Inlägg av Tunguska

Inlägg som Tunguska har skrivit i forumet

Wario är ju Mario, så Peach blir beach, uttalas kanske bitch?

Gillade Battleborn mer än Overwatch men det blev helt omöjligt att spela för det tappade spelare hela tiden, jag antar att Overwatch hypen blev så stor att dom flesta spelare inte kunde motstå den.

Strafe

Våldsamma och blodiga men roliga kan man tycka, inget man glömmer i alla fall.

Av någon anledning så kunde jag bara gifta det, kanske är det tänk att det ska vara så för att få folk att värva sina kompisar till att köra orgin. Men det finns ett sätt att komma runt det, genom att stätta spelet på wish list så kan man sedan på sin lista få det gratis.

Mobil spels marknaden är en gigantisk kassa ko i Asien främst, så klart Blizzard vill ha en del av den. Så kommer dom att lyckas? Förmodligen.

Jag hade ett problem där ljudkortet markerades som fel men allt fungerade, samt att nätverket inte fick nåt ip. Felet kom till baka efter omstart, så jag testade att stänga av snabbstart/hybridnate, och det fixade problemet.

Lärde mig att lösa kuben i år, något som jag velat länge men nu blev det äntligen av, köpte en ny speedcube men min gammal var väldigt använd bar i processen. Den gamla använde jag till att testa drag plockade isär den och satt ihop den tills jag hittade en algoritm som var användbar. Sedan var det bara en process att hitta algoritmer för att göra alla drag som jag behövde för att lösa den.

Tråkig "Beta" ingen ai att spela mot och inga ligor och verkar som inget match making sytem.
Kort turoial med många brister.

Så bara en newb stomp för som som spelat i flera månader.

Uppgiften om Metal Gear Solid 5:s betalvägg "helt enkelt inte sann"

Ah, den så kallade femte väggen.

4MV9TJ-PR76-KNPYWZ-PVWJ-B46WMD

Jag har roligt när jag spelar Smite andra moba som jag testat har jag inte gillat. Så jag rekomenderar det starkt.

Kolla in Sonic Highways. Det är tv serien dom gjorde när dom spelade in låtarna, Sound City gjordes separat och det var så han kom på iden att göra tv serien.

Double Fines Massive Chalice släppt via early access

Ser grymt ut, fick min nyckel idag, blir nog tvungen att testa det lite.

Insurgency gratis nycklar

Jag är mer rädd för PK fieringen av sammället än vålds spel, när folk inte vågra säga vad dom tycker för att det inte är rätt sätt att tänka så har folket förlorat all makt och pr byråer och think thanks har tagit all makt. Och vilka som står bakom dom får man inte veta.

Jag undrar hur dom som vet att dom inte gillar det du skriver tänker när dom fortsätter att läsa recensionerna. Kanske har dom ett behov av nått nytt men är rädda för förändring. Eller så är dom beroende av att bli upprörda och förbannade.

I vilket fall så är du tydligen viktig nog att dom ska lägga ner en massa energi på det hela. Så fortsätt skriv inte bara för oss som gillar vad du har att säg.

Konsten är att göra nåt eget, att inte bry sig om vad dom andra gör eller säger.

Grymt, Tackar, Nu ska jag bara lära mig hur man spelar =P

jag kan ta en om det går bra.

Fint har backat detta, jag hoppas A.N.N.E oxo klarar sitt mål det ser minst lika bra ut.