Inlägg av alftagrabben

Inlägg som alftagrabben har skrivit i forumet

Dina svar har sparats, tack för din medverkan.
Du har svarat rätt på 10 av 10 frågor.
Du har ett bättre resultat än 89,6% av alla deltagare (596 st).

Den sista frågan var bara en ren gissning.

Inte för att vara den men..

Citat:

Obekräftade och bortstädae Windows-antydningar väcker hopp.

Skrivet av Dralle:

utan en riktig holy trinity? eller har jag missat något?

Dom har dock börjat på lite mot dom svängarna känns det som. Den nya elite specen för Rangers; Druid, är så gott som en healer. Sen så nära en tank man kan komma är väl en Guardian med Soldier stats eller nåt dylikt. DPS kan du nog själv räkna fram om du spelar GW själv.

Men sen för att gå till Raidsen, så är dom nog inte designad så att en eller två ska stå och tanka medans nån healer healar dom, och DPS bara står och slår. Utan var och en får stå lite för att dom själv ska överleva (dodgea), och dra sitt strå till stacken för att bossen ska dö.

Skrivet av ince:

Det va ett givet köp innan och det är det verkligen nu. Den känslan som dom lyckades fånga tyckte jag va galen . sen att folk gnäller på att det fanns fuskare etc är ju inte direkt deras fel och jag fattar inte heller hur man kan gnälla på att det kommer DLC till spelet som kostar ...pengar!!! Oj oj dagens ungdom ska alltid ha det gratis. Skaffa ett jobb ist.

Nedå, jag ska inte alltid ha det gratis. Men som du nämnde så kommer det DLC till spelet som kostar pengar. Nyckelordet är just "spelet som kostar... pengar!!!". Jag börjar bli less att behöva betala cirka 1000 kronor på ett spel som skickas ut med flit "halvfärdigt" för att sedan få det "fixat" lite allt eftersom.

Skrivet av Törstig:
Skrivet av Mirage:
Skrivet av Törstig:

Kasst...
Men det släpps ju för fan inga spel till de nya konsolerna.

Jag betalar 25 kr i månaden för Xbox Live-guld, jag vet inte riktigt vad man mer ska förvänta sig få för det. Xboxen har ju för fan t o m dedikerade servrar för gruppchatten nu - kvalitet kostar.

Det fattar jag inte med folk som betalar guld prenumeration. Du betalar först för spelet, sen betalar du en gång till så du kan spela det med andra, och alla andra som spelar med andra gör samma sak?

Greatest. Scheme. Evar.

Nu vet inte jag om du tror att detta endast försigår på konsoller och är omedveten om att det är så gott som samma sak som t.ex WoW då du först måste köpa spelet, och sedan betala för en prenumeration. Det positiva med att betala för guld är ju att du har alla världens spel till xbox att köra, jämfört då med WoW, då du endast betalar för att spela just WoW.

Skrivet av Decubal:

Sammanfattat. Vi hardcode pc spelare som köper det fetaste maskiner för att få den fetaste upplevelsen får det fetaste bakslaget eftersom vi är minoritet bland pc konfigurationerna.

känns ju jäkligt awesome........

Top kek

Skrivet av KatOne:

Ah, konsollspelare... tack för att ni betatestar åt mig inför den fullvärdiga PC-releasen.

Lugnt, kommer vara less på spelet för länge sen när ni får spela det.

Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av Droopydawg:

Har dom sagt till vilken plattform det släpps till den 29:e?

Det ska vara alla.

Då borde de innebära att nya Xboxen kommer ut innan dess?

Skrivet av Angust:

var förbi Microsoft och fick spana in lite ritningar på hur nästa kontroll ska funka och se ut. jag smög ut lite bilder o här är den. (höger klicka "visa bild" för att se text)
http://oi46.tinypic.com/atvv3d.jpg

Aha, då vet jag.

Skrivet av Skjuludde:

Hah Vaas. You so crazy

Jovisst

http://i.imgur.com/OlXOW.png

Var rätt så nöjd, tills jag zoomade ur och såg att den såg ut som skit och såg att folk hade börjat på hackat vid mig..

Skrivet av cute_ninja:
Skrivet av Slashneed:
Skrivet av Raid25:

Buttscratcher!?

Buttscratcher!

Buttscratcher ?

Peter, no!

Underbar artikel, skulle gilla ifall det kom mer "random" artiklar som denna!

Om det är en stor (lagom) skillnad mellan dom så ser jag inget problem med det. Bara dom inte försöker mjölka ur spelen i smyg genom att ha olika namn på spelen, men göra dom i princip likadana.

15% hemladdat, måste göra sig beredd inför helgen

Är inte 100% säker, men jag har för mig att professionella MLG spelare får prova spelet. Så att 343 kan kolla hur man kommer spela banorna osv.

Älskar dina tankar och åsikter, jag känner nästan exakt ungefärt samma sak som dig. Så de är nog kanske inte bara vi som är kräsna - utan de va faktiskt bättre förr (obs, jag är bara 18 år men det har hänt väldigt mycket under min tid också)

Baddräkter?! Yes please!

Skrivet av Höglund:
Skrivet av alftagrabben:

En liten fråga angående dessa DLCs som ändrar slutet.
Om jag har börjat på en ny genomgång på Insane eller vad det heter innan det första DLCt som ändra sluten kom. Kommer jag kunna få dom nya sluten eller måste jag börja om igen?

Än så länge finns det inget DLC som ändrar (läs: förklarar) det nuvarande slutet. "Extended Cut" kommer att släppas senare i sommar, och det är så vitt vi vet det DLC-paketet i sitt slag. Casey Hudson har tidigare sagt att SP-DLC:n "would likely happen before or during the events of Mass Effect 3 - not after."

Okay, så dom andra som har kommit är enbart Multi-Player DLCs?

En liten fråga angående dessa DLCs som ändrar slutet.
Om jag har börjat på en ny genomgång på Insane eller vad det heter innan det första DLCt som ändra sluten kom. Kommer jag kunna få dom nya sluten eller måste jag börja om igen?