Inlägg av ivarhill

Inlägg som ivarhill har skrivit i forumet

Absolut intresserad, skickar ett dm!

Skulle nog inte saga att vardet ligger jattehogt i och med att det mest ar ett sentimentalt varde, men kan helt klart tanka mig att lagga hundra kronor eller sa per tidning for de fatal jag verkligen vill at och kanske 20-50kr eller sa per ovriga. Star dock for frakten som sagt! Har ingen som helst bradska har, sa hor garna av erbjudanden alltmed tiden om nagon hittar nagot i gamla forrad!

Köpes: Svenska PC Gamer & PCGW ca 2004-2006

Av nostalgiska skal skulle jag vara intresserad av att fa tag pa diverse gamla nummer av svenska PC Gamer och PC Gaming World fran runt 2004 till 2006. De jag ar mest pa jakt av ar PC Gamer nummer 115 och 2004-02-numret av PCGW, men aven diverse andra nummer fran den tidsperioden ar relevanta.

Har varit svart for mig att leta runt pa Tradera osv. eftersom jag bor i USA nufortiden, men om det finns nagon privat saljare har sa skulle jag vara mycket intresserad. Sjalvklart star jag for internationell frakt och andra avgifter!

Saknar Age of Wonders: Planetfall! Definitivt det jag haft mest roligt med under 2019. Disco Elysium är också helt fantastiskt dock.

Riktigt intressant artikel gällande Disco Elysium här: https://www.polygon.com/2019/8/14/20752364/what-goes-wrong-di...
(trots titeln handlar det inte bara om Diablo 3!)

Darav min fraga

Nagon slags patch fick bade Fallout 4, Dishonored 2 och Skyrim i alla fall - Dishonored 2 var pa mer an 1gb sa nagot maste de ju lagt till...

Sag att alla dessa uppdaterades pa Steam ocksa... undrar vad som ar nytt i PC-versionerna!

Tja, WC3 skulle ma bra av en omjustering av dess UI for att inte strackas ut pa widescreens - annars rent grafikmassigt ser det riktigt bra ut som det ar tycker jag. Men fullt stod for moderna ratios vore trevligt!

Har ingen smartphone, sa far ta och skippa den har, men anda roligt att se nya variationer pa tavlingar! Ar ju ingen som tvingas att delta, och de flesta tavlingar FZ har kan alla enkelt delta i sa att en och annan ar mer 'exklusiv' ar val inget storre problem.

Skrivet av Araxes:

Förköpa, inte förboka. Stor skillnad!

Av nyfikenhet, vad anses vara skillnaden? Betalning i forvag?

Daremot roligt att de fortfarande ar villiga att experimentera - Uplink ar helt fantastiskt och det var ju minst sett unikt...

Tack sa mycket for thumbnails i RSS-floden! Hjalper oerhort att fa en visuell overblick over vilka nyheter man vill klicka pa

Hur anger man sin adress pa den nya versionen av FZ, i handelse av vinst? Verkar vara borta fran installningarna, fast det kanske bara fragas efter vid behov numera?

Far val se hur gameplay blir, ar forsiktigt optimistisk

Gillar bandesignen och att det blir lite mer basbyggande an i DoW2 (aven om det blir svart att sla DoW1 dar), men verkar ju finnas risken att de tagit lite for mycket till ett metagame och for lite av allt annat - redan Company of Heroes 2 hade lite det problemet, for mycket progression osv. pa bekostnad av resten av spelet. Men Relic brukar gora bra spel sa allt blir val klarare sa fort det slappts

Skrivet av Makkapakka:

Ja, StarCraft är en ren 40k kopia, det är jag fullt medveten om. Det är därför det är deprimerande att de försöker klämma in regnbågens alla färger så fort något visas på skärmen. Grått och brunt ÄR 40k. Spelet Space Marine visade detta utomordentligt bra.

Haller med om att Space Marine visade 40Ks eststik fantastiskt val, men det var i och for sig en Forge World sa gratt och brunt kanns passande dar. Nog har du ratt i att mycket at 40K inte ar sa fargstarkt men samtidigt finns det (som jag namnde ovan) en hel del fargstarka element ocksa.

Relic talar om Environments i Dawn of War 3 har - https://www.youtube.com/watch?v=FZKlTTsERxc - och gor mig lite mer hoppfull har - verkar som att deras kartor har fargscheman som kanns riktigt passande, och sedan gor de sjalva enheterna mer sprudlande istallet. Nog kan du ha ratt i att det gar lite for mycket at det supersaturerade hallet, men samtidigt ar t.ex Ultramarines eller Harlequins ganska svart att inte sta ut med bland de brunare landskapen

Edit: Men absolut, de kan ju ga for langt at det hallet och kan nog halla med om att de gjort so baserat pa gameplay-videos - daremot tycker jag personligen det mest ar lite frustrerande snarare an att vara totalt lorebreaking.

Nu ar ju i och for sig StarCraft extremt inspirerat av WH40k men antar att du syftar pa gameplay snarare an lore/estetik.

Kan inte riktigt halla med om forsta punkten, 40k har alltid varit fargglatt - grimdark, ja, men jamfor med vilken modern military shooter som helst och 40k ar fargsprakande pa otroligt manga vis. Se bara pa fargscheman av Space Marine-chapters, Eldar, osv. - och nog var bade DoW1 och DoW2 rejalt saturerat pa sina hall. Ett morkt, kringsfullt universum kan kommuniceras utan att behova vara gratt och brunt och kanns lite som att det alltid varit sant for 40k.

Skrivet av AstroCreep:

Moba influerat? DoW serien är ett renodlat RTS spel och har inget med MOBA att göra.. Den enda liknelsen är att man har en "hjälte". Vilket man har i Warcraft 3 också.

Ja, som sagt, inte mina asikter

Tror att de framst syftar pa att DoW3s multiplayer-lage involverar mini-objectives under spelets gang och power cores uppdelade pa tva baser som maste forstoras - lite mindre renodlat RTS an DoW1 med andra ord.

Personligen tycker jag ocksa det ar lite menlost att tala om MOBA-influenser, haller med dig dar.

Ser intressant ut - har sett manga klagomal pa MOBA-influenser, men i stort verkar det relativt unikt och kan bli en rolig upplevelse. Alltid kul nar RTS svavar ut lite aven om jag saknar klassiker som Age of Empires, DoW1, TA etc. vars gameplay mestadels saknar representation bland moderna spel... naval, verkar som att DoW3 kan bli riktigt bra pa vad det forsoker gora

hunter2

@Biberu: Just nu anvander jag Feedlys webbklient(https://feedly.com/) samt Nextgen Reader for Windows 10, men det kan variera lite. Tack for att det noteras i alla fall!