Inlägg av Moxon

Inlägg som Moxon har skrivit i forumet

Kommer ihåg att man kan ibland se delar av text-tv på vhs band från den dagen det spelades in. Testa vid tillgång till vhs!

Looks perfect..

Alltid störst.

Alltså Le Chuck har ju alltid varit en favorit och han har ju världens maffigaste skägg. Spelar ingen roll om han är zombie, spöke eller till och med livs levande, le Chucks skägg slår alla med hästlängder.

Jag la då inte märke till att PC nämndes.. De Ville väldigt gärna säga att de va en exlucive till Xbox. Typ 3 gånger om jag hörde rätt.

Prey

Måste säga att det senaste Prey från arkane studios är nog det spelet som skulle haft bäst inledning om man inte visste att det var ett spel placerat i rymden =p. Men även med det i tanken så var det en ohyggligt bra aha känsla när spelet bryter ut =).

Efter att ha läst lite andra inlägg så var det absolut inget fel på red dead Redemption 2 inledningen

Det är en väldigt speciell spelupplevelse.. Men det är vad man gör det till. På PC går det bra att köra en gamepad/mus/tangentbord kombo, om man inte har spak såklart. Det kan först kännas att det är rätt mkt dötid i spelet och om man förväntar sig att ha konstanta konfrontationer ska man tänka om. Såvida inte arena läget är intressant.
Jag brukar säga till polarn att de är en skrivbordsunderläggs jagare. Fina vyer, lite väntande och mkt grävande. Men fyfan vilka snygga bilder det blir när man hittar just dom där planeterna som ligger i just det där solsystemet och man har fått råd att köpa det där snygga skeppet man hittade på andra sidan gaxalen. Det är inte spelet för alla men det är värt att prova nu när det finns i nedsatt pris. Och att folk klagar på frontier-store grejen.. Vilket företag har inte en egen launcher idag? De här är ett multiplayer spel rakt igenom, dom vill hålla koll på dig.

Skrivet av damageinc:

Jag har aldrig spelat Sid Meiers Pirates vilket jag skäms en del över faktiskt

BLASPHEMY!!

Final space på Netflix. Väntar på att dom ska bli klara med avsnitten till säsong2 så att man slipper vänta en vecka mellan avsnitt =p.

För övrigt är final space den bästa rymdoperan jag sett.

Skrivet av Dohman:

Final Fantasy. Har inte spelat ett enda spel från serien, förutom lite av sjuan bara, högst 30 minuter. Men jag har FF på backloggen och har redan gjort research på vilka FF-spel man inte får missa!

Inte jag heller och jag vet varför. Vill inte fastna i fanskapet.

Yep mig, du har gjort rätt val.. Började spela när jag blev arbetslös för att ha något om dagarna..
Kan dock stolt säga att jag har varit wow-fri i 9 års tid =).

Jag har aldrig gett mig på något spel i serierna god of war eller devil may cry. Har inte varit ett fan av stridssystemet och har inte haft några polare man umgåtts med som haft det..

Man måste väl inte?

Räknas ett dovt surr från tvättmaskinen och ett stadigt Müller från e4an?;-)

Fråga angående mini-konsolerna som kanske redan tagits upp.
Fungerar orginalkontrollerna och orginalkassetterna till mini-snes? Det spelet som hägrar över den konsolen är ju supermetroid,minst 800kr på spelmässorna. Men får man konsolen med inlagda spel som är bra kan man ju kanske lunga ut lite mer..

Har själv inte lirat ac med mus och tangentbord. Kontroll fungerade utmärkt i Origins. Kan dock tänka mig att mus och tangentbord skulle pass bra också, de byggde om stridssystemet med Origins, lite mer "titta över axeln" än "löst hängande kamera"

@Zimpan: hehe den inställningen har jag haft sen Rudbeck mannen.. Jag vet att saker kommer bli bättre. nån gång..
Bara riktigt trött på att de som händer en aldrig får en att må bra..

@kaealy: Thanks man.. I'm trying..

@himlamim: Tjenare Tack för svaret.
Nu såhär två dagar senare har det lugnat ner sig lite.
jag är med på vad du säger, och det ligger något i det.
Innan detta kom jag ifrån en 5årig relation och sedan 3 år singelliv med viss isolering ifrån min sida.

För att klargöra så sprang hon runt i mina tankar varje dag i 1,5 år och kommer troligen fortsätta med det. Inte en dag på år =)..

Jag behövde mest skriva av mig lite känslor, dock väldigt tacksam för att någon ändå läser och tar sig tid att svara..

Nu kan jag bara tala för mig själv men när man väl blir kär igen efter 6 år så kan jag inte bara hoppa av det tåget.
Har funnit mig i att vara deprimerad ett tag till, det går ingen nöd på mig, har man stått ut såhär länge kan man likagärna fortsätta.

Tack för din tid himlamim..

Need a f***ing pick me up...

Hej alla som kan tänkas ta sig in här..
Jag ska ta det någotlunda kort..
Jag har just kommit hem från julfest med jobbet och vi kan hålla de till de här:
Blivit satt i "friendzone" kategorin efter att ha inte riktigt kunnat leva med osäkerheten längre.
Kommit till den delen att jag istortsett kommit över förlusten och tänker bara på personen i fråga en gång om dagen.
Sista som händer på julfesten är att jag pusslar ihop att hon gått på kollegan..

Som sagt.
behöver lite av en "pick me up".
//
Martin

Hehe låter kul att svt tar de steget, de verkar som att dom gräver i alla olika medier för att få tag i folk.. jag följer inte e-sporten i större utsräckning. kommer de här sätta någon konstig stämpel på Herr Friberg eller är har e-sporten växt ifrån sånt nu?

Jag gillar att youtubelänken fortfarande är inlagd på höger sida av klippet. Dom som ansvarade för att leta rätt på videomaterial missade tydligen att klippet lades upp på youtube 27 december 2010

EDIT: Klippets kommentarsfält svämmar just nu över.