Inlägg av Dashiva

Inlägg som Dashiva har skrivit i forumet

Grejen är ju att dom måste sätta ett lite högre pris när dom inte vet den exakta prissättningen. Tänk er själva den PR-mardröm som uppstår om dom säljer till 400:-, och måste sen ta mer från folk som redan förbeställt därför att riktlinjer från Nintendo säger 700:-.

Dom säger ju själva att när dom får det exakta priset så betalar dom tillbaka mellanskillnaden.

Fast paced? Sätt igång en gammal QW-match så snackar vi fast paced. Detta är ju rullator-takt.

Har inte spelat Titanfall på länge, men minns att jag tyckte det var riktigt kul med både fart och wallruns, feta robotar, coola vapen och sjysst flyt. Men på något sätt fattades det där lilla extra. Vet inte hur en single player-kampanj skulle kunna fixa det, men rätt intressant ändå.

Skrivet av brandter:

Då måste man satsa på långvariga spel ifrån början, inte släppa ett varje eller vartannat år. Bra E-sport spel håller i flera år så vi kan ju börja där.

Du menar som typ, FIFA och Street Fighter?

Trainspotting!

Skrivet av Godofcheese:

Yeaaah, även om det här är ett skämt, är det verkligen fel att "Fuska" i ett singleplayer spel?, det är liksom din värld, och ingen annans, du spelar på dina egna regler.

att shamea fuskare även om det är på skämt är verkligen fel
Gud vad den äldre generationen skulle bli arga om dom inte fick fusk-koder till sina spel, t.ex., oändligt med liv, skippa level, konami code... yeeeeeah

Skillnaden är att dessa gamla spel hade det som en del av spelet. IDKFA, IDDQD osv osv. Att exploitera hål eller buggar som uppenbarligen inte är det som utvecklarna har haft i åtanke är en helt annan sak.

Sen har jag inga problem med att folk fuskar i sina SP-spel. Kör hårt liksom, om du tycker det är kul att inte ha någon utmaning i huvudtaget. Att utvecklarna sedan pekar ut dom tycker jag är helt rätt. Det är ett SP-spel som sagt, så vad gör det dig? Det är inte någon annan än du själv som ser det, så om du tar åt dig av det så tycker du ju själv att det du gör också är fel, eller?

Jag gillade också Emily. Visst var hon jävligt spydig men när hon var ensam med några och man behandlade henne på rätt sätt så var hon en riktigt stark karaktär.

Gillade inte heller slutet. Mycket på grund av ett alldeles särskilt irriterande spelmoment, det sista man gör, som förstörde det på riktigt för mig.

Funderar dock på att spela om det och göra lite annorlunda val, för att se hur det går.

Tror många kommer skrika sig hesa om hur obalanserad Sylvanas är. Jag tycker snarare det handlar om hur man spelar mot henne. En stun och hon är körd. Känns som Sylvanas är definitionen av glass cannon.

Har använt både AMD och nVidia. Jag tycker, i min inte helt vetenskapliga åsikt, att jag får bättre topp-prestanda från nVidia, medan AMD håller bättre medelprestanda längre. Till exempel, jag köper ett spel nu, och kan köra maxinställningar och få bra FPS med ett nVIdia kort, medan AMD ger bara bra FPS på medelinställningar. Sen om två år kan jag knappt köra medel på nVIdia för vettig FPS, medan AMD fortfarande håller hygglig FPS på medel.

Remember Me hade otroligt mycket potential men föll lite på klumpig design och combat-system.

Dom har även ett annat spel på gång kallat "Life is Strange", som verkar vara lite halvinspirerat av Heavy Rain och Gone Home. Kul att det dontnod inte var ett "one and done" företag dock. Hoppas dom lärde sig av misstagen från Remember Me.

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Skrivet av Sviskon:

Det pågår även en Aerowalk 1on1 turnering som närmar sig final, även där ser det ut att bli Locust mot Rikoll som kommer få mötas i finalen.
I min mening är Aerowalk en mer underhållande bana att se dem spela på, då den är mer öppen och fartfylld än DM4.

http://quakeworld.challonge.com/aerowalk

Finns det någon DM6-turnering? Det var min gamla favoritbana :).

Amnesia The Dark Descent!

Första Alien vs Predator var också jävligt jobbig. Första gången jag stötte på en facehugger asså... dra åt helvete vad rädd jag blev.

Skrivet av Hecce:
Skrivet av Morlizer:

Fan va man lanade detta, sen hemma var det 56k och 500 i ping som gällde =P

500 ping med 56k? Vad va det för skitmodem du hade? Med 56 hade du max 180-200. Lyckades få ner ett av alla modem på stabila 120-140, brann dock upp på några timmar:)

Fyfan det kom jag ihåg, när man satt med QW och försökte pressa ner pingen så mycket det gick. Hade ett Robotics 56.6 med någon specialinställning, och ifall man fick mindre än 100 bits skickade samma sekund som Algonet "anslöt" så var det garanti på en ping runt 100. Fick man över 100 bits så la man på och ringde upp igen. Vill minnas att man var tvungen att gå in i TCP/IP protokollet och kryssa i/ur någon ruta också för att få det att fungera.

Hyffsat den här tråden har spårat ur.

Sjukt kul att folk skriker på demokrati och yttrandefrihet. Yttrandefrihet är inte samma sak som att säga precis exakt vad du vill.

Och i vilket fall som helst så gör admins på FZ precis som dom vill (as it should be) med sin sajt. Lev med det.

Svårt val mellan Sony och Nintendo för mig, men det föll på Nintendo. Tycker dom förtjänar lite goodwill och positivitet efter att ha haft det riktigt svårt senaste åren. Dom kör sin grej, är kreativa och vågar, och jag tycker att det behövs verkligen sådana företag i spelbranschen.

Vaddå kackig artstyle? Tycker det ser sjukt nice ut, verkligen dark fantasy stuk på det! Blir garanterat köp. Minns hur vidrigt svårt det var på NES. Åååh vad underbart med lite gammalt som nytt!

Hahah stackars gamers får inte ha sin nya leksak för sig själv

On topic: Jag kan förstå att folk ballar ur på ZeniMax för att det är ett stort företag som kräver ett annat företag på pengar på grund av eventuellt kontraktsbrott. Jag ska ta och lägga en brasklapp här först; Jag har ingenting till övers för ZeniMax, och anser att dom förstört ett av dom viktigaste spelföretagen i id Software.

Med det sagt så är detta ingenting annat än Oculus som har klantat sig. Dessa två företag skrev ett avtal LÅNGT innan Oculus gick ihop med Facebook, där dom gick med på att inte delge någon som helst information angående kod eller annat arbete till en tredje part. Detta är precis vad Oculus har gjort när dom inledde ett samarbete med Facebook. ZeniMax gjorde denna "claim" redan 2012, alltså långt innan Oculus deal med Facebook, och Oculus har helt enkelt skitit i att ta tag i detta, och det kommer nu tillbaka och biter dom i röven.

Det är ju inte några småpengar det gäller heller. Sätt er själva i den här situationen. Om ni har rätt till pengar på ett mångmiljard-belopp, skulle ni låta det vara bara därföratt? Jag kan förstå att folk irriterar sig på lawsuits som verkar helt befängda, men företag måste försvara sitt eget. Om det visar sig att så inte är fallet, så kommer dom inte heller få något.

Folk verkar tro att dom människor som sitter och arbetar med detta är lömska, hemska och ondskefulla gnidare som gör allt för att förstöra för alla andra, bara därför att dom kan. Jag kan lova att detta inte är fallet.

Tröttnade på Outlast efter 2 timmar när alla jumpscares blev så enormt förutsägbara. Kanske värt att testa detta dock om det kommer med ett vettigt pris.