter av japansk tv!

...och det är positivt?

Är väl negativt att sverige är så PK som det är. Tycker det är skönt med oliktänkande och udda idéer. Vill verkligen inte leva i en uniform värld där alla tycker och tänker samma

Vad har detta med Elder Scrolls att göra? Jag känner varken igen rustningar, monster eller arkitekturen. Sedan att det inte ska vara FPS heller.. Tror(hoppas) att detta kommer läggas ner.