Inlägg av Gust_

Inlägg som Gust_ har skrivit i forumet

1

Ser fram uppdateringen. Förhoppningsvis så kommer man kunna klara nightmare nu och slippa alla speedrunners! Tycker solo är tråkigt, ain är lite väl korkad ibland och hamnar ivägen lite för ofta.

Har riktigt kul i spelet, och tror det kommer bli än bättre nu!

Trivs mycket bra i b4b världen. Solo är helt okej men botsen pendlar i kvalite under samma uppdrag. De både hjälper och stjälper ibland. Tycker det fungerar för det mesta bra att spela med randoms oxå så länge man slipper speedrunners. Men bäst med vänner såklart!

Däremot tråkiga buggar i spawnen av specials som gör de väldigt svårt, framför allt på högre svårighetsnivår. Tanken är att de ska spawna en men det kommer 4 osv osv. Samt pga cross play så får man nästan inga snabba fixes på buggar då playstation o Microsoft måste godkänna dem först osv..

Men överlag ett roligt spel. Korten är kul och gör stor skillnad. Önskar bara att man kunde få ha några till i början av de olika akterna.

Grymt sugen. Måste säga att d3 till ps3/ps4 är nog mitt mest spelade spel på båda konsolerna. På PC tog jag mig nog inte ens till lvl60.

Så lär bli till konsol igen. Hoppas bara de kan lösa så det spelar någon roll om man spelar hc eller inte. Så man inte kan fuska med sparfiler.

12 september 2003

Skrev ett långt inlägg men lyckade trycka bort det.
Så tar snabb version. Vill tipsa om Anders Hansen. Han har många viktiga svar på vad vår nuvarande livsstil gör med oss. Hans sommarprat är bra https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1319465?programid=2071. Han har även en serie på svt.

Angående barn/ungdomar med olika funktionsvariabler:
Så länge skolan fungerar hade jag haft översyn med en hel del spelande. Men hade skolnärvaron börjat gå ner hade jag krävt motprestation för att få ha tillgång till spel och nätet. Förstår dock vad detta innebär för föräldrar som sliter sitt hår och skolan som har svårt att möta upp dessa hemmasittare. Det finns hjälp att söka enligt LSS/SOL, jag inom detta. Viktigt att möta problemet tidigt bara så det inte blir allt för lång frånvaro. Blir svårare och svårare att komma tillbaka för varje termin som går.
Det är alldeles för lätt idag att vara hemmasittare när man har tillgång till spel/nätet/youtube/twitch osv. Det blir inte långtråkigt och man kan fly från ångesten in i ett spel istället för att bemöta orsaken.

Samt ett litet tips till. Min fru och jag testade mobilfria dagar. Tyckte det var lite löjligt först, men nu är det nog de bästa dagarna och har fått mig att reflektera över mitt egna användande och minskat ner det. Man blir mer närvarande i nuet när man inte tittar till mobilen lite då o då.

Blev visst lite långt igen...
Samt staten får gärna styra upp lootboxes.

Diablo 3, köpte till pc vid släppet. Tror inte jag orka till lvl 60 ens. Var allt för segt och långtråkigt.
Köpte d3 till ps3 har sen lirat det till och från (nu på ps4). Kanske inte räknas in då det känns som ett helt nytt spel med rifts, säsonger osv. Nästa diablo köps direkt till konsol. Tycker det gör sig riktigt bra att lägga sig i soffan o koppla av med några rifts.

Sen har man ju ett antal till spel man inte orkat spela igenom, bland annat ME:A o DA:I. Tror jag blivit för gammal för open world spel. Men man kan ju hoppas att de kan behålla ens intresse ifa man ger dem en chans till. RDR2 hade inga problem att behålla mig genom hela spelet.

Älskar att titta på dessa Majors, blir för det mesta riktigt bra cs med tighta rundor som svänger fram o tebax. Försöker även se annan e-sport. Men finner oftast att de saknar den nerven som cs har. Tror även att detta tittande på tävlingsmatcher gör att jag finner det otroligt tråkigt att titta streamers som bara spelar.

Kan vara för man följt cs scen och spelat sen beta 0,nått. Några få avbrott genom åren för wow, playstation och nu senast pubg. Men alltid följt scenen och de större tuneringarna. Men nu är man tebax o lirar matchmaking igen. Aimet tar för stor skada av dessa battle royals då man oftast får panga lite för lite.

Grym match av ENCE igår, blir att hålla på dem om inte NIP skräller.
Drömmen vore en major vinst för get_right o forest. Lite rädd att de slutar då och blir det svårt o välja ett nytt lag att följa.

Tycker denna sida är bra för länkar till matcher utan att spoila allt för mycket
https://eventvods.com/csgo/iem-katowice-2019?s=0

Kan väl tycka att detta problem alltid funnits i betydligt större utsträckning i online världen än i den sportsliga världen. Snart 40 o höll på med lagsport länge, fotboll o ishockey. Anomymitet skapar monster som annars stannat kvar under sängen. Minns skillnaden i cs där man lira på en privat server gentemot andra. Var väl runt 100-200 medlemmar där man oftast kände varandra genom lan osv. Där fick man inga kommentarer som vill hävda olika saker angående hudfärg, sexuell läggning el vem min mamma låg med osv. Men så fort man lira på andra servrar blev chatten tröttsam rätt fort. Likadant nu i CS:go där man ytterst få gånger när man lirar (matchmaking med randoms) får en trevlig upplevelse.

Största problemet jag ser nu är att det går väldigt långt ner i åldrarna. Online gaming börjar betydligt tidigare idag än för bara några år sen. Samt finns otroligt få förebilder som streamar eller lägger upp content på youtube som kan göra det i en normal ton. För egen del orkar jag knappt titta på streams längre pga av gnället.

Jobbar med barn och ungdomar o inte svårt att se vilka som börjat lira fortnite (7-10 åringar).Deras språk och attityd ändras väldigt fort. Som att det ingår när man spelar att vara otrevlig, förminska och anklaga andra och höja sig själv. Problemet blir än större när dessa barn tar med sig detta sätt att uppträda till skolgården.

Själv kommer jag vara rätt hård angående mina barn o dess användning av internet. Kommer inte ske oövervakat iaf. Nu är de bara 1,5 år o lillebror kommer i maj så dröjer ett tag tills dessa konflikter men kan inte tänka mig att det har blivit bättre tills dess...

Inte för jag spelat nått av de andra spelen, men rdr2 var något helt annat för mig. På senare år tröttnar jag väldigt fort på sp spel, ytterst få jag avslutar.
Roligare o lira csgo/pubg med vännerna i discord de tillfällen som ges att spela på äldre dagar.

Men som sagt rdr2 var något helt annat. När det var avklarat var saknaden nästan för stor, som när man läste lotr som tonåring o inte visste vad man skulle göra sen. Tror inget spel gett mig den känslan innan.

Fast kanske är orättvist mot andra spel då rdr2 kom i precis rätt tid så man har kunnat spela iaf 2-4 timmar per kväll. Frugan gravid så hon har gått o lagt sig samtidigt som 1 åringen här hemma. Good life

Svårt ose vad vi som konsumenter har för nytta av alla dessa klienter. Är ju inte så att de olika återförsäljarna säljer samma spel o ger oss lite konkurrens mellan vem man ska handla av.

Vet inte vad jag ska med dessa micahtransactions till ändå. Online delen är så otroligt tom och tråkig. Så mycket som är borttaget som gjorde single delen underbar.

Önskar jag aldrig lämnat chapter 3...

Så lirat några få timmar. Får se om vi orkar slutföra, avskyr kontrollen. Som att styra en båt som nån skrev. Har även svårt att se vem jag ska skjuta, iaf i snön o i mörkret.

Men vackert är det, något seg dialog ibland men blir nog bättre när man lär känna dem.

Nåja så länge jag hittar matcher fort så spelar det ingen större roll om det är 1 el 2 miljoner spelare... knappt rört csgo sen jag skaffa det.

Gillar de senaste (och kommande) uppdateringarna och nu med 60 tick servrar kan det ju bara bli bättre.

Försökt gilla fortnite om och om igen för att kunna lira med fruns systerson (10år och älskar det som alla andra i den åldern). Men det går bara inte, allt hoppande i varenda duel och magiska väggar som byggs på en sekund gör att jag bara klarar av nån match då o då innan jag tröttnar och skyller på att frugan behöver hjälp o jag kan inte spela mer

Helt underbart miljötänk. Självklart ska datorn stå på dygnet runt.

Nån mer som fick problem med detta spel efter Origin updaten. Spelet flöt perfekt i 2 veckor, hade bara problem med att spelet krasha första gången det startas. Nu har jag strul med att ljudet fastnar i loop, grafik fel, spelet krashar och man måste hard reset. Först fick jag bara kernel problemet med det löste nya nvidia drivers. Men det andra är kvar än. Ibland kan man lira en runda, ibland krashar det 5-6 gånger i rad.

Men allt detta strul efter origin updaten. Vore roligare om Dice gav nån respons angående dessa problem, då det blev så här för många fler.

Japp, "gimme shelter"

Tack, inget av det funka dock. Men efter ha skapat en ny användare i Windows o loggat in på den så funka det.

Eller så har alla gaming sajter samma problem som en annan. Köpte spelet igår på on off på vägen hem från jobbet. Installerat o reggat klart o redo för lite sp innan sambon kommer hem.

Men icke, spelet säger att jag inte har fullversion o jag får inte spela sp. Fast mitt battlenet konto säger att jag har spelet och det är aktivt.

Sitter nu o försöker komma in i telefonkön iaf i deras support, spenderade 3 timmar igår innan jag kom in i kön, då var det för att få min key-chain authenticator syncad igen.

Nån mer som har detta problem. Stött på några få på technical support forumet.

1