Inlägg av Branoc

Inlägg som Branoc har skrivit i forumet

För mig blir det World of Tanks och Starfield!

För mig kommer star wars galaxies vara det bästa rymd spelet!

Star Wars spelet som ligger mig varmast om hjärtat kommer nog alltid vara Star Wars Galaxies!
Hatar att dom stängde ner spelet till förmån för Star Wars The Old Republic!
Dom tidiga battlefront spelen samt Jedi Academy är favo spel också!

Jag spelade Star Wars Galaxie JTL, WOW, warhammer online, CS, battlefield!

Men gud vad jag saknar Star Wars Galaxie JTL!

Hoppas att Disney kommer att göra en 2a i framtiden, det spelet var så jäkla grymt!

Åhh har ju 10 års jubileum här på FZ ser jag!

Skrivet av walter_iego:

8 kartor, + 5 DLC:er med 4 kartor var= 28 kartor, men det kommer säkert kosta det dubbla priset. Var inte förvånade om det blir just så.

Ja det lär nog bli dlc alla battlefield + premium etc mjölka kossan så mycket som möjligt av oss som älskar star wars!

Mmm skönt att man har alla filmer! Det var tider när man såg episod 4-6 på bio som barn! ser fram emot den nya filmen i december! och hoppas på att battlefront kan hålla mitt star wars intresse igång till premiären! men bästa vore ur gaming synpunkt att EA tog sitt förnuft tillfånga, och gav oss STAR WARS GALAXIE JUMP TO LIGHT SPEED 2! och skrotade Star Wars the old republic som nästan dödade min star wars mmo glädje!

Imperial Jedi Farstar

Vad som oroar mig med att det är dice som gör battlefront, har de tagit för mycket från deras battlefield och implementerat i Battlefront 3. Personligen vill jag har ett upplägg som liknar de klassiska Battlefront och Battlefront 2.

Jag är inte så sugen på att grinda ytterligare en massa grejor i Battlefront 3, vill snarare hoppa in med glädje på bästa servern och rocka loss med en stormtrooper!

Empire For Ever!

F.. the Luke Skywalker wanabees!

mm med battlelog, det låter som att vi får ett star wars spel som är som BF 4 fast i star wars miljö och då har vi ju lämnat gamla klassiska Star Wars Battlefront är inte så sugen på att levla en massa när jag spelar spelt, jag föredrar välja karaktär och in och kötta!

För min del blir det WOT, WOW. CSGO, WOT har halltid bra gifts vid juletid så det är no 1!

Skrivet av Styggve:

Kan bara instämma med vissa skribenter här. BF för mig är krig och inget tjuv och polis. Tyckte hela konceptet kändes tamt och tråkigt. Nu är jag medveten att det är en beta jag lirat men får man ingen känsla för den så kommer man ju troligen inte köpa det heller. Hade förbeställt BF3 och BF4 men kan garantera att jag inte gör det misstaget igen med Hardline. Hade dom gjort någon smart marknadsundersökning så kan jag i stort sett garantera att Cops and Robbersfield INTE hade varit i topp! Ge oss vad vi VILL ha...BF i WW2-miljö

Ja det vore nice BFF i WW2 i frostbite, det var tider när man spelade BF 1942 etc of man var så jäkla impade av dom som kunde flyga planen till fullo när man själv var kass på det!

Skönt att man inte bokade Hardline, fast man var nära att göra efter test spelat Hardline!

Vem vill ha Konsol headset när PC äger! Nä gör om testet för oss som gillar PC headset saknar flera headset som en del nämner i kommentarerna!

Skrivet av monsterbenke:

detta blir ju bra mkt fetare än hardline iaf

Battlefront kommer ju tyvärr rätt sent under 2015, så jag kommer att roa mig med Hardline under tiden!

Skrivet av Birchoff:

Kom med ett WW2 spel istället. Det är det vi alla väntar på.

Så jävla sant ge oss ett classic WWII action med frostbite motorn! mmm

Skrivet av Pholiage:
Skrivet av Branoc:

Konceptet ser väl bra ut, men som vanligt lite carton aktikt och stelt ut! så vi lär väl inte gråta så mycket över det här, men desto mera över att det inte finns eller kommer en 2a av Star Wars Galaxie!

Du får spela Star Wars Galaxies på swgemu.com

Det har jag gjort men har taskig ping på servern!
Så det blir inte lika roligt men det händer när saknaden blir för stor att jag installerar SWG för att köra på servern!

Konceptet ser väl bra ut, men som vanligt lite carton aktikt och stelt ut! så vi lär väl inte gråta så mycket över det här, men desto mera över att det inte finns eller kommer en 2a av Star Wars Galaxie!

Har testat att köra pansar i War Thunder och det är inte alls som att köra WOT som jag tycker är mycket bättre i alla lägen! kommer i fortsättningen att hålla mig till flygplans delen i War Thunder! Ps en annan grej som också sög var att man måste skifta slotts mellan tanks eller flygplan när man spelar de olika battle typerna flyg eller mark strid!

Mm det här konceptet skulle Sony haft i stället för zombie spelet H1N1 det räcker med day Z standalonen och inga mer zombie spel tack! det här och SWG fealingen hade nog blivit ett riktigt intressant MMO värt att lägga pengar på!

Skrivet av PcGamer:

De sade samma sak om Old Republic, se vad som skedde med det. Ångrar bittert att jag betalade fullpris för en produkt som redan efter knappt några månader var värd ca 20 kr (för att förtydliga, jag hade lika gärna kunnat vänta och köpa spelet då).

Heheh köpte collectors edition en dyr affär men jag höll ut tills det blev free to play då jag slutade spela SWTOR då mina andra gamers polare slutat spela SWTOR!

Säger bara den som ger mig Star Wars Galaxie 2 får mina pengar direkt!

Skrivet av Bennii:

För 100 dollar förväntar jag mig att en fysisk kopia av spelet levereras till min dörr av en strippa, att spelet är fasttejpat på hennes bröst och att jag får ta loss det med tungan som enda hjälpmedel.

Tyvärr så får vi inte pröjsa 100 dollar a 650 SEK utan vi betalar 849 SEK och det suger fet pung, när man går in på SOE och loggar in på sitt konto!