Inlägg av veum

Inlägg som veum har skrivit i forumet

För mig är Elder Scrolls III Morrowind en solklar etta med Fallout 3/Skyrim på andra plats, jag minns än idag den fantastiska (för sina dagar) grafiken och den väldigt annorlunda världen som skilde sig ganska markant från de flesta andra spels återanvända Alv/Orch/Dvärg-tema och jag måste medge att jag har saknat det lite i både Oblivion och Skyrim då de känts mer "mainstream"

Säljes, 2 st ASUS MG279Q Gaming Monitorer - 27" 2K WQHD (2560 x 1440), IPS, up to 144Hz, FreeSync

Då jag nyligen uppgraderat till till en 49" ultrawide skärm är det nu dags att sälja mina kära 27" från Asus.
Har varit fantastiskt nöjd med dessa, mycket bra färgåtergivning då det är IPS-paneler och de är perfekt lämpade för gaming. Går förstås att köra dessa i 60, 120 och 144hz

Skärmarna är i mycket fint skick dock har den ena skärmen en liten sk "whitespot" i nedre högra hörnet som dök upp förra året, enligt nätet så kan man fixa detta själv om man är lite händig
https://www.youtube.com/watch?v=wrNqM2GO7IU
Eftersom whitespotten endast syns när man visar någonting med vit bakgrund så har jag inte brytt mig om att fixa detta.

Jag har tänkt mig 3000kr för den utan whitespot och 2000kr för den med.
Säljer gärna båda två men vill du bara ha den ena så går det bra, kan tänka mig att kanske göra något på priset om man tar båda på samma gång.

Har ej originalkartonger kvar så det är endast hämtning i Stockholmsområdet som gäller, kan eventuellt köra ut denna till dig om du saknar transportmedel i Stockholmsområdet efter överenskommelse och ett förskott.
Endast Swish-betalning, inga kontanter.

Lite mer info om skärmarna och specifikationer på Asus hemsida

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

@Rullstol: Tjenare, är också i din ålder och hade lite issues med en del omogna spelare som skrek/quittade om de inte fick välja sin favoritkaraktär

Kan varmt rekommendera att joina "Apex Legends Sverige" discord https://discord.gg/QND93SX
En massa trevliga typer där, folk är förstående om man inte har full koll och hjälper gärna till, lätt att hitta folk å spela med.
Även geeks-gaming har en bra discord med massa spelare som lirar Apex, https://discord.gg/s5w3fBj

Cyberpunk 2077 (Hoppas iaf)
RDR2
Star Citizen (föga troligt)
Ghost Recon Wildlands

EDIT:
Last of us 2 får ju ej glömmas

Skrivet av Harry Coma:

Undrar vad som hände med Infinity (som hade liknande upplägg), fast MMO tankar..

Detta ser ju mysigt ut, helt klart..

Edit:

https://www.youtube.com/embed/spVypYk4kto

Snubben som utvecklade spelet blev uppköpt av I-Novae Studios som var mycket intresserade av hans motor. De jobbar fortfarande på utvecklingen av motorn men det sista jag hörde var att de hade lagt utvecklingen av spelet is (detta är typ 2-3 år sen) vilket de säkert ångrar nu då nästa år verkar blir rymdspelets återkomst

Jag fattar inte att man ger minus för att musen är lätt, som inbiten FPS spelare finns det ju fasen inget värre än tunga möss förutom dålig sensor kanske. Musen ska knappt kännas i handen, finns ju inget som sabbar din aim lika mycket vid snabba rörelser som en tung mus.

Jag lånade en PS3:a av en polare och köpte spelet, Som tack för lånet får han spelet när jag lämnar tillbaka konsolen. Helt klart värt det! jag skulle tom våga hävda att det nästan är värt att köpa konsolen bara för detta spel (beg eller ny). Jag är 33 år och har spelat spel hela livet och The Last of Us hamnar fanemej i min Top-5 lista!

Skrivet av raefzm88:
Skrivet av Idono:
Skrivet av qun0:
Skrivet av Simmoo:
Skrivet av Grumbledock:
Skrivet av Ankh:
Skrivet av qun0:
Skrivet av Ankh:
Skrivet av qun0:

Äntligen får man se att fanboysen här får vara med om samma sak som cod men det fula är. Varför whinar inte fler här då? några extra banor för några hundra kronor. Nä då duger det gott att bli överlycklig i brallorna men så fort det är ett annat spel då ska det gnällas så det ryker om fingrarna. Snacka om att människor på den här sidan tänk riktigt skevt

Kanske för majoriteten av de som spelar inte behöver betala extra för detta?

Det här ser jag mer som en dlc med som en annan sa också. Det är några extra banor och vapen. Inte mycket till expansion. så ni är ju lurade med och betalar extra för dels ett spel som verkar jävlas konstant i lirandet

Du läste nog inte ordentligt. Jag sa att majoriteten INTE betalar för denna dlc. De flesta (åtminstone samtliga jag spelar med) får den automatiskt eftersom de köpte limited edition.

Edit: Förövrigt har jag faktiskt inga problem alls med spelet. Origin är dock en annan fråga

Majoriteten BETALAR rejält för denna DLC, även du och dina vänner, om man sedan vill inse det eller leva med skygglappar är en annan sak. Samma sak som om du köper en mobil för 1 kr, eller får den "gratis" med abbonemang på 699kr/månad, är den då gratis?
EA/Dice fick rejält betalt av dig och dina vänner, ni betalade genom att betala fullpris på release för ett buggat spel, ni stödjer deras idé om att sälja gamla kartor till fullpris eller ta bort material om man inte köper "limited edition". Du betalar både på release ett högt pris, och på alla spel framöver som bygger på samma tänk.

"Köp BF 4 limited edition och du får med kampanen!!!", "Förhandsboka på game så får du hela 2MP banor", "season pass ger ytterligare 2 vapen och 4 maps som borde varit med från början men som du nu får betala extra för".
Av principskäl köpte jag INTE Bf3 på release, då jag vägrar betala för sådant som borde varit gratis. När IW släpper gamla maps till CoD som mappack är det "fel och fult", när EA gör samma sak är det ok för att det står Dice på kartongen?
Löjligt, när ska gamers sluta betala för att få mindre och mindre spel?
När ska spelarna vilja ha mer för sina pengar, inte mindre?
Casuals...

Fan vad du gnäller. Du får väl skylla dig själv att du inte köpte LE och få B2K gratis. Ne, istället kommer du och grinar på forum om en DLC du hade möjlighet att få gratis.

Vadå skylla mig själv? jag vill inte ens ha det skitiga bugg spelet men jag ville påpeka att ni är lika lurade (dom som som måste köpa det) som ni kallar folket som gillar cod att dom blir lurade angående dlc. Så jag gnälle rinte utan skrattar åt er sedan kommer du och blir arg för jag råkar nsacka illa om ditt favoritspel genom tiderna som du väl nästan vill gifta dig med gör bara saken änu mer rolig. Som jag sagt tidigare så fort man får höra om cod där folk klankar ner ska man acceptera det. Men drar man upp nå illa om bf3 då bryter helvetet lös och ni försöker försvara det till sista blodsdroppe. Fått skratta åt er för ni får vara med om samma sak även om dom flesta förnekar det oavset om dom måste betala eller inte sedan att ni blir arg för man skulle säga skitspel tackar grabbar ni avslöjade er och förstod själva aldrig vad jag menade för ni vägrade fortsätt så

Förstår exakt vad du menar. Även när man påpekar exakt alla buggar, designfel, dåliga spel mekaniken och det otroligt lilla content i spelet så ska folk försvara det till graven. Ignoransen i dagens gamers är på nivå efterbliven. I.

Ja, det är sorgligt att fansen inte kan se längre fram en själva spelet, jag menar, DICE är inte ens DICE längre, de ägs nu totalt, 100% av EA - De drygaste svinen i gaming världen (top listan varierar som ni vet mellan Activision, Ea och Microsoft, men sedan origin-fuckup så tror jag nog ea toppar atm) och ändå försvarar folket dice? skämtar dem eller? och jag är (läs:var) ett STORT Battlefield fan. Jag ägde Samtliga spel, tyckte att föregångaren till BF3, Bc2, var oerhört bra och lade ner hundratals timmar på det.
Men nu kan jag se på vad som hänt, Dice är borta, ea har bytt bana helt och försöker köra activisions fulknep och mjölka sönder en produkt så mycket som det går.

Haha! dagens bästa fjortis-EMORAGE.

Razor1911 har släppt ett Origin bypass för Battlefield 3

Scengruppen Razor1911 har släppt en fungerande bypass för EA's spyware Origin. Det är en modifierad exe som gör att du kan starta spelet utan att använda origin. Detta är alltså ingen crack som gör att piratkopierad versioner fungerar online utan för er som köpte spelet men inte gillar att EA samlar information om allt som finns och allt du gör på din dator.

Citat:

This release is dedicated to our fans worldwide who bought this game on
legal way and don't want to install the trojan from Electronic Arts to play
online

Full NFO
[http://pastebin.com/ycF4YqcT]

OBS!
Detta är ingen länk till något crack, eftersom det med största sannolikhet strider mot FZs regler.
Ett varningens finger bör även lyftas för att EA kan komma att stänga av konton som använder sig av denna "bypass" så använd det på egen risk!

Fixat, och så har jag uppdaterat servern till 1.8.1

bump!

Skrivet av Vogs:

Veum jag vill gärna komma in och spela på din server, adda Vogs så är du trevlig

Fixat

Skrivet av son of RAMBO:

Veum, finns det chans att man kan få komma in och kika/bygga på din server, är ännu mer intresserad av vad folk kan hitta på nu när det finns pistons!

Nick: aerosolswe

Fixat, sorry att det tog lite tid, semester å sol, blir inte så mycket tid framför datorn

Servern är nu uppdaterad till 1.7.1

L.A Noire till PC i HÖST!!!

Tjohoo, detta var en mycket trevlig nyhet!

Citat:

PC gaming aficionados, we hear you. And today, we are very happy to announce that L.A. Noire will be arriving on the PC platform this fall.

Developed by Rockstar Leeds and built to run on a wide range of PCs, L.A. Noire's robust feature customization includes keyboard remapping and gamepad functionality to both optimize and customize performance and user experience. Along with increased fidelity and improved graphical enhancements, the PC version will also feature 3D support for an even greater sense of interaction and immersion within a painstakingly detailed 1940s Los Angeles.

Originally developed by Team Bondi in conjunction with Rockstar Games, L.A. Noire is a crime thriller set in post World War II Los Angeles. As Detective Cole Phelps, players must search for clues, interrogate suspects and chase down criminals to solve a series of cases based on real world incidents. As he rises through the ranks of the LAPD, Phelps comes face-to-face with the corrupt heart of Los Angeles: from fallen starlets to double-dealing police officers and the vast reaches of the criminal underworld and finally, the darkness of his own personal demons.

For much, much more about L.A. Noire, visit www.rockstargames.com/lanoire and stay tuned for the PC version release date announcement.

http://www.rockstargames.com/newswire/article/17161/la-noire-...

Grattis alla PC-älskare (inkl mig själv)

Sorry, my bad, gjorde en massa uppdateringar i server 2008 och eftersom jag är lat och inte har installerat minecraft servern som en tjänst så glömde jag att dra igång den efter reboot.

Vid åska så brukar inte servern gå ner om inte det blir strömavbrott längre än 20-30 minuter (ungefär vad UPS:en klarar av) däremot så brukar fiber switchen resetta för den sitter inte mot någon UPS, vilket orsakar nertid i några minuter.

EDIT: Har nu installerat minecraft som en system service

cia.gov nere nu också... höhö, tycker väl varken bu eller bä om detta egentligen, finns viktigare grejer att bry sig om, men förr eller senare kommer dom att åka dit så det smäller om det, brukar bli så med högljudda hackergrupper som bara är ute efter credd

Förväntat betyg, även om jag i det tysta hoppades på något fantastiskt.
Men det blir nog ett köp bara för att få ha det i hyllan det är ju trots allt ett stycke spelhistoria

Skrivet av Sniper_Nr1:

Också beställt, betalade via internetbank o pang i rödbetan nu laddas d hem i Steam .. Aktiveringskoden kom fram i webbläsaren efter avslutad transaktion, helt super

Du får gärna komma med ett första uttalande om spelet när du har testat det, det bådar ju verkligen inte gott, australien fick releasen två dagar för tidigt och dom flesta spelarna därifrån har ju inte varit nådiga i sin kritik mot spelet

Skrivet av eCore:

Dom har lätt fuskat med resurser samt bygg modet..

fusk å fusk, du måste fortfarande konstruera skiten även om du använder hjälp